Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Γιατί κ. Τάκη Βράκα κρύβεστε δια της σιωπής σας;


Όποιος είναι πραγματικά καλός ποτέ δεν είναι δυστυχισμένος .Όποιος είναι πραγματικά σοφός ποτέ δεν αμφιβάλει Όποιος είναι πραγματικά γενναίος ποτέ δεν φοβάται
                                                                                                                                                                                                                                    Κομφούκιος




Με συκοφαντήσατε μπροστά στο φακό της τηλεόρασης αφού με χαρακτηρίσατε υβριστή Και εγώ σας έδωσα μια εβδομάδα προθεσμία να παρουσιάσετε τα στοιχεία σας με τα οπαία θα  είσαστε όχι ένας κοινός συκοφάντης Εσείς όμως μέσα στο στρατηγείο σας της οδού Νοταρά 48 θεωρείτε τον εαυτό  σας υπεράνθρωπο που μπορείτε να βρίζετε και να συκοφαντείτε.Και άλλοτε δηλώσατε ότι δεν δίνω συνέντευξη στο κ. Σούρτη. Μόνο που ποτέ δεν σας ζήτησα εγώ να μου κάνετε συνέντευξη.
Ενώ εγώ θυμάμαι σε κάποιο αγώνα που έπαιζε η ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου νομίζω με τον Παμβοχαϊκό  όταν πληροφορηθήκατε ότι στο γήπεδο ήταν ο πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος ήρθατε με άγριες διαθέσεις Αλλά φρόντισε ο πατέρας του σημερινού συνεργάτης σας αναπληρωτή ταμία ( που παρέα με χαρακτηρίζετε υβριστή --αυτός και συμπληρώνει με το ψεύτη --) που ήταν παρατηρητής τάξεως  Και εκεί είδα έναν άνθρωπο έξαλλο να βρίζει τον πρόεδρο του Π ΑΣ Κόρινθος για κάτι δηλώσεις που έκανε εναντίον  του Πέλοπα για ένα αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που έχασε κατά τον πρόεδρο του Π Α Σ με κατεβασμένα τα χέρια. Που ο εν λόγω κύριος έτυχε να είναι ο Μιχάλης Τσιχριτζής Και τότε άρχισε ένα τρικούβερτο γλέντι. Πρώτη φορά είδα άνθρωπο να βρίζει τόσο. Και ο υβριζόμενος να είναι ο κ. Τσιχριτζής   και ο υβριστής εσείς κ. Τάκη Βράκα Επομένως ένας υβριστής δεν μπορεί άλλον να χαρακτηρίζει έτσι.
Εγώ ο Νικηφόρος απέδειξα ποιος είναι ο υβριστής ενώ εσείς δεν μπορείτε.