Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Γιατί η Ε Π Ο δεν επιτρέπει οι αντίπαλοι της Α Ε Κ να χρησιμοποιούν το ΟΑΚΑ

Προσωπικά δεν μου έχει καμία εντύπωση που η Ε Π Ο δεν θέλει να γίνει ο αγώνας της Α Ε Κ με την Α Ε Περιστερίου σε γήπεδο μεγάλο. Γιατί η άρνηση του Γιωργάκη Σπανού να δώσει το γήπεδο του Ατρόμητου για να γίνει ο αγώνας μιας ομάδας του Περιστερίου  στο δημοτικό στάδιο που δεν κάνει κουμάντο ο πρόεδρος του Ατρόμητου αλλά ο Δήμαρχος . Και το σπουδαίο εδώ είναι ότι ομάδα του Περιστερίου θα αγωνιζόταν.
Και ο λόγος της άρνησης έχει βάθος  γιατί η Ε Π Ο βάζοντας την Α Ε Κ  να παίξει σε γήπεδα μικρά προσδοκά να ξαναζήσουμε εικόνες του τελικού. Που κανένας δεν αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν  οι οπαδοί μιας ομάδας που νικούσε και ήταν βέβαιη η κατάκτησης του κυπέλλου έκαναν επεισόδια. Και αν ο διαιτητής του αγώνα εφάρμοζε τον κανονισμό ο αγώνας έπρεπε να είχε διακοπεί σε βάρος της Α Ε Κ. Για να κάνεις μια αξιόποινη πράξη πρέπει να έχεις μια δικαιολογία γιατί έτσι ξεκάρφωτα που μυρίζει φράξια σε βάρος της ομάδας. Έχοντας αυτό ως οδηγό στριμώχνονται  σε γήπεδα κλουβιά οι φίλαθλοι.
Με αποτέλεσμα να μη  δ μπορούν να μπουν γιατί δεν θα χωράνε και έτσι η αστυνομία θα απαγορεύσει τις μετακινήσεις .
Και αυτή θα είναι η αφορμή για να δημιουργηθούν επεισόδια για να τιμωρηθεί η Α Ε Κ.
Και απορώ πως δεν το έχουν καταλάβει πολύπειροι παράγοντες που νομίζουν ότι η Ε Π Ο δεν θα βάλει εμπόδια στην ομάδα της Α Ε Κ. Επειδή παρακολουθώ πως λειτουργούν τα όργανα της Ε Π Ο δεν θα παραξενευτώ ακόμα και να φθάσουν σε μηδενισμό της Α Ε Κ. Γιατί έχει φύγει η τσίπα όταν ο κ. Σαρρής ζητά από τον περιφερειάρχη κ. Τατούλη να επέμβει στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη  της νέας διοίκησης.της ένωσης Κορινθίας
Μετά λοιπόν από αυτή την αντιδημοκρατική επέμβαση του προέδρου της Ε Π Ο όλα αυτά που θα γίνουν καμία εντύπωση δεν θα με προξενήσουν.
Και θα επαληθευθώ όταν είχα γράψει απευθυνόμενος στον ηγέτη της Α Ε Κ Δημήτρη Μελισσανίδη ότι η σημερινή εποχή δεν μοιάζει καθόλου με το 1992 που ανέλαβε την διοίκηση της Α Ε Κ. Σήμερα ή είσαι μαζί μας ή θα υποστείς τις συνέπειες της ανυπακοής
Εύχομαι να έχω πέσω έξω και να μη είναι έτσι τα γεγονότα. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι και πάλι θα δικαιωθώ. Γι' αυτό όλοι αυτοί που διοικούν την ομάδα της Α Ε Κ δεν πρέπει τίποτα να το αφήνουν στην τύχη. Γιατί αν δεν το κάνουν η ομάδα της προσφυγιάς θα βρεθεί μπροστά σε εκπλήξεις που κανένας δεν μπορεί να φανταστεί.