Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Απορρίφτηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα και η Αναγέννησης βαδίζει ολοταχώς πρός διάλυση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.



Οι παίκτες  του Αετού Κρυονερίου που προτιμούν  να παίζουν  στο χωριό και σε μικρότερη κατηγορία Κύριε Τσιχριτζή και αυτό δικό σου έργο είναι.




Η Δικαιοσύνη ομίλησε και είπε οι εκλογές που έγιναν για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της ένωσης και την 1 Ιουλίου του 2013 και στις 8.Ιουλίου του 2013 ήταν νόμιμες
Και από την μια θριαμβολογεί η παράταξης του κ. Τσιχριτζή που θα συνεχίσει το καταστρεπτικό της έργο. Γιατί πλέον η ένωσης μας έχει ξεπεράσει τα όρια της Ελλάδας και έχουμε φτάσει σε όλη την Ευρώπη. Αφού στις εκλογές ακόμα και Ρωσίδες ψήφιζα όπως  ειπώθηκε στην Δίκη της Δευτέρας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Χωρίς να τολμήσει να το διαψεύσει κανένας.
Η νέας διοίκηση θα έχει ως σημαία την διάλυση της ομάδας της Κλένιας. Την μη συμμετοχή του Σαρωνικού πρωτάθλημα Και την μη αποδοχή της ομάδας του Αετού Κρυονερίου να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας και να παραμείνει στην Α2 κατηγορία. Γιατί δεν μπορεί να αγωνίζεται τα εντός έδρας εκτός του χωριού των.  Που αυτό σημαίνει ότι ο Αετός δεν θα έχει καμία σχέση με το Κρυονέρι Και αυτό έργο είναι της Αναγέννησης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Αφού χωρίς να έχουν γήπεδα με χόρτο όλες οι ομάδες υποχρέωσε το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας να γίνεται σε γήπεδα με χόρτο  Κέρδισε τις εκλογές η παράταξης που δεν άφησε το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής να κάνει οικονομικό  έλεγχο όπως το άρθρο 38 του καταστατικού ορίζει. Και από την άλλη στην έκθεση να βάζει το όνομα του μέλους της εξελεγκτικής επιτροπής ότι υπόγραψε την έκθεση. Και μόνο ο Ολυμπιακός Κορίνθου δεν δέχτηκε να συζητηθεί ο οικονομικός απολογισμός που ήταν όχι σύμφωνα με το καταστατικό συνταχθείς.
Βέβαια τώρα αρχίζει ο πόλεμος του Ολυμπιακού Κορίνθου που υποχρεώθηκε να πληρώσει πεντακόσια (500)  ευρώ πρόστιμο γιατί δεν προπλήρωσε τους διαιτητές. Και την προπληρωμή την απαγορεύει η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ όπως είπε ο πρόεδρος της Κ Ε Δ κ. Καραμελίδης.