Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Νεοφυτιάδης το εργαλείο σας.κ. Τσιχριτζής

Ο εικονικός κυρ Μιχάλης  είπε για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο αποτελεί πολυτέλεια που διαιτητεύει ο Γιάννης Νεοφυτιάδης  αγώνες του τοπικού ποδοσφαίρου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Νεοφυτιάδης


Αν μπορούσα να μιλούσα στη συνέντευξη σας εικονικέ πρόεδρε θα σας έλεγα ότι είναι το μεγαλοπρεπές εργαλείο για ειδικές αποστολές.
Συνεχώς κάνει λάθη και κανένας δεν τολμά να γράψει το παραμικρό παρά μόνο ο Νικηφόρος  που μάλλον έχει εμμονές Και τα λάθη και οι παραλείψεις πάντα σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων και της ομάδας Κόρινθος 06
Είχα εμμονή που στον αγώνα  Πέλοπας Κιάτου – Κόρινθος 06 έκανε έναν ολόκληρο αγώνα με κρεμασμένο το πανό αυτό

Μόνο γι αυτή την παράλειψη που αυτό το άθλιο πανό δεν κατέβηκε ο διαιτητής πολυτελείας έπρεπε εκεί να τερματιστεί η σταδιοδρομία του. Και όχι μόνο αυτούς αλλά κα του Δημήτρης Γκρούτση που ήταν παρατηρητής διαιτησίας και δεν έγραψε απολύτως στην έκθεση του. Αλλά ούτε και Λουκάς Βλάχος θα μπορούσε να ξανά χρησιμοποιηθεί αφού ήταν παρατηρητής λόγω σοβαρών παραλείψεων. Αντίθετα έγραψε στο  φύλλο του αγώνα αυτά που είπε ο προπονητής που βρισκόταν στον πάγκο.
Μα ο διαιτητής πολυτελείας ήταν αυτός που ήταν διαιτητής του αίσχους μεταξύ Π Α Σ Κόρινθος – Πέλοπα Κιάτου που έδωσε πέναλτι όταν η μπάλα ήταν εκτός παιδιάς

Μα και στον αγώνα τον πρόσφατο  μεταξύ Κόρινθος 06 και ΠΑΣ Κόρινθος δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα που οι φίλαθλοι του Π Α Σ Κόρινθος έβριζε χυδαία τον Δήμαρχο. Σε μια ένωση που θα υπηρετούσε το γράμμα του κανονισμού θα μπορούσε να έχει θέση αυτός ο διαιτητής που έχει και την θρασύτητα να τον χαρακτηρίζει ο εικονικός διαιτητή πολυτελείας. Για μας είναι ένα όργανο της ένωσης που κάνει διαχωρισμό στα δικά μας και στα αντίπαλα σωματεία.