Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Άγιος Γεώργιος Κόρινθος 06 0-3 για το Κύπελλο Κορινθίας 9


Με τροφοδότη ( και λόγω επαγγέλματος ) τον Πρόεδρο και Μηχανοδηγό τον Προπονητή το Τραίνο Κόρινθος 06 αν και του βάζουν κλαράκια επάνω στις γραμμές ως εμπόδια οι αφελείς αυτό πετάει 


Αποτέλεσμα εικόνας για Τραίνο


Ο προημιτελικός αγώνας για το κύπελλο Κορινθίας  μεταξύ του Αγίου Γεωργίου και Κόρινθος 06 άρχισε  παρουσία δέκα επτά ( 17 ) φιλάθλων τους οποίους μέτρησα μαζί και με μένα. Και δεν μπορώ να καταλάβω ποιο τεράστιο επιτελικό μυαλό όρισε ημέρα Σάββατο δυο μέρες πριν από την πρωτοχρονιά να γίνουν αγώνες ποδοσφαίρου τεράστιας σημασίας για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.
Αν και οι παίκτες ήταν επηρεασμένοι από τις γιορτινές μέρες μπορώ άνετα να υποστηρίξω ότι ο αγώνας ήταν αρκετά καλός 
Και αρχίζω από την ομάδα του Αγίου Γεωργίου που δυο φορές τον παρακολούθησα να αντιμετωπίζει την ομάδα Κόρινθος 06 και ομολογώ ήταν η πιο σωστή αντιμετώπιση Και αυτό θα μπορούσε να το καταλάβει και ο πλέον άσχετος με το άθλημα του ποδοσφαίρου. Εκεί στην ομάδα που έχει ως ψυχή τον πατέρα Παύλο γίνεται σοβαρή δουλειά. Αλλά κανένας δεν έγραψε δυο λόγια για τον αρχιτέκτονα όλης αυτής σοβαρής εργασίας είναι ο Γιάννης Χόντια που κρατά την ομάδα σε πολύ καλή κατάσταση. Μα και ως ποδοσφαιριστής στη θέση του τερματοφύλακα ήταν πολύ καλός. Έτυχε να τον παρακολουθήσω και ως προπονητή των μικρών παιδιών του δημοτικού και εκεί κατάλαβα ότι ο άνθρωπος αυτός είναι κατάλληλος για δάσκαλος. Και τα συγχαρητήρια μου στον πατέρα Παύλο για την επιτυχημένη επιλογή του. 
Και ερχόμαστε τώρα στην ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο και διαφέρει απ όλες τις άλλες δυο κλάσεις και αυτή είναι η ομάδα Κόρινθος 06 που έχει κατορθώσει να φτιάξει ένα ποδοσφαιρικό σύνολο που έχει ξεφύγει από τα Κορινθιακά γήπεδα..
Τώρα αν ορισμένοι προσπαθούν να ανασκάψουν αυτή την θαυμάσια πορεία με αστειότητες Γιατί οι διάφορες ενστάσεις και οι διαιτητές τύπου Νεοφυτιάδη  και παρατηρητές τύπου Δημόπουλου μάλλον θυμηδία προκαλούν και τίποτα άλλο.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Αντωνόπουλος  με βοηθούς τον Κωνσταντόπουλο και τον Μπαλίου  Ο διαιτητής έχει την δυνατότητα να προχωρήσει αλλά στα μείον του είναι ένα πέναλτι που δεν έδωσε στο 29 λεπτό του αγώνα Όλα τα άλλα μπορώ να τα δικαιολογήσω.
Καλά θα κάνει ο Κωνσταντόπουλος να δηλώνει κώλυμα για συμμετέχει σε αγώνες της Κόρινθος 06 γιατί αυτο--γελοιοποιείται Μέσα σε δυο λεπτά σημείωσε ένα ανύπαρκτο φάουλ σε βάρος της Κόρινθος 06 και δεν σημείωσε ένα που ήταν υπέρ της Ο Μπαλίου άψογος.
Σε κάθε αγώνα προβληματίζουμε με τον ποδοσφαιριστή Λύγκο αφού ο άνθρωπος είναι γεννημένος για να βάζει τέρματα.