Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Αυτή είναι η Ελλάδα της αρπαχτής



Το πόρισμα του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης αποκάλυψε η τηλεοπτική "Δίκη στον Σκάϊ", στο οποίο γίνεται λόγος για 30 εκ. ευρώ που δόθηκαν σε υπαλλήλους της ΓΓΑ και ιδιώτες μέσω του ΟΠΑΠ επί υπουργίας Γιάννη Ιωαννίδη.

Στην εκπομπή μίλησε και ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής, ο οποίος επιβεβαίωσε την ύπαρξη του πορίσματος και κατήγγειλε πολιτικές παρεμβάσεις: "Προσπαθούν να ξεπεράσουν νομοθετικά το ζήτημα. Εμεις διαπιστώσαμε αδικαιολόγητο πλουτισμό και τα χρήματα πρέπει να επιστραφούν".

"Οι φιλίες δεν ποινικοποιούνται. Ο επιχειρηματικός μου όμιλος ουδέποτε έλαβε έστω ένα ευρώ από το Ταχυδρομικά Ταμιευτήρια , αλλά και αν είχε λάβει δεν θα ήταν μεμπτό"
Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού απαντά στη "Δίκη" για το θέμα Φιλιππίδη.

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο Δ.Μελισσανίδης, μιλώντας στη "Δίκη", διέψευσε την πληροφορία ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γ.Σαρρή για το θέμα τιμωρίας της ΑΕΚ.

Σχολιασμός Νικηφόρου


Αυτά τα τρία θέματα δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ των με την πρώτη ματιά Αν όμως τα μελετήσεις  και μάλιστα πολύ καλά τότε μοιάζουν σαν συγκοινωνούντα δοχεία για να θυμηθούμε και ολίγο ρομαντικό και παθιασμένο με το ποδόσφαιρο πρόεδρο ( ένας είναι ο πρόεδρος)
Ο κ. Ρακιτζής καταγγέλλει ότι 30 εκατομμύρια ευρώ που σημαίνουν σε δραχμές 10.200.000.000 έκαναν φτερά και μπήκαν στις τσέπες κάποιων που μπορείς να τους δεις ακόμα και στην πλατεία Συντάγματος να πάνε και να κάνουν τους αγανακτισμένους. Και ο λόγος είναι απλός Για να ξεκαρφωθούν και έτσι να αποδείξουν ότι δεν έβαλα ούτε το μικρό δαχτυλάκι τους στο μέλι. Ενώ στην πραγματικότητα έκαναν μπάνιο μελιού όπως η Κλεοπάτρα παλιά μπάνιο  μέσα σε γάλα.
Και έρχεται από την άλλη ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού κ. Πατέρας να μας γνωρίσει ότι δεν πήρε ούτε ένα ευρώ  από τα ταχυδρομικά ταμιευτήρια αν και είχε το δικαίωμα και τα προσόντα ( εγώ δεν μπόρεσα στην Εθνική  να βγάλω κάρτα που έχει η μισή Ελλάδα)  και διοικητή ήταν ο Άγγελος καλέ ο Φιλιππίδης που ήταν και αυτός πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού.
Τώρα θα μου πείτε και δικαιολογημένα που ταιριάζει εδώ ο Μελισσανίδης. Μα εδώ γίνεται ο χορός των εκατομμυρίων από την μια και από την άλλη ο κ. Πατεράς δηλώνει ότι είναι φίλος με τον Άγγελο και ότι η φιλία δεν ποινικοποιείται Και ο ηγέτης της Α Ε Κ θεώρησε εαυτόν θιγόμενο γιατί κάποιοι τον κατηγόρησαν ότι πήρε στο τηλέφωνο τον κ. Σαρρή για την τιμωρία της Α Ε Κ. Διαφορά νοοτροπίας ανθρώπων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.
 Μα δεν είναι τυχαίο που διοίκησε την Α Ε Κ  ο Μελισσανίδης τρία χρόνια και πήρε δυο πρωταθλήματα Και μη μου πει κανένας ότι σε αυτό βοήθησε ο κ. Γιάννης Καρράς γιατί θα καγχάσω .