Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ανοίγουμε το φάκελο εκλογές της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας.

Εφόσον η Εθνική ψυχή παραμένει άκαμπτος και εις το βάθος αυτής ανθεί η ελπίς τίποτα δεν εχάθη»

                                             Χαρίλαος  Τρικούπης 



Τρεις Αρκάδες  Πέτρος Τατούλης – Μιχάλης Τσιχριτζής – Θανάσης  Πισιμίσης απέδειξαν               περίτρανα ότι γνωρίζουν πολύ καλά να αλληλοϋποστηρίζονται 
 Την  αλήθεια υπηρετώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου και για το λόγο αυτό  τολμώ και ανοίγω τον φάκελο των εκλογών που έγιναν την πρώτη Δευτέρα  1-7-13.
Γιατί για την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση  προσωπικά ουδόλως με ενδιαφέρει  αφού ήξερα το αποτέλεσμα .  Γιατί αυτές δεν ήταν εκλογές  αφού φανερά  χωρίς να τηρήσουν τα προσχήματα οι  ομάδες αλλάξανε τους εκπροσώπους στην ψηφοφορία  σαν να τους έλεγαν ότι γνωρίζουμε τι ψηφίσατε την πρώτη εκλογή και για να μη το ξανακάνετε σας αλλάζουμε. .
Και αφού δεν χάσαμε τύποις ( λόγω άκυρων ψηφοδελτίων) θα κερδίσουμε ουσιαστικά στην επαναληπτική   εκλογή  όπως και έγινε  και τώρα πάλι πρόεδρος ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής


Η κίνησης ματ

Όλα τα λεφτά ήταν η συνάντησης του προέδρου της Ε Π Ο κ. Σαρρή  στον τελικό του κυπέλλου με τον περιφερειάρχη κ. Τατούλη. Βλέπετε ότι η ομάδα της Τρίπολης ιδιαιτέρα πατρίδα του Πέτρου Τατούλη   και η έδρα η πολιτική έτυχε να είναι   και η ιδιαιτέρα πατρίδα του   κ. Πισιμίση και του κ. Μιχάλη Τσιχριτζή. Και αυτή η μεταξύ τους σύνδεση  έπαιζε στην επανεκλογή  του κ. Τσιχριτζή τεράστιο ρόλο .
Σαρρής απευθυνόμενος στον κ. Τατούλη την ημέρα του φιάσκου τελικού Κυπέλλου Ελλάδας   : Να πεις στο δικό σου ( εννοούσε τον κ. Πισιμίση)  να φύγει από το ψηφοδέλτιο που αντιπολιτεύεται  τον Μιχάλη Τσιχριτζή.
Αυτή η σύστασης  ήταν η ληξιαρχική πράξης του πολιτικού θανάτου της παράταξης  της Νέα Πορεία.
Αυτό που είπε ο πρόεδρος της Ε Π Ο απευθυνόμενος στον κ. περιφερειάρχη το έγραψε μόνο η Πρωινή και μάλιστα την παρακάλεσαν από πλευράς της Νέας Πορείας να το διαψεύσει. . 
 Βέβαια ο κ. Τατούλης το είπε στον κ. Πισιμίση που είναι και νομαρχιακός σύμβουλος αλλά με διπλωματικό όμως τρόπο.
Να μη παραιτηθεί αλλά να  κρατηθεί σε πολιτισμένο επίπεδο ο εκλογικός αγώνας. Εννοούσε από πλευράς Νέας Πορείας γιατί η Αναγέννησης  είχε πάρει φόρα στην κατηφόρα αφού οι ομιλίες Πετρόπουλου (αντιπροέδρου της Ένωσης ) Βατουσιάδης (δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κορινθίων) και Μπίτζιοςς (πρόεδρος του Ατρόμητου Χιλιομοδίου ) είχαν κατεβάσει  σε επίπεδο δαπέδου την Γενική Συνέλευση.
Και αυτή ήταν και η αιτία που στην πρώτη εκλογή δεν πήρε την νίκη και μάλιστα με τεράστια διαφορά  από  την Αναγέννηση αφού αφήσανε να χορεύουν όλοι οι απίθανοι.
Υπακούοντας στην εντολή  του κ. Τατούλη ο κ. Πισιμίσης ανέλαβε τον προεκλογικό αγώνα για να υλοποιήσει την υπόσχεση που έδωσε στον κ. Τατούλη να κρατήσει σε χαμηλούς τόνους τον προεκλογικό αγώνα αλλά μονόμπαντα   
Με απλά Ελληνικά να παραδοθεί άνευ όρων γιατί οι εκλογές της ένωσης δεν ήταν ο κυρίαρχος στόχος του.
Είμαι βέβαιος ότι αν ο κ. Πισιμίσης έφευγε από υποψήφιος μετά από αυτό που είπε ο κ. Σαρρής στον περιφερειάρχη  η Νέα Πορεία θα έπαιρνε τις εκλογές περπατώντας . Και αυτό είναι εύκολο να το λες αλλά πολύ δύσκολο να το αποδεικνύεις  όπως είμαι υποχρεωμένος να σας αποδείξω  εγώ  και μόνο με στοιχεία .
Αλλά εδώ δεν μπορείς να τα βάλεις με ένα Αρκάδα  ( ΠΙσιμίση) πως θα μπορέσω να τα βάλω με τρεις   ( Τατούλης- Τσιχριτζής – Πισιμίσης)  είναι ένα στοίχημα που το βάζω με οποιονδήποτε.
Και την δύναμη αυτή μου την δίνει η αλήθειας και η Δικαιοσύνη έννοιες ευλογημένες  από τον Χριστό.

