Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Τετ α τετ Ουζουνίδη-οπαδών μετά τη Λαμία



ουζουνιδησ
O Μαρίνος Ουζουνίδης παλεύει με νύχια και με δόντια κατά γενική ομολογία για να κρατήσει "ζωντανό" τον Παναθηναϊκό.

Γι' αυτό και έχει κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου του τριφυλλιού που αναγνωρίζει ότι αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση του τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα ή  ένας άλλος προπονητής θα μπορούσε να είχε παρατήσει την ομάδαπρο πολλού. Αλλωστε και ο Ουζουνίδης είναι απλήρωτος για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ο Έλληνας τεχνικός διαπίστωσε τη στήριξη προς το πρόσωπο του ακόμα και μετά την ντροπιαστική ήττα από τη Λαμία με 4-1 για το Κύπελλο Ελλάδας. Συγκεκριμένα την περασμένη Πέμπτη και αφού επέστρεψε η αποστολή του τριφυλλιού από τη Λαμία, στο "Γ. Καλαφάτης" βρέθηκε μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού, περίπου 15-20, οι οποίοι θέλησαν να συζητήσουν με τον Εβρίτη τεχνικό.
Δεν πήγαν όμως με άγριες διαθέσεις όπως θα περίμενε κανείς μετά από ένα τέτοιο ντροπιαστικό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό. Αντιθέτως πήγαν για να τα πουν με τον Έλληνα τεχνικό, να του εκφράσουν τη στήριξή τους και να του ζητήσουν όχι μόνο να μην τα παρατήσει αλλά να κάνει και ό,τι περνάει από το χέρι του για να αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο. Ήθελαν επίσης να μάθουν από τον ίδιο τι φταίει και η ομάδα παρουσιάζει αυτό το πρόσωπο.
Ο Ουζουνίδης συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και τους εξέφρασε την άποψη του. Λεπτομέρειες, ωστόσο, δεν έχουν διαρρεύσει.