Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Επεισόδια για εκτόνωση για νη ξεχνάμε την παλιά μας …τέχνη

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα της ΑΕΚ με το Αιγάλεω για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Συγκεκριμένα, οπαδοί και των δύο ομάδων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του «Στ. Μαυροθαλασσίτης», πέταξαν καρέκλες, φωτοβολίδες και σύντομα άρχισαν τις συμπλοκές σώμα με σώμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομία καθυστέρησε να επέμβει.   Τα επεισόδια έγιναν ακόμα πιο έντονα μπροστά από το πέταλο στο οποίο ήταν οι οπαδοί του Αιγάλεω και στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά.     Οι συμπλοκές συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του αγώνα, με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο κέντρο του γηπέδου, την ώρα που γύρω τους επικρατούσε πανδαιμόνιο.    Στο γήπεδο βρισκόταν περίπου 2.500 οπαδοί της ΑΕΚ και 1.000 του Αιγάλεω, ενώ το ματς τελικά ξεκίνησε με 25λεπτη καθυστέρηση.     Αυτά όλα και τα είχα πει αλλά και τα είχα γράψει ότι θα γίνουν. Και εδώ δεν κακίζω την στάση των οπαδών του Αιγάλεω αλλά των δικών μας που ενήργησαν δυστυχώς σκόπιμα για να μπει σε περιπέτειες η ομάδα μας. Γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργούνται όλες αυτές οι καταστάσεις με αποτέλεσμα σε πολλά παιχνίδια να έχει υποστεί κυρώσεις  με αποτέλεσμα να χάσει χρήματα αρκετά αλλά ακόμα και βαθμούς.
Και πρέπει επιτέλους να μας εξηγήσουν όλοι αυτοί που δημιουργούν αυτές τις καταστάσεις να απαντήσουν ξεκάθαρα.
Αφού υποστηρίζουν ότι αγαπάνε την ομάδα τους γιατί της δημιουργούν όλα αυτά. Και αν δεν απαντήσουν και συνεχίσουν  τα ίδια κάποιος πρέπει να τους υποχρεώσει να το πράξουν Και τότε θα λυθούν όλα. Και ο μόνος που μπορεί να το κάνει αυτό είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Γνωρίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολο αλλά απαραίτητο.
Και επειδή ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ηγέτης θα το κατορθώσει.
Όπως το έκανε το 1992 που παρέλαβε μια Α Ε Κ νεκρή αφού ο Κώστας Γενεράκης ενώ ονομάστηκε πρωταθλητής πρόεδρος αν δεν ήταν ο Μελισσανίδης θα είχε μείνει στην ιστορία της Α Ε Κ ως ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ  ΤΗΣ. Γιατί την είχε διαλύσει και ως διαλυμένη την παρέλαβε ο Μελισσανίδης