Τα λάθη του κ. Πισιμίση που δεν δικαιολογούνται

1—Ενώ είχε αποφασιστεί οι συνεντεύξεις του κ. Λαμπρινού  και του κ. Πισιμίση που έδωσαν  σε μένα και δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα  Πρωινή να σταλούν στα σωματεία και αυτή την εργασία  την ανέλαβε ο κ. Πισιμίσης . Δεν στάλθηκε τίποτα με αποτέλεσμα τα σωματεία τα περισσότερα όπως προσωπικά διαπίστωσα να μη γνωρίζουν ότι η Νέα Πορεία θα μείωνε τις αμοιβές των διαιτητών πάνω από 50% και οι κάρτες θα είχαν μόνο διοικητική αξία. Που σημαίνει τιμωρηθείς ποδοσφαιριστής δεν θα μπορεί να αγωνιστεί. Αλλά όμως καμία οικονομική επιβάρυνση στα σωματεία από τις κάρτες των ποδοσφαιριστών. Θα πληρώνονται μόνο οι τιμωρίες σωματείων και παραγόντων.
Και ενώ όλα αυτά είχαν αποσταλεί  στο γραφείο του κ. Πισιμίση δεν έγινε καμία ενέργεια  για να βρεθούν στα χέρια των παραγόντων που είμαι βέβαιος ότι πολλοί που βλέπουν το ποδόσφαιρο ως Αθλητισμό θα ψήφιζαν την Νέα πορεία.
Γιατί δεν έστειλε τις συνεντεύξεις στους παράγοντες ο κ. Πισιμίσης είναι υποχρεωμένος να βγει και να μας το πει

πάγκας 006
Η δική  μου γνώμη
: δεν ήθελε να δυσαρεστήσει τον πολιτικό του αρχηγό ( Τατούλη )  που του υποσχέθηκε χαμηλούς τόνους. 

2—Όχι μόνο δεν αξιοποίησε  την καταγγελία του κ. Δημήτρη Πάγκα  που μόνο αυτή σου έδινε τις εκλογές αλλά φρόντισε και επιμελώς  και την έθαψε.
Ο κ. Πάγκας μας είχε δηλώσει ότι  ενώ πήγε στην ένωση να κάνει τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων όπως το άρθρο 38 του καταστατικού ορίζει  ο κ. Τάκης Βράκας αρνήθηκε να του δώσει στοιχεία. Και τότε ήρθε στο σπίτι μου ο κ. Πάγκας και με την βοήθεια  Δικηγόρου από την Αθήνα συντάξαμε  την παρακάτω μήνυση

 

 

ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜ/ΚΩΝ  ΚΟΡΙΝΘΟΥ


ΜΗΝΥΣΗ –ΕΓΚΛΗΣΗ


Δημητρίου Πάγκα του Χρήστου, κατοίκου Κρυονερίου Κορινθίας ……………… οδός………. αριθμός…….. τηλέφωνο……………..

