Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Γιατί κ. Πάνο χρησιμοποιείτε το όνομα του κ. Καραπατά;




«ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ» ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

Του Δημήτρη Καραπατά*

Ρασιοναλισμός είναι, η φιλοσοφική κατεύθυνση που αποδέχεται ως γνώμονα και αφετηρία της γνώσης την λογική σκέψη, ενώ αντίθετα εκκοσμίκευση είναι η ρίζα κάθε ψευτοδιδασκαλίας και κάθε «ξύλινης» πολιτικής ομιλίας, που θρέφει ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Μιας πολιτικής που κατ’ ευφημισμόν ονομάζεται δημιουργική και προς το συμφέρον του τόπου. Από την άλλη, ο Ίψεν είχε πει πως: «Οι μάχες δεν γίνονται με κομφετί και όταν πολεμάς για ανεξαρτησία δεν φοράς το καλό σου κοστούμι».

Σχολιασμός Νικηφόρου 
Διαβάζω στο Μπλοκ του κ. Ηλιακόπουλου ένα  άρθρο του κ. Καραπατά που  γράφει το αξιότιμος με ωμέγα και μια λέξη την μισή  με κεφαλαία και την μισή με μικρά 
Παράδειγμα μέρος της ιδιόχειρης επιστολής που μου έστειλε Αξιωτιμε Κ Νικηφόρε Ευχαρηστώ πολύ που με διαβάζεται όπως άλλωστε ολόκληρη κοινωνία του Λουτρακίου καθΩς και υψηλόβαθμα στελέχοι της παρέμβασης του κ. Γκιώνη ! ΒεβαιΩς ούτε που σας περασε από το μυαλό ότι μπορεί να υπάρχει άνθρωπος που δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική σας , αλλά το συμφέρον του τόπου! Αυτό θα το δείται τον Νοέμβρη που δεν θα πολιτευτΩ γιατί ότι κανΩ το κανΩ  γιατο καλό του τόπου μου κ δεν προσδοκΩ προσωπικό όφελος . Αλήθεια αν όντως σας ενδιαφέρει για το τι θα κάνω    εγΩ γιατί το αναφέρεται ΣυμφΩνΩ απόλυτα μαζί σας Κ Νικηφόρε ότι ένας δήμαρχος μπορεί να κάνει λάθη. 

Και αυτός ο αγράμματος γράφει 
"Ρασιοναλισμός είναι, η φιλοσοφική κατεύθυνση που αποδέχεται ως γνώμονα και αφετηρία της γνώσης την λογική σκέψη, ενώ αντίθετα εκκοσμίκευση είναι η ρίζα κάθε ψευτοδιδασκαλίας και κάθε «ξύλινης» πολιτικής ομιλίας, που θρέφει ψευδαισθήσεις και αυταπάτες".
Να γιατί χτύπαγαν οι καμπάνες γιατί εντολή αρχιεπισκόπου έγινε δοξολογία για την φιλοσοφική ανάλυση που έκανε ο κ. Καραπατάς που αν και δεν ξέρει να γράψει ελληνικά γράφει αυτά τα άρθρα 
Ο μεγάλος Όσκαρ Γουάιλντ είχε πει " ...δεν υπάρχει μεγαλύτερη αμαρτία από την ηλιθιότητα" Και για να μη με χαρακτηρίσουν ηλίθιο σχολιάζω αυτή την γελοιοποίηση της ενημέρωσης. Τώρα κάποιοι γιατί σιωπούν δεν με νοιάζει   Καλό όμως είναι να μη καυχώνται ότι υπηρετούν την δημοσιογραφία και την σωστή ενημέρωση.