Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Ολυμπιακός Λουτρακίου

Από τις  Ιουλίου του 2013 που έγινε η γενική συνέλευση  της ιστορικής ομάδας του Λουτρακίου δεν έχουμε κανένα δελτίο τύπου  παρά μόνο μια διάψευση για ένα δημοσίευμα  της εφημερίδας μας  που είμαι βέβαιος ότι μετάνιωσαν αυτοί που το έγραψαν γιατί οι απαντήσεις που πήρανε θα τις θυμούνται για πολλά χρόνια. 
Αλλά όμως εδώ έχουμε γεγονότα τα οποία κανένας δεν μπορεί να τα ξεπεράσει. Ο κ. Δημήτριος Μάραντος  που μας παρουσιάστηκε ως αμάραντος που σημαίνει λουλούδι που δεν ξεραίνεται.
Και όμως κατά την πορεία μας χάθηκε και δεν είναι ο πρώτος αφού ο Αποστολάκης Πανούσης και άλλοτε προσπάθησε να σώσει  τον Ολυμπιακό  και με άλλο πέτσινο επενδυτή.
Και όμως ο Ολυμπιακός υπάρχει και έχει δηλώσει ακόμα   και συμμετοχή στο πρωτάθλημα αλλά δεν γνωρίζουμε το νέο διοικητικό συμβούλιο μετά την εξαφάνιση του κ. Μάραντου. Ποιος είναι ο πρόεδρος 
Για να λειτουργήσει μια ομάδα πρέπει να έχει πρόεδρο που ήταν ο κ. Μάραντος αλλά μας έμεινε στο δρόμο μάλλον από καύσιμα αν και ιδιοκτήτης  αεροπλάνων όπως τον παρουσίασαν οι φίλοι του .
Και ερχόμαστε στην Μαρία Μίχα που είναι η γραμματέας της ομάδας και όπως πληροφορούμεθα  διδάσκεται από τον ηλεκτρονικό λογιστή.  
Εμείς επειδή την συμπαθούμε καλό θα είναι να πληροφορηθεί ορισμένα γεγονότα του παρελθόντος  για να καταλάβει  που βαδίζει.
Στέκομαι στον αντιπρόεδρο κ. Μιχάλη Τζιατζιά πού είμαι βέβαιος ότι δεν πρέπει να πήρε είδηση ότι υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ολυμπιακού γιατί δεν θα θυμάται καν το όνομα της ομάδας. Ο άνθρωπος  δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα κόλπα και απορώ πως έμπλεξε
Τώρα για τον άνθρωπο Απόστολο Πανούση   που ήταν υπεύθυνος της οργάνωσης διοίκησης και δημοσίων σχέσεων ο τίτλος μας τα λέει όλα.
Με απλά Ελληνικά ότι οι άλλοι ήταν για να κάθονται στις καρέκλες για να μη είναι άδειες  και αυτός διοικούσε οργάνωνε και επικοινωνούσε.
Μόνο στον Ολυμπιακό θα μπορούσε να υπάρξει διοικητικό συμβούλιο χωρίς αρμοδιότητες αφού ένας τις συγκέντρωνε όλες.
Θα πρότεινα τα νέα παιδιά να πάψουν να κάνουν παρέες με ανθρώπους που έφεραν τον Ολυμπιακό σε αυτή την θέση αν και έχουν ξοδευτεί στα δέκα χρόνια πάνω από 2.οοο.οοο ευρώ.
Μέσα σε αυτό το συμβούλιο που υπάρχει που σήμερα είναι ακέφαλο ο μόνος που μπορεί να γίνει πρόεδρος είναι  ο Μάρκος Φιλιάνδρας  που διαθέτει σοβαρότητα και πείρα. Οποιαδήποτε άλλη λύση θα αποτύχει.
Και να γίνει μια καλλιτεχνική βραδιά  στο Θώδειο Στάδιο  που με τα έσοδα της να βαδίσει αξιοπρεπώς η ομάδα . Επίσης να γραφούν μέλη  που να πληρώνουν 10 ευρώ το μήνα. Και να λειτουργήσει αμέσως η Ακαδημία.
Όλα όμως αυτά δεν μπορούν να γίνουν από «παράγοντες»  που διέλυσαν την ομάδα.
Και εδώ θέλω να σταθώ στην αχαρακτήριστη στάση που τήρησαν κάποιοι εντός και ιδίως εκτός του συμβουλίου απέναντι στο πρόεδρο των παλαιμάχων Αλέκο Λόη. Αλλά έχετε υπομονή γιατί θα γράψω ονόματα και διευθύνσεις αν δεν βάλουν κάποιοι μυαλό.
Για να προχωρήσει η ομάδα χρειάζεται πάνω απ’ όλα σοβαρότητα  και προγραμματισμός. Αν αυτά δεν τα αποκτήσει τότε τίποτα δεν θα μπορεί να γίνει.
Και το σπουδαιότερο που πρέπει να το πιστέψουν και αυτοί που σήμερα διοικούν αλλά και οι φίλαθλοι όσοι έχουν  παραμείνει.
Ο Ολυμπιακός πρέπει πρώτα να αποκτήσει διοίκηση την οποία να την ανακοινώσουν για να την μάθει ο κόσμος. Γιατί από τρακατρούκες χορτάσαμε. Και μετά να προσπαθήσει να κάνει ομάδα Όλα τα άλλα αποτελούν ημίμετρα που οδηγούν στο πουθενά.