ΚΑΤΑ


1.- Χαραλάμπους Σπανού του…………………. κατοίκου………………                     
οδός  ……………….  Αριθμός………………….
2.- Γεωργίου Σελλά του……………… κατοίκου………………                     
οδός  ……………….  αριθμός…………………., υπό την ιδιότητά τους ως μελών της τριμελούς εξελεγκτικής επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας.
3.- Κατά παντός άλλου υπευθύνου


            Οι ανωτέρω μηνυόμενοι και εγώ αποτελούμε την τριμελή εξελεγκτική επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας και εκλεχτήκαμε στις εκλογές της 13-7-2009  με τετραετή θητεία.
           Το  έργο της εξελεγκτικής επιτροπής της Ένωσης ορίζεται με μεγάλη σαφήνεια στο άρθρο 38 του καταστατικού της ένωσης, που αναφέρει  κατά λέξη: « Η εξελεγκτική επιτροπή είναι τριμελής. Αυτή παρακολουθεί  κατά την διάρκεια του οικονομικού έτους  τις εισπράξεις, τις πληρωμές και την οικονομική διαχείριση, ελέγχει τους υποβαλλόμενους ισολογισμούς ,συντάσσει δε και υποβάλει στο διοικητικό συμβούλιο και την γενική συνέλευση  τις σχετικές εισηγήσεις και έκθεσης της. Η επιτροπή  αυτή  υποχρεούται να καταρτίζει έκθεση  δέκα τουλάχιστον ημέρες πριν την τακτική γενική συνέλευση, την οποία και οφείλει να παραδίδει στο πρόεδρο του Διοικητικού συμβουλίου, για να την συμπεριλάβει υποχρεωτικά στη Λογοδοσία του Δ. Σ. προς την γενική συνέλευση».
……………………………………………………
 Επειδή η ανωτέρω αναλυτικά περιγραφόμενη συμπεριφορά των μηνυομένων εμπεριέχει τα υποκειμενικά και υποκειμενικά στοιχεία της πράξης που προβλέπεται και τιμωρείται από το άρθρο 216 παρ.1 και 2 ΠΚ, σύμφωνα με το οποίο, για τη στοιχειοθέτηση του εγκλήματος της πλαστογραφίας απαιτείται, αντικειμενικώς μεν, από την αρχή κατάρτιση εγγράφου από τον υπαίτιο, που το εμφανίζει ότι καταρτίσθηκε από άλλον, ή νόθευση γνησίου εγγράφου, δηλαδή αλλοίωση της έννοιας του περιεχομένου του εγγράφου, υποκειμενικώς δε, δόλος, που περιλαμβάνει τη γνώση και τη θέληση πραγματώσεως των περιστατικών που απαρτίζουν την αντικειμενική υπόσταση αυτού και σκοπός του δράστη να παραπλανήσει με τη χρήση πλαστού άλλον για γεγονός που μπορεί να έχει έννομες συνέπειες, όπως είναι εκείνο το γεγονός το οποίο είναι πρόσφορο για τη δημιουργία, διατήρηση, μεταβολή ή απόσβεση δικαιώματος ή έννομης σχέσης, ασχέτως αν επιτεύχθηκε ή όχι η παραπλάνηση. Η χρήση πλαστού ή νοθευμένου εγγράφου από τον πλαστογράφο αποτελεί επιβαρυντική περίσταση, σύμφωνα με το τελευταίο εδάφιο της παρ.1 του άρθρου 216.
Επίσης  πήρα συνέντευξη από τον κ. Δημήτρη Πάγκα  και είχαμε συμφωνήσει την Τετάρτη θα κατέθετε την μήνυση και την Πέμπτη θα μετέδιδα την συνέντευξη από την τηλεόραση.

Για κακή τύχη της παράταξης  Νέα Πορεία ήρθε στο σπίτι μου ο κ. Πισιμίσης  συνοδευόμενος από τον κ. Λαμπρινό.  Άκουσαν την συνέντευξη του άρεσε του φερόμενου ως αρχηγού Λαμπρινού  και δεν είπε ο αρχηγός του προεκλογικού αγώνα κ. Πισιμίσης  απολύτως τίποτα.
Μετά από δυο μέρες και ενώ η μήνυσης είχε συνταχθεί και μας είχε αποσταλεί από την Αθήνα  με πήρε στο τηλέφωνο  ο κ. Πάγκας και μου είπε ότι  δεν ήθελε να μεταδώσω την συνέντευξη  και για περισσότερα θα ερχόταν σπίτι μου για να συζητήσουμε
Αμέσως ήρθα σε επικοινωνία με τον κ. Πισιμίση ( μέσω πάντα  του επιτελάρχη του γιατί στα δικά μου τηλεφωνήματα δεν απαντούσε) που μου είπε ότι καλό θα ήταν να αποφεύγαμε τα δικαστήρια και τις τηλεοράσεις . Και τις εκλογές θα τις κερδίσουμε με το δικό μου τρόπο. ΄

