Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ένας Λουτρακίοτης θυμάται

Επειδή πολλά λέγονται για τις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου ότι δηλαδή θα είναι πολλοί οι υποψήφιοι ένας παλιός Λουτρακιότης μας περιγράφει τις δημοτικές εκλογές του 1975 δηλαδή τις πρώτες μετά την χούντα.
Οι ψηφοφόροι να είναι κάτω από τις 3.000 και οι υποψήφιοι παρακαλώ οκτώ. Κάθε δε υποψήφιος έπρεπε να έχει τριάντα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που μας κάνουν 240 Που σημαίνει ότι   το 8,57 % ήταν υποψήφιοι.
Και ας θυμηθούμε τα ονόματα των υποψηφίων 1-- Πρωτόπαπας Παναγιώτης ν2-- Πρωτόπαπας Θάνος  3-- Λέκκας Κώστας 4-- Μάτσης Δημήτρης 5-- Κανατάς Πλάτων 6--Τσούγκος Μιχάλης 7-- Θώδης Κώστας  8-- Πρωτόπαπας Γεώργιος.
Στην επαναληπτική εκλογή έμειναν ο Πρωτόπαπας Παναγιώτης υποψήφιος της Περαχώρας; και ο Λέκκας  και ο Λέκκας Κωνσταντίνος. Και ενώ όλοι είχαν σίγουρη την εκλογή του Λέκκα από τις κάλπες βγήκε ο Παναγιώτης Πρωτόπαπας.
Και όπως μα διηγείται ο φίλος Λουτρακιότης κανένας Περαχωρήτης  δεν ψήφισε τον Λουτρακιότη υποψήφιο. Ενώ ο  Πρωτόπαπας πήρε πολλούς ψήφους από  το Λουτράκι. Και αυτό που εδώ πρέπει να τονιστεί είναι στην προεκλογική περίοδο στην Περαχώρα κανένας υποψήφιος δεν τολμούσε να περάσει την Αγία Παρασκευή. Υπήρχε δε σε ένα συνδυασμό υποψήφιος ο πατέρας και στον άλλο ο γιος που πήρε περισσότερους ψήφους από τον κύρη του.
Δεν νομίζω ότι θα φτάσουμε σε αυτόν τον αριθμό των υποψηφίων. τον προσεχή Μάιο