Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Κάποιοι είναι καιρός να πιστέψουν ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είναι μόνος.


Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Θωμάς Μαύρος, μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή για τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ
Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζε ο Θωμάς Μαύρος ήταν για μη απόδοση ΦΠΑ, φόρων μεταγραφών και οφειλών στο ΙΚΑ, καθώς θεωρήθηκε υπεύθυνος για χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ στο διάστημα των δύο μηνών που ήταν πρόεδρός της.
Στην απολογία του,  υποστήριξε πως δεν είχε καμία ανάμειξη με τα οικονομικά του Συλλόγου, ούτε δικαίωμα υπογραφής, προσκομίζοντας πρακτικά των γενικών συνελεύσεων της ΠΑΕ
Βέβαια κάποιος έπρεπε να συμβουλεύσει τον Θωμά Μαύρο ότι οι αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων δεν δεσμεύουν τον νόμο. 
Και σας τα γράφει αυτός  που όπως περιγράφει στο βιβλίο του Μαρτυρίες και στην σελίδα 96 και στο κεφάλαιο με τον τίτλο Δεκαπέντε χρόνια φυλακή είναι αρκετά για να δηλώσεις ότι είσαι ΑΕΚτζης. Και αυτά τα παράσημα για μένα τα απέκτησα όταν ήμουνα Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΚ το έτος 1988- 89  για να εξυπηρετήσω τον φίλο μου τότε Ανδρέα Ζαφειρόπουλο που ήταν ιδιοκτήτης το πακέτο των μετοχών. Και αν δεν ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης ( και όχι ο Καρράς ο Γιάννης που ήταν βαρίδι για να πάει μπροστά η Α Ε Κ και αν δεν ήταν αυτός ο Μελισσανίδης δεν θα άφηνε ποτέ την ομάδα της ψυχής του ) με τις μετοχές του δεν θα μπορούσε να αγοράσει ούτε ένα πακέτο τσιγάρα. Γιατί όταν το 1992 ο Μελισσανίδης παρέλαβε μια πρωταθλήτρια ομάδα ο Μπατίστα είχε φύγει και τον Σαβέβσκι τον πρόλαβε στο φτερό ο Μελισσανίδης και τον κράτησε. στην ομάδα όταν οι δικαστικοί επιμελητές του έβγαζαν τα ρούχα και τα έπιπλα από το σπίτι που η Α Ε Κ χρωστούσε ενοίκια. Και πάνω απ όλα ο πρωταθλητής πρόεδρος Κώστας Γενεράκης με το βάρος των υποχρεώσεων που δημιούργησε το έβαλε στα πόδια δηλώνοντας παραίτηση Και στην κυριολεξία να αφήνει ένα χάος παντού. Όλα αυτά τα γράφω στο βιβλίο μου που είναι τετρακόσιες σελίδες και οι περισσότερες αν δεν μπορούσα με στοιχεία να αποδείξω αυτά που έγραφα θα κινδύνευα να κληθώ και να δηλώσω που κατοικώ και πως ονομάζομαι. Μα κανένας δεν τόλμησε να αμφισβητήσει τα από εμένα υποστηριζόμενα. Να γιατί φωνάζω με όλη την δύναμη όχι της φωνής μου αλλά της ψυχής μου Να αφήσετε τον Δημήτρη Μελισσανίδη να διοικήσει την Α Ε Κ . Γιατί μόνο αυτός μπορεί γιατί ξέρει το ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ . 
Θωμά Μαύρο ο Διογένης ο Κυνικός είχε πει ότι ' Άνθρωπον ζητώ" Ευτυχώς για μας που αγαπάμε την Α Ε Κ τον βρήκαμε και πρέπει να τον περιφρουρήσουμε Το πως όλοι το γνωρίζουμε. Αρκεί να πιστέψουμε στα λόγια του Ιάκωβου του Αδελφοθέου "...εξ έργων δικαιούται άνθρωπος και ουκ εκ πίστεως μόνο" ( ο άνθρωπος δικαιώνεται από τα έργα του και όχι μόνο από την πίστη του. 
Και ο δικός μας ο ηγέτης ( Δημήτγρης Μελλισσανίδης) μέσα σε τρία χρόνια που διοίκησε πήρε δυο πρωταθλήματα και έκανε το γήπεδο της Φιλαδέλφειας ικανό να φιλοξενήσει Ευρωπαϊκούς αγώνες.Κάνοντας πισίνα μέσα σε χώρους που δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ούτε ως στάβλοι. 
Και επιτέλους πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης αντλεί την δύναμη μέσα από τον λαό της Α Ε Κ που έχει πίστη  και το απέδειξε όταν ήρθαν ξεριζωμένοι και δημιούργησαν έργο.Που ήταν το γήπεδο μας  Και αυτό είναι έργο δικό σας της ζωντανής ιστορίας της ΑΕΚ που είναι οι παλαίμαχοι.να δώσετε να καταλάβουν οι πολέμιοι του ηγέτη μας ότι δεν είναι μόνος. 
Για να καταλάβουν επιτέλους ορισμένοι   Vox populi vox Dei ( φωνή λαού φωνή Θεού )