Τότε κατάλαβα πολλά και θα επιθυμούσα να βγω και να φωνάξω με όλη την δύναμη της φωνής μου ότι ο κ. Τατούλης είναι ο ρυθμιστής των  εκλογών. Και θα το έκανα αν δεν υπήρχε ο κ. Σπύρος  Νίκας που δεν θα ήθελα να τον πικράνω για δεύτερη φορά
Έχοντας στα χέρια της η Νέα Πορεία μια μήνυση για πλαστογραφημένη έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής δεν νομίζω ότι θα υπήρχε αντίπαλος που θα στεκότανε εμπόδιο για την κατάκτηση της νίκης από την παράταξη αυτή.
.Εκεί επέδρασε ο λόγος του κ. Τατούλη  όχι ακρότητες. Και ο κ. Πισιμίσης εδώ ήθελε και το σκύλο χορτάτο αλλά και το καρβέλι ολόκληρο.

Και αντί να γίνει φλάμπουρο η μήνυσης του κ. Πάγκα έγινε η αιτία να μπω εγώ σε δυσμένεια γιατί ήμουνα εναντίον των συμβουλών  του κ. Τατούλη. Και από τότε ποτέ δεν κλήθηκα σε συγκεντρώσεις των υποψηφίων σαν να ήταν το κρυφό σχολειό
Και μάλιστα στην παρουσίαση του κ. Λαμπρινού  και του προγράμματός του κλήθηκε η κ. Σουκαρα να παρουσιάσει τον ομιλητή σε είκοσι οκτώ (28)  ανθρώπους που μερικοί δεν αντιπροσώπευαν ούτε ένα σωματείο. Και όλοι γνώριζαν την
αντιπαλότητα  που είχα με την παρουσιάστρια . Εκεί περίμεναν ότι θα αναγκαστώ να φύγω γιατί ήμουνα εμπόδιο  στα κελεύσματα του κ. Τατούλη  όχι ακρότητες . Μάλιστα επιτελάρχης του κ. Πισιμίση  μου είπε «φέραμε την Στάη της Κορινθίας να παρουσιάσει το πρόγραμμα.»

Και είμαι βέβαιος ότι και αυτά που έλεγε  δεν τα πίστευε αλλά με τον τρόπο του με ωθούσε στην αποχώρηση μου .Αλλά ξέχασε να μου  πει   σε ποιον θα γινόταν η παρουσίαση  αφού δεν υπήρχε κανένα τηλεοπτικό κανάλι ούτε ένας δημοσιογράφος. Βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα που η απειρία σε συνδυασμό με τον υπέρμετρο εγωισμό οδηγούν σε καταστροφικά αποτελέσματα. Ο επιτελάρχης νέος είναι και θα αποκτήσει πείρα μετά από τις ήττες που θα υποστεί . Γιατί αν δεν ήμουνα κανένας δεν θα γνώριζε ότι υπάρχει η Νέα Πορεία. 
Επίσης  στην πρώτη συγκέντρωση  της παράταξης Νέα Πορεία που έγινε στο εργοστάσιο του κ. Πισιμίση είχε έρθει και ο κ. Χαράλαμπος  Σπανός που ήταν μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής και έλεγε πολύ χειρότερα από αυτά που ο κ. Πάγκας υποστήριζε για την έκθεση της εξελεγκτικής  επιτροπής
Και όμως ούτε και αυτό καν ένας δεν το χρησιμοποίησε στην ομιλία του. Παρά μόνο εγώ στα δημοσιεύματα μου και στις τηλεοπτικές μου εκπομπές  και ο κ. επιτελάρχης από κάτω όχι στο βήμα στην παρουσίαση του κ. Λαμπρινού
Και εκ των υστέρων διαπιστώνω ότι έκανα ζημιά μια και ο αρχηγός του προεκλογικούς αγώνα κ. Θάνος Πισιμίσης είχε υποσχεθεί στον πολιτικό του αρχηγό  Πέτρο Τατούλη ΧΑΜΗΛΟΣ ΤΟΝΟΥΣ
Και μάλιστα μια μέρα μου είπε στο τηλέφωνο ο κ. Πισιμίσης ότι προτιμώ μια επίσκεψη να πάω σε ένα χωριό από αυτά που εσύ γράφεις στις εφημερίδες και λες στην τηλεόραση Και ήξερε πολύ καλά τι έλεγε και τι έκανε


