Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα

Σήμερα στο χώρο του ποδοσφαίρου όλα κινούνται σε ρυθμό του Ολυμπιακού που ελέγχει τα πάντα και τους πάντες  Εδώ εκλογές έγιναν στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας και είχε το θράσος ο κ. Σαρρής πρόεδρος της Ε Π Ο να απαιτήσει από τον περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη να υποχρεώσει τον περιφερειακό νομαρχιακό του σύμβουλο να μη είναι υποψήφιος.
Βέβαια με την σύσταση αυτή δεν απέσυρε την υποψηφιότητα ο κ. σύμβουλος αλλά έκανε κάτι που ήταν πολύ πιο  χειρότερο Ανέλαβε τον προεκλογικό αγώνα και τον κράτησε πολύ χαμηλά. Με αποτέλεσμα να μη ενημερωθούν οι παράγοντες και να χαθούν οι εκλογές με τρόπο που θύμιζαν εποχές των Δεληγιάννηδων με τους ροπαλοφόρους  

Είπες πρόεδρε  

«Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν. Αυτά που κάνανε τα τελευταία 15 χρόνια να τα ξεχάσουν. Έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Εγώ τα βάζω με άντρες. Αυτοί φοράνε φουρό. Εμείς δεν ασχολούμαστε με κανέναν. Εμείς θέλουμε και τον Παναθηναϊκό δυνατό, και τον ΠΑΟΚ δυνατό», είπε αρχικά ο Τίγρης και σε εκείνο το σημείο άκουσε την ερώτηση: «Τον Ολυμπιακό;». «Ο Ολυμπιακός είναι ήδη δυνατός», αποκρίθηκε και συνέχισε: «Δεν έχουμε τίποτα με κανέναν. Εμείς θέλουμε να φτιάξουν γήπεδο και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός... Δεν ασχολούμαστε με τους άλλους, οι άλλοι ασχολούνται με μας. Είναι δυνατόν να ασχολούνται με την ΑΕΚ στην Γ" Εθνική; Με τον Μανδραϊκό θα παίζουμε.
Εγώ ανοίγω βεντέτες μόνο με άντρες και όχι με κάποιους που φοράνε φουρό και δεν έχουν πάει στρατό. Κρύβονταν για να μην πάνε στο στρατό. Δεν ασχολούμαι. Αλβανικές κου.... ες είναι αυτές. Η χορηγία είναι πολύ καλή. Αν τη θέλουν έχει καλώς, να την πάρουν. Αλλιώς... φιλάκια. Όμως να μας στείλουν γραπτώς ότι δεν θέλουν την χορηγία. Όχι με πόλεμο από τις εφημερίδες. Με νεροπίστολα και... τσίου τσίου νομίζουν ότι θα πετύχουν κάτι; Εγώ βεντέτα ανοίγω μόνο με μάγκες».
Ωστόσο, παρά τον έντονο εκνευρισμό του, ο Μελισσανίδης ξεκαθάρισε ότι με τον Ολυμπιακό ως σύλλογο και με τον κόσμο του δεν έχει κανένα θέμα. «Με τον σύλλογο και τον κόσμο δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εμείς δεν έχουμε τίποτα με καμία ομάδα. Τον σέβομαι όπως σέβομαι όλες τις ομάδες. Όμως να σταματήσουν κάποιοι να ασχολούνται με την ΑΕΚ. Ο ΑΕΚτζής μπορεί να χάσει τα πάντα, αλλά δεν θα χάσει ποτέ την περηφάνια το
υ

Πρόεδρε

Κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει το πρώτο πέρασμα σου από το ποδόσφαιρο και μάλιστα από τη θέση του προέδρου της Α Ε Κ.
Μέσα σε τρία χρόνια πήρες δυο πρωταθλήματα . Και αυτό το πέτυχες γιατί κανένας δεν σε ήξερε και δεν είχε λάβει τα μέτρα του.
Πιο πάνω  είπες ότι « … Είναι δυνατόν να ασχολούνται με την ΑΕΚ στην Γ" Εθνική; Με τον Μανδραϊκό θα παίζουμε.
Μα εδώ είναι όλη η ουσία του θέματος  να μείνει η ομάδα μας στην Γ εθνική και αν είναι δυνατόν και ακόμα πιο κάτω. Και κανένας δεν θα νοιαζόταν αν ένα ιστορικό σωματείο ανεβαίνει το Γολγοθά του που κάπου υπάρχει ελπίδα για να βρει την ανάσταση του . Που σημαίνει δικαίωση. Αυτό πάνε να αποφύγουν αυτοί που σήμερα διαφεντεύουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Και είναι τώρα τόσο καλά οργανωμένοι που η εποχή  Τριβέλα και Γκαγκάτση μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε προσχολική  εποχή.
Ενώ αυτοί που σήμερα διοικούν έχουν κάνει και μεταπτυχιακές σπουδές. Και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη .
Η δύναμης είναι η Ε Π Ο όχι όπως την ήξερες κ. πρόεδρε που κάποιος θα μπορούσε να πει το όνομά του.
Εδώ οι διαιτητές Γιάχος και Κριτσώνης έκαναν έγκλημα και ούτε παρατήρηση δεν τους έκαναν. Ενώ ο διαιτητής Κωνσταντινέας που δεν έδωσε ένα πέναλτι  έπαθε τεράστια ζημιά.  

Πρόεδρε

Από το 2001 παρακολουθώ δημοσιογραφικά τα του ποδοσφαίρου και γνωρίζω ότι σήμερα αν δεν είσαι με την πλευρά του Ολυμπιακού  τίποτα δεν θα μπορέσει κάποιος να πετύχει.
Για να γίνεις διαιτητής και να μπορέσεις να σφυρίζεις αγώνες της Σούπερ Λίγκα  περνάς από όχι σαράντα αλλά από χιλιάδες κύματα

Παρακολουθώ εδώ στην Κορινθία διαιτητές που είναι διαμάντια στην κυριολεξία να εξαφανίζονται  από κάποιο αόρατο χέρι. Και αυτοί  που δεν μπορούν να χωρίσουν δυο βοδιών άχυρα προχωρούν χωρίς  κανένα εμπόδιο.  Αυτό το οικοδόμημα  χρόνια χτίζεται και σήμερα έχει γίνει μπετό.

Πρόεδρε

Όλοι αυτοί  που σήμερα κυνηγούν την ομάδα μας θα βρουν την εσωτερική σου αντιπολίτευση  και θα σε χτυπήσουν.
Εύχομαι να διαψευσθώ αλλά δεν το νομίζω

Νικηφόρος