Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Μπάμπη Πάτρα: ο προπονητής έχει άλλον στόχο και ο παράγοντας τον αντίθετό Που άμα μπερδευτούν Κλαίει και γελά κάθε πικραμένος.

Μπάμπη Πάτρα με ξένα κόλλυβα δεν μπορείς να κάνεις μνημόσυνο


Διαβάζω :

 Ο Μπάμπης Πάτρας αποφάσισε να μην εγκαταλείψει τη μάχη και μαζί με
τους ανθρώπους των Ακαδημιών θέλουν να κρατήσουν ζωντανή την Κόρινθο ’06.
«Στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής η ομάδα θα παίξει για την αξιοπρέπεια της και την αξιοπιστία του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Με όσους ποδοσφαιριστές απέμειναν και τα παιδιά των Ακαδημιών θα ολοκληρώσουμε τη σεζόν. Συνεχίζουμε με το βλέμμα και στο μέλλον, πάντα μέσα από τις Ακαδημίες μας και θα κάνουμε την προσπάθεια για να αναγεννηθεί ο σύλλογος μέσα από τις στάχτες του», δήλωσε ο Πάτρας.
Σχολιάζει ο Νικηφόρος.
Μπάμπη μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει αξιοπρέπεια και τι αξιοπιστία 
Αξιοπρέπεια είναι η αίσθηση που έχει ένας άνθρωπος όταν οι άλλοι τον σέβονται και όταν ο ίδιος νιώθει ότι έχει κάποια αξία. Αξιοπρεπής είναι αυτός που διακρίνεται για σωστή συμπεριφορά, σεμνότητα, σοβαρότητα και ευγένεια.

η ιδιότητα του αξιόπιστου· το να μπορείς να εμπιστευτείς τα λόγια κάποιου
Μάλλον αυτές οι έννοιες δεν έχουν καμία σχέση ούτε με το Κορινθιακό ποδόσφαιρο ούτε με την ομάδα Κόρινθος 06 Διαβλέπω ότι θέλεις να κρατήσεις την Κόρινθο 06 για υπάρξουν και  οι Ακαδημίες   Γιατί οι λέξεις αξιοπρέπεια και αξιοπιστία πουθενά δεν την συνάντησε από την πρώτη μέρα που μπλέχτηκε με το ποδόσφαιρο ο Δημήτρης  Μπινιάρης
Όταν του λήστευαν τους τίτλους δεν είδα να πάρεις θέση και να γράψεις για την ανυπαρξία  αξιοπρέπειας στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Γιατί τώρα ο πρόεδρος Μπινιάρης είναι τελειωμένος Δεν έχει καμία σημασία που τόσα χρόνια είχε φτιάξει ένα θρόνο και σε τοποθέτησε. Δεν σε είδα να παίρνεις θέση όταν ο Παναγιώτης Τζαναβάρας και ο Γιώργος          Μαργέτης μεθοδικά διέλυσαν την ομάδα Κόρινθος 06 Μαζί με τους ανθρώπους των Ακαδημιών θέλεις να κρατήσεις ζωντανή την Κόρινθο 06 μου τους ονομάζεις μια και εγώ δεν ξέρω κανένα                                                
Γράφεις προπονητή Μπάμπη Πάτρα         
Ο στόχος της παραμονής στη Γ’ Εθνική δεν δείχνει εφικτός και έτσι, η προσπάθεια επικεντρώνεται στο να κερδίσουν εμπειρίες τα νέα παιδιά εν όψει της νέας σεζόν στην Α’ κατηγορία της Κορινθίας.
Παράλληλα, τα τμήματα των Ακαδημιών συνεχίζουν έχοντας υψηλούς στόχους. Η Κόρινθος ’06 πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα Κ14 και Κ16 και θα διεκδικήσει και φέτος τους δύο τίτλους. Σε αντίθεση με τη πρώτη ομάδα, τα πάντα στις Ακαδημίες λειτουργούν στην εντέλεια και στόχος είναι οι νεαροί ποδοσφαιριστές να αποτελέσουν τη βάση της ομάδας στα επόμενα χρόνια

Σχολιάζει ο Νικηφόρος
Δεν μπορεί να υπάρξει ομάδα Κόρινθος 06  που την έχει  περάσει από σαράντα κύματα ο εικονικός κυρ Μιχάλης .  Και έχασε χρήματα με την σέσουλα ο άπειρος  Δημήτρης Μπινιάρης. Και να έχει παιδιά που θα παίζουν στην πρώτη ομάδα ενώ μέχρι σήμερα έπαιζαν στα πρωταθλήματα Κ--14 και Κ- 16. Και σημειώνεις ότι θα διεκδικήσεις και τους δυο τίτλους Και τους κατακτάς 
Εκτός από την απονομή που θα γίνει σε κάποιο γήπεδο και όχι από τον πρόεδρο ποιο άλλο κέρδος θα έχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες σου να βγεις και να το πεις στους γονείς. 
Για σένα είναι το καθαρό οι συνδρομές των παικτών Που άμα δεν υπάρχει Κόρινθος 06 δεν θα υπάρχουν και αυτές  Όλα τα άλλα είναι λόγια για χρυσώσουμε το χάπι που πρέπει να πάρουν οι γονείς. 
Την Κόρινθο 06 την νέκρωσαν και κανένας δεν μπορεί να την ζωντανέψει.