Και όμως υπήρξε όχι φως δυνατό αλλά κεράκι στο τούνελ


Και μόνο ο Ολυμπιακός Κορίνθου κράτησε την πλαστογραφία της έκθεσης της εξελεγκτικής  επιτροπής και κατέθεσε στη συνέλευση αυτή την αναφορά.

 
Ο Ολυμπιακός Κορίνθου δεν συμμετείχε  στην ψήφιση του οικονομικού απολογισμού τον οποίο  θεωρεί μη νόμιμο
Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Αριθμός πρωτοκόλλου
Κόρινθος 1-7-2013.
Προς την Γενική Συνέλευση
Της Ε.Π.Σ. Κορινθίας
 Ενταύθα
Το Σωματείο του  Ολυμπιακού Κορίνθου, το  οποίο έχει υποστεί  τα πάνδεινα στη διάρκεια της  θητείας της σημερινής διοίκησης της Ένωσης,  είναι υποχρεωμένο να καταγγείλει τον οικονομικό απολογισμό  που μας παρουσιάζει σήμερα η  απερχόμενη Διοίκηση της Ένωσης.
Όπως είναι γνωστό οι κ.κ. Δημήτριος Πάγκας, Γεώργιος  Σελλάς και Χαράλαμπος Σπανός αποτέλεσαν  τριμελή εξελεγκτική επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας,  η οποία εκλέχτηκε  στις εκλογές της 13-7-2009  με τετραετή θητεία.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κατόπιν των ανωτέρω είμαστε υποχρεωμένοι να δηλώσουμε δημόσια  ότι επειδή θεωρούμε ο οικονομικός απολογισμός  πάσχει δεν συμμετέχουμε σε καμία διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης, διότι  δεν επιθυμούμε  να  τον νομιμοποιήσουμε, με την τυχόν συμμετοχή μας..
  Η ομάδα του Ολυμπιακού Κορίνθου επιφυλάσσεται  κάθε νομίμου δικαιώματα
                                     Για το Διοικητικό Συμβούλιο

