Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Κορίνθου δεν είναι θυγατρική του Δήμου

Όπως όλοι έχετε μάθει ο Δημήτρης Μαγκαφίνης ο μέχρι μιας εβδομάδας προπονητής που απολάμβανε της εκτίμησης του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας της Κορίνθου έχει αναγκαστεί σε υποχρεωτική παραίτηση Τώρα τον βρήκε όπως μαθαίνω στα αζήτητα για λίγες ώρες που βρέθηκε ελεύθερος  η ομάδα του Αστέρα Μαγούλας Β εθνικής κατηγορίας που εκεί θα μπορούσε να ήταν και η Κόρινθος αν ο κ. Δήμαρχος μαζί με τους επιτελείς του δεν έμπαινε εμπόδιο  Γιατί στις επιλογές των προσώπων να διοικήσουν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο  ο κ. Πνευματικός κάνει πάντα "διάνα" αλλά από την ανάποδη . 
Και σήμερα πάλι λαμβάνει θέση  και πηγαίνει στην προπόνηση για να ενισχύσει το κύρος της Διοίκησης της Κορίνθου που έδιωξε τον προπονητή. Το ίδιο έκανε τότε που έφυγε ο Μπιτούνης και ήρθε ο Σωτήρας Μαυτονάσιος με τα γνωστά αποτελέσματα .Και ο κ. Μπεθάνης ο "χαρισματικός" ηγέτης που ήθελε την ομάδα της Κορίνθου να την φθάσει εκεί που οι άλλοι δεν μπόρεσαν Και την οδήγησε σε πλήρη διάλυση. 
Και εσύ κ. Δήμαρχε δεν μπορείς να καταλάβεις ότι άλλο πολιτική έστω και σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλο ποδόσφαιρο. 


Παραχώρησες εκατό  και πλέον τετραγωνικά στην Ένωση για να κάνει ένα ιατρείο και αυτή τα μηχανήματα που κόστισαν στον Ελληνικό λαό ένα τεράστιο χρηματικό ποσόν τα είχε "πετάξει " στην κυριολεξία σε ένα από τα  δωμάτια που προοριζόταν  για να γίνει η ασπίδα στους ποδοσφαιριστές για να μη πεθαίνουν μέσα στο γήπεδο. 
Και εσείς κ. Δήμαρχε αυτούς που πήγαν το ποδόσφαιρο στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης τους βοήθησες  για να επικρατήσουν στην επαναληπτική εκλογή στην Ένωση . 
Και τώρα επανέρχεστε και δεν βλέπετε ότι την ομάδα της Κορίνθου που αποτελεί την ναυαρχίδα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου την έχουν εγκαταλείψει οι φίλαθλοι; Τρεις; πρόεδροι οι κύριοι Τσιχριτζής  Μαυρονάσιος Μπεθάνης έχουν κάνει τους φιλάθλου;  να αηδιάζουν με την διοικητική και όχι την ποδοσφαιρική ομάδα της Κορίνθου.Αν θέλεις  πραγματικά να βοηθήσεις  τόσο το ποδόσφαιρο όσο και την ομάδα της Κορίνθου να σταματήσεις να νοιάζεσαι  ως Δήμαρχος αλλά ως οπαδός που ακράδαντα πιστεύουμε ότι είσαι. Και μαζί με όλους τους δημοτικούς συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης που αγαπάνε το ποδόσφαιρο  να βρείτε τον ηγέτη που θα γίνει πρόεδρος . Και αυτός να διαλέξει τους συνεργάτες του Και να τον αφήσετε να διοικήσει την ομάδα. Σήμερα με την οικονομική κρίση που υπάρχει αν η Κόρινθος  συνεχίζει να διοικείται από δημοτικούς συμβούλους δεν θα είναι κάτι που θα  βοηθήσει στις εκλογές που έρχονται. Ενώ η δική  μου η πρότασης θα σας βοηθήσει αφάνταστα;.Βγάλετε την ομάδα της Κορίνθου από την πολιτική αντιπαλότητα για να μπορέσει να αναπνεύσει και να παίξει τον ρόλο που η ιστορία την έχει τάξει και όχι οι άνθρωποι να παίξει.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Σ