Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Δεν μπορεί να απαντά στο Δήμαρχο αλλά να δίνει συνεντεύξεις και να χαρακτηριζει ασνητικά εργάτες του ποδοσφαίρου

Και ερχόμαστε σ αυτό που είπε για τον αρχιδιαιτητή  Δημήτρη Γκρούτση ο εικονικός




Μας είπε ο κ εικονικός ότι δεν μπορούσε λόγω διαιτησίας να απαντήσει γιατί απαγορεύεται εκ του κανονισμού διαιτησίας
Και αυτό δεν τον εμπόδισε στις εκλογές του 2009 να δώσει συνέντευξη
Και εδώ μας λέει « Ναι εγώ και ο Κοτσίρης ξεκινήσαμε την προσπάθεια επιτέλους να αλλάξει η ένωσης Εγώ δεν κρύβουμε πίσω από το δάχτυλό μου Και οι λόγοι που το κάνουμε αυτό είναι πολύ σοβαροί Αν ο Νίκας δεν πήγαινε χωρίς λόγο κόντρα στον Γκαγκάτση και μάλιστα τόσο απροκάλυπτα και άδικα η Κόρινθος θα ήταν ήδη στην πρώτη εθνική και θα έπαιζε στα μεγάλα σαλόνια.»
Και έρχεται σήμερα και μας λέει ο εικονικός πρόεδρος ότι ο αρχιδιαιτητής δεν μπορεί να απαντήσει όταν καταγγέλλει ότι ο Γκαγκάτσης  κρατούσε μακριά από τα μεγάλα σαλόνια την ομάδα της Κορίνθου . Και τότε ο Δημητράκης ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Επίσης αυτός που γίνεται αρχηγός για την αλλαγή της ένωσης την ίδια εποχή έθεσε εαυτόν εκτός διαιτησίας αφού έγινε γενικός αρχηγός του Π Α Σ Κόρινθος  Και όλα αυτά τα ξέχασε ο εικονικός και τον έκανε αρχιδιαιτητή Και φωνάζουμε Ελλάς το μεγαλείο σου μέτρημα δεν έχει

Να γιατί δεν τολμά να με αντιμετωπίσει ένας πρόεδρος που έχοντας τα ηνία στα χέρια του κάνει ότι θέλει. Μα στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία και λειτουργούν οι νόμοι.