       Η πρόεδρος                                Ο Γενικός Γραμματέας
Σοφία Πρωτόπαππα                  Παναγιώτης  Μακαρώνας
Και αυτή η προσπάθεια  του Ολυμπιακού Κορίνθου δεν την βοήθησε κανένας όπω ς και την επανάσταση που έκανε για την μη προπληρωμή των διαιτητών
Γνωρίζω ότι ο κ. Πάγκας θα πει ότι δική του πρωτοβουλία ήταν να μη κάνει μήνυση  και μη μεταδοθεί η συνέντευξη αλλά δεν θα μπορέσει να πείσει κανέναν . Γιατί μπαίνει το ερώτημα Πως σε 48 ώρες άλλαξε γνώμη μένοντας μαζί με τον κ. Πισαιμίση ;
Και ο κ. Πάγκας μετά από δική μου επιμονή έκανε μια επιστολή απάντηση γιατί του έκανε επίθεση η Αναγέννηση  και εκτός από εμένα κανένας άλλος δεν απάντησε.
Και μέσα στην γενική συνέλευση ο κ. Πάγκας  δέχτηκε αήθη  επίθεση από τον κ. Πετρόπουλο και κανένας δεν τον υπερασπίστηκε
Θυμάμαι στις εκλογές του 2009 ένα φύλλο αγώνα  είχε γίνει φλάμπουρο και μπορώ να πω ότι έπαιξε ρόλο στην επικράτηση του κ. Τσιχριτζή. Και εδώ προσπάθησε η Νέα Πορεία να σκεπάσει την πλαστογράφηση της έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής. Και το πέτυχε αφού ψήφισε τον οικονομικό απολογισμό   
3— Μας καταγγέλθηκε  ότι στα Ταρσινά και μέσα  στο κοινοτικό κατάστημα που συνεδρίαζε το συμβούλιο του ποδοσφαιρικού συλλόγου του χωριού  σηκώθηκε ο διευθυντής του σχολείου και παρουσία των μελών του διοικητικού συμβουλίου αλλά και πολιτών είπε: 
« Πρέπει να ψηφίσουμε τον κ. Τσιχριτζή που δεν μας τιμώρησε στον αγώνα με την ομάδα του Ζευγολατιού όταν τραυματίσαμε τον διαιτητή με την πέτρα που του πετάξαμε».
Και αντί η παράταξης Νέα Πορεία να κάνει παραστάσεις στον επιθεωρητή και να καταγγείλει το γεγονός στην  Κορινθιακή κοινωνία  δεν έκανε το παραμικρό.
Και μόνο εγώ το έκανα πρώτο θέμα όπως και ήταν. Γιατί ένας λειτουργός υμνούσε την χαριστική πράξη. Και δεν ήταν ένας τυχαίος λειτουργός αλλά δάσκαλος που παίρνει τα παιδιά από το
βυζί της μάνας των για να τους κάνεις χρήσιμους ανθρώπους.
Βέβαια ο κ. Πισιμίσης είναι και πολιτικός και δεν θα επιθυμούσε  με όλα αυτά να χάσει την πολιτική του πελατεία.
Αλλά ούτε και τις σχέσεις του με τον Πέτρο Τατούλη τον πολιτικό του προϊστάμενο  Και ήταν πέρα για πέρα αληθινός ο κ. Τσιχριτζής που δήλωσε μετά τις δεύτερες εκλογές ότι το ποδόσφαιρο κέρδισε την πολιτική. Και εννοούσε τον κ. Σαρρή με αυτό που είπε στον κ. Τατούλη.
4—Είναι γνωστό σε όλη την Κορινθία το επεισόδιο που έκανε σε βάρος μου ο κ. πρόεδρος του Ατρόμητου Χιλιομοδίου κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης όταν είχα ανέβει στο βήμα και είχα στριμώξει  την πειθαρχική επιτροπή για τις ποινές που κατ’ επιλογή έβαζε. Και τότε μου είπε ο κ. Μπίτζιος κάτι εμετικό που ακόμα και οι αντίπαλοι της Νέας Πορείας επαναστάτησαν.
Και η αντίδρασης του κ. Πισιμίση απευθυνόμενος προς εμένα
«…συντόμευε  και κατέβα από το βήμα» Τότε κατάλαβα πολλά αλλά ήταν αργά για να τα βγάλω όλα στη φόρα από την  μια και από την άλλη ο κ. Νίκας που κατά το παρελθόν πολύ αδίκησα.
Αυτά ήταν τα  βασικά λάθη που έγιναν στην πρώτη εκλογή και το αποτέλεσμα για μένα της πρώτης εκλογής ήταν ένας τεράστιος θρίαμβος που όμως δεν οφείλεται στον αρχηγό του προεκλογικού αγώνα αλλά σε άλλους παράγοντες.
Γιατί μπορώ να δικαιολογήσω σχεδόν και τους 33 ψήφους που πήρε η Νέα Πορεία την πρώτη εκλογή και να παρουσιάσω και τα ονόματα αυτών που τους επηρέασαν
Οι εκλογές κερδίζονται πάνω απ’ όλα με  προγράμματα που πρέπει να κατέβουν κάτω στη  βάση που βρίσκονται αυτοί που θα σου δώσουν την δύναμη και λέγονται ψηφοφόροι   
Αλλά πώς να ενημερωθεί ο λαός όταν οι Αρκάδες ( Τατούλης—Πισιμίσης –Τσιχριτζής ) άλλα προστάζουν.
Και ερχόμαστε στο μπάχαλο των εκλογών της πρώτης Δευτέρας που το αποτέλεσμα ήταν αβέβαιο.
Η εφορευτική επιτροπή που είχε πρόεδρο πρωτοδίκη συνεδρίαζε παρουσία μπράβων που στο τέλος  έκαναν και επεισόδια σε βάρος του κ. Μιχάλη Πρωτόπαπα.
Η Νέα Πορεία βλέποντας όλα αυτά έπρεπε να υποχρεώσει την  κυρία Πρόεδρο να αδειάσει την αίθουσα του εργατικού κέντρου και μετά να αρχίσει την καταμέτρηση των ψήφων.  Όπως έγινε την Δεύτερη εκλογή που το αποτέλεσμα ήταν γνωστό εκ των προτέρων . Αστυνομικός υπάλληλος που είναι και μέλος της πειθαρχικής  επιτροπής  της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας με την βοήθεια μπράβων έκανε επεισόδιο Και κανένας δεν κατήγγειλε το γεγονός αυτό .Παρά μόνο ο κ. Πρωτόπαπας πήγες στους προϊσταμένους του  αστυνομικού υπαλλήλου  και εγώ έγραψα στην Πρωινή με αποτέλεσμα την δεύτερη εκλογή ν α μη εμφανιστεί πουθενά. Μα δεν τον είχαν πλέον καμία ανάγκη αφού αυτό που ήθελε το πέτυχε…
Και ο Αστυνομικός αυτός υπάλληλος που ονομάζεται Ιατρού ήταν  βοηθός του κ. Τσιχριτζή όταν αυτός εκτελούσε χρέη παρατηρητή της τάξεως στον αγώνα του τελικού του κυπέλλου 
Για όλο αυτό το μπάχαλο δεν έγινε πουθενά καμία καταγγελία γιατί αν αυτά όλα είχαν καταγγελθεί αρμοδίως θα έπαιζαν το δικό τους ρόλο στα ασφαλιστικά μέτρα.

