Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Κύριο Λάκη Γιαννιδάκη Εισαγγελίσκο του Νομού Κορινθίας

Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι  με την αφεντιά σου μα ούτε και η τελευταία το ελπίζω γιατί τότε θα χαθούν τα θέματα που τόσο πολύ τα έχουμε ανάγκη   
Πολλές φορές σε έχω προκαλέσει με τις απαντήσεις που σου δίνω στα απαράδεκτα δημοσιεύματα σου. Και μάλιστα έχεις και την θρασύτητα να  χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου δημοσιογράφο όταν κάποτε έγγραφες για δυο Κορινθίους που κοιμήθηκαν στο ίδιο το κρεβάτι. Και έβαλες τα αρχικά των ονομάτων των . Επίσης για κάποιον επιφανή που τον έδειρε ο άνδρας της γυναίκας που είχε φιλενάδα ο αξιωματούχος.
Αν αυτό το θεωρείς δημοσιογραφία τότε να σε χαίρονται αυτοί που σε διαβάζουν
Επειδή διάβασα ένα εμετικό δημοσίευμα σου και μένω στην παράγραφο  «o κ. δήμαρχος Λογοθέτης με τον αρμόδιο επί της ΜΟΥΡΙΑΣ αντιδήμαρχο Μουζάκη επισκέφθηκαν το πειρατικό όπως λέτε πανηγύρι και έκατσαν έφαγαν και διασκέδασαν την Παρασκευή. Για να φέρω ένα παράδειγμα είναι σαν να κάθονται οι αστυνομικοί στο μαγαζί που κλέβουν οι κλέφτες και να τους κρατάνε τσίλιες!»-

Σχολιασμός Νικηφόρου

Είμαι βέβαιο κ. Λάκη μας ότι αυτό το απαράδεκτο κείμενο δεν πρέπει να το διάβασες για δεύτερη φορά  ή να μη γνωρίζεις Ελληνικά. Γιατί κανένας σωστός δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι ένας δήμαρχος μια πόλεως όταν καθίσει σε μ ια ταβέρνα παίζει το ρόλο του τσιλιαδόρου . Και μάλιστα όχι την παραμονή του πανηγυριού ή ανήμερα αλλά την προηγούμενη.
Έχουμε λοιπόν εμείς οι Λουτρακιώτες ένα δήμαρχο και έναν αντιδήμαρχο που η αξιοπρέπεια των φτάνει τα τριάντα (30) ευρώ γιατί ότι και να φάνε  στην Μουριά δυο άνθρωποι αυτό το ποσό θα πληρώ σουν.
Τώρα  για το Θανάση το Μουζάκη που μάλλον το ακίνητο που στεγάζεται η Μουριά είναι δικό του σύμφωνα με τα γραφόμενα σου. Τι να κάνει να αποποιηθεί των περιουσιακών του  στοιχείων;
Επειδή κατά το παρελθόν ήμουνα πελάτης της Μουριάς ( τώρα λόγω  δραματικής μείωσης της συντάξεως δεν μπορώ να την επισκεφτώ)  γνωρίζω ότι το καλοκαίρι αυτός και η άλλη επιχείρηση που ήταν καταλάμβαναν όλη την πλατεία χωρίς να υπάρχει κανένας υποψήφιος στον συνδυασμό του κ. Λογοθέτη. Και το αμάρτημα τους είναι που έφεραν και όργανα και δεν πήραν την άδεια σου ως εισαγγελίσκος που είσαι.
Επειδή γεννήθηκα σε χωριό και έζησα τα πρώτα χρόνια μου εκεί δεν θυμάμαι κανένας να κοιμόταν την παραμονή και την ημέρα του πανηγυριού.
Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας ο Μάρκος ο Φιλιάνδρας  προσωπικά σε μένα αλλά και στους δημότες του Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων μας είναι συμπαθής  Και θα σε παρακαλούσα να μη ξανά ασχοληθείς μαζί του γιατί δεν θα είμαι ευγενής όπως τώρα.
Έχεις μια δικαιολογία να επαναστατείς γιατί και εσύ συνάδελφος του Μάρκου ( ταβερνιάρης) δεν γνώρισες αυτές τις επιτυχίες.

Μα ο κάθε άνθρωπος έχει και την δική πορεία.  
Άργησα να σε απαντήσω γιατί απουσίαζα.