Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ο τηρητής της τάξεως υβριστής





Να πάρετε θέση κ. Τσιχριτζή 
γιατί η σιωπή δεν είναι πάντα 
το καλύτερο επιχείρημα 
Γήπεδο Σοφικού οι επαναστάτες παράγοντες του Πανσολειγιακού τόλμησαν και κατέβασαν μια νεανική ομάδα που είναι ότι το ωραιότερο έχει να παρουσιάσει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.
Και ο αγώνας άρχισε και ο παρατηρητής της τάξεως κ. Σούκουλης Γιάννης δεν προσήλθε στο γήπεδο . Και ορίστηκε παρατηρητής ένας φίλαθλος. Στο 32 λεπτό του αγώνα ήρθε στο γήπεδο ο κ. Σούκουλης Γιάννης και μπαίνοντας μέσα στο αγωνιστικό χώρο άρχισε να βρίζει χυδαία τον επόπτη Τσολάκη Ν. Ο συνεργάτης του διαιτητή ενημέρωσε τον διαιτητή ο οποίος και τον απέβαλε. Στην αρχή δεν ήθελε να υπακούσει στην εντολή του διαιτητή και μετά όμως συμμορφώθηκε.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΒΙΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΗ
ΡΕΚΛΕΙΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
 Αυτή είναι η επιτροπή για θέματα Ασφαλείας και πρόληψης βίας που πρόεδρο έχει τον κ. Γιάννη Βαφειάδη δηλωμένο αντίπαλο του κ. Μιχάλη Τσιχριτζή και άλλοτε πρόεδρος του Παννεμεατικού και ο κ. Σπηλιώτης Αντώνιος μέλος της επιτροπής και "φίλος" του κ. Τσιχριτζή. 
Αν αυτό δεν λέγεται βία από όργανο που έχει ως αποστολή την τήρηση της τάξεως τότε εμείς δεν γνωρίζουμε Ελληνικά. Περιμένουμε αν θα οριστεί ο κ. Σούκουλης και πάλι παρατηρητής.Και πολύ καλό μάθημα έδωσε στα νέα παιδιά του Πανσολυγεικού Να πάρει το φύλλο του αγώνα και να το δικάσει ο κ. Ιατρού !!!  
Περισσότερα την Τρίτη στην Πρωινή.