Η δίκη των ασφαλιστικών μέτρων

Ο κ. Πισιμίσης αναγκάστηκε να  κάνει  τα ασφαλιστικά μέτρα γιατί οι παραλείψεις του ήταν τόσο πολλές που ήταν βέβαιος ότι κάποιος θα βρισκότανε και θα τον κατηγορούσε. Και επειδή δεν μου αρέσει να κρύβουμε πίσω από το δάχτυλο αυτός ο κάποιος έχει όνομα και ονομάζεται Νικηφόρος.
Και εδώ έγιναν λάθη επί λαθών που ούτε ένα Λυκόπουλο δεν θα μπορούσε να κάνει.
Όλοι γνωρίζουν σήμερα ότι ο κ. Βασίλης Γκαγκάτσης είναι το κόκκινο πανί για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν έχει καμία σημασία ότι σχεδόν όλους  αυτούς που σήμερα διοικούν την Ε Π Ο τους έβγαλε αυτός. Ήταν λοιπόν λάθος η επιλογή του που δεν μέτρησε γενικά στην κοινή γνώμη που επηρεάζει τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Θα ήταν προτιμότερο  η παράταξης να μη κατέβει στις επαναληπτικές εκλογές που ήταν χαμένες από χέρι παρά να κάνει τα ασφαλιστικά μέτρα. Νομίζω ότι ο Χρήστος ο Βενετσάνος μόνος του θα τα κατάφερνε καλύτερα. Μα νομίζω ότι όλοι γνώριζαν ότι συνδέομαι  φιλικά με τον πρώτο δικηγόρο της Ελλάδας στα θέματα τα αθλητικά και αυτός είναι ο Πέτρος ο Καϊμακάμης. Βέβαια δεν είχα την απαίτηση να μου ζητήσουν την βοήθεια μου για την επιλογή του δικηγόρου γιατί ο κ. Πισιμίσης σχεδόν δεν είχε καμία σχέση μαζί μου παρά μόνο μια πεντάλεπτη παρουσία στην τηλεοπτική μ ου εκπομπή

Επίλογος

Αυτά είναι τα τραγικά λάθη που έκανε ο αρχηγός του προεκλογικού αγώνα τηρώντας την συμφωνία που έκανε με τον κ. Τατούλη ότι  θα κρατήσει χαμηλούς τόνους.
Και επειδή ο Νικηφόρος δεν είναι ούτε πολιτικός ούτε και έμπορος τα βγάζει όλα στη φόρα μια και δεν έχω ανάγκη από …πελατεία!
Και κλείνω με τα λόγια του Γαλιλαίου  « …στον κόσμο δεν υπάρχει μίσος μεγαλύτερο από το μίσος της αμάθειας κατά της γνώσης»

Ερώτημα 1ον
«Έχει ο κ. Τατούλης σχέση συγγενική με τον κ. Τσιχριτζή»

Ερώτημα 2ον
Ενώ τον Παναγιώτη Λαμπρινό τον έκαναν κομμάτια  γιατί δεν είπαν τίποτα για τον κ. Πισιμίση που ήταν ο αρχηγός του προεκλογικού αγώνα  η Αναγέννησης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου?