Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Η οδός Νοταρά 48 δεν κρατάει πλέον τα προσχήματα


Διαβάζω
 

















Προς το ΔΣ του Αστέρα 
Επειδή κυκλοφορούν ευρέως φήμες περί τιμωρίας του γηπέδου του Αστέρα μας για να μην παίξει, σύμφωνα με το πρόγραμμα, στο Δερβένι σε δύο αγωνιστικές η
προστατευόμενη από την ΕΠΣ Κορινθίας ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος, καθότι μετά τα γεγονότα του α' γύρου στον αγώνα μας στο γήπεδό της στο Συνοικισμό θα είχε ένα "δύσκολο απόγευμα", τιμωρία από τα "δήθεν" επεισόδια που έγραψε στο φύλο του αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ- ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ ο διαιτητής κ. Αθ. Κεφιλής, σας καλούμε να προστατέψετε την ομάδα μας για τους εξής (από το φύλο αγώνα) λόγους, οι οποίοι δεν στοιχειοθετούν τιμωρία γηπέδου :
α) κανείς φίλαθλος δεν εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο οποίος έληξε κανονικά.
β) η "ομάδα φιλάθλων" που αναφέρεται στο φύλο αγώνα εισήλθε στο γήπεδο μετά τη λήξη του αγώνα από την πόρτα που άνοιξε προς τούτο ο παρατηρητής του αγώνα, όπως συμβαίνει σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας μετά τη λήξη των αγώνων.
γ) οι "κινηθέντες απειλητικά" (κατά το φύλο αγώνα) προς τη διαιτητική τριάδα δεν βιαιοπράγησαν - χειροδίκησαν εναντίον τους (αυτό αναφέρεται σαφώς στο φύλο αγώνα), αλλά απλά εκστόμιζαν λεκτικούς χλευασμούς και γρήγορα σταμάτησαν μετά την παρέμβαση των παραγόντων του Αστέρα κκ Κεκερή και Κατούφα. Δεν είναι σύνηθες αυτό στα γήπεδα όταν οι φίλαθλοι μιας ομάδα θεωρούν ότι αυτή αδικείται ; Υπάρχουν τιμωρίες για λεκτικούς χλευασμούς προς τους διαιτητές από ανώνυμους φιλάθλους είτε βρίσκονται εντός (μετά τη λήξη του αγώνα) είτε εκτός του αγωνιστικού χώρου ;
δ) πως τεκμαίρεται ότι το αυτοκίνητο του διαιτητή χαράχτηκε στο γήπεδο Δερβενίου και όχι σε άλλο μέρος και σε άλλη χρονική στιγμή ; Γιατί δεν το είδε ο διαιτητής εκείνη τη χρονική στιγμή, αλλά το τηλεφώνησε μετά από ώρες στον κ. Κουσουλό (υπάρχουν σχετική αναφορά στο διαδίκτυο) ; Πότε και που συντάχθηκε η συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή ; Πριν ή μετά το τηλεφώνημα στον κ. Κουσουλο και τη μεταξύ τους συνομιλία ; Πως τεκμαίρεται ότι οι χαρακιές στο αυτοκίνητο του διαιτητή έγιναν από φιλάθλους του Αστέρα και όχι από κάποιον τρίτο ; Υπάρχουν μαρτυρίες που το επιβεβαιώνουν αυτό ; Αν όχι, τότε όλη αυτή η αναφορά είναι συκοφαντία και αφήνει εκτεθειμένους τους διαιτητές γιατί έτσι υπηρετούν άλλους σκοπούς (γιατί όχι δεν καθοδηγήθηκαν να τα γράψουν έτσι για να στοιχειοθετηθεί τιμωρία του γηπέδου, καθότι με τα αναγραφόμενα μόνο στο φύλο αγώνα τιμωρία δεν θα υπήρχε !)
ε) και τελευταίο : ποια είναι η τιμωρία του ΠΑΣ Κόρινθος όταν στον αγώνα του α' γύρου με τον Αστέρα, φίλαθλοί του πήδηξαν τα κάγκελα του γηπέδου και εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο κατά την επίτευξη του τρίτου και νικητήριου τέρματος (στο οποίο βέβαια έγιναν δύο κραυγαλέα επιθετικά φάουλ) και ενώ ο αγώνας δεν είχε λήξει και αναγκαστικά διακόπηκε μέχρι να αποχωρήσουν (δείτε φωτο); Και μάλιστα όταν τον αγώνα τον παρακολουθούσε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας και ταυτόχρονα ο φερόμενος "να εκτελεί χρέη Προέδρου" στον ΠΑΣ Κόρινθο ; Ποιά ήταν η τιμωρία του ΠΑΣ Κόρινθος, της "αγαπημένης ομάδας" ;


Μέλη του ΔΣ του Αστέρα : Είστε υποχρεωμένοι να προστατέψετε την ομάδα μας και να παρουσιάσετε τα πραγματικά γεγονότα και όχι αυτά, με τα οποία κάποιοι προσπαθούν να αμαυρώσουν την ιστορία του Συλλόγου μας και να τον καταστήσουν πιόνι στα σχέδιά τους 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Από τον Σεπτέμβριο του 2009 δυο μήνες μετά τις εκλογές της ένωσης που έδωσα μάχες για την επικράτηση του Μιχάλη Τσιχριτζή άρχισα τον αγώνα εναντίον  του..Και από τότε ζητάω συγνώμη επί  καθημερινής βάσεως Το ίδιο έπαθα και στις εκλογές του 2013 με μια μικρή διαφορά Αυτούς που υποστήριξα με την συνεργασία του υπαχιφύλακα Θανάση Ιατρού έφαγα και οκτώ μήνες φυλακή Εδώ οι αντίπαλοι έγιναν συμπολεμιστές κατά την διάρκεια του άμεσου χρόνου. Ο υπαρχηγός του ψηφοδελτίου ως πρόεδρος Α Ο Ζευγολατιού σάρωσε τα πάντα χωρίς όπως εκ των υστέρων αποδείχτηκε να έχει την μεγάλη ομάδα Και ο αρχηγός του ψηφοδελτίου από μάρτυρα υπεράσπισης που τον είχα στη δίκη έγινε κατηγορίας.Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος.
Η οδός Νοταρά 48 σήμερα  έχει μετατραπεί σ ένα μικρό κρατίδιο που υπάρχει μέσα στον Ελλαδικό χώρο όπου "γουστάρει " τιμωρεί και εφαρμόζει τους κανονισμούς και όπου δεν γουστάρει άκρα του τάφου σιωπή στα γήπεδα της Κορινθίας επικρατεί. Και το τελευταίο συμβάν να υβρίζεται ο πρώτος πολίτης του Δήμου και τα εντεταλμένα όργανα της Νοταρά 48 δεν γράφουν τίποτα στα φύλλα του αγώνα ή στις εκθέσεις των αρμοδίων οργάνων Και όπως έχω διαπιστώσει όπου παίζει ο Π Α Σ Κόρινθος κανένας δεν γράφει τίποτα που είναι σε βάρος της ιστορικής ομάδας αφού έχει προστάτες στην οδό Νοταρά 48.
Ο πρόεδρος της ένωσης έχει μετατραπεί σ έναν νέον Λουδοβίκο 14 και κάνει ότι θέλει. Αφού με απαγόρευσε να του κάνω ερωτήσεις σε μια συνέντευξη που έδωσε αυτό φανερώνει ότι εδώ στην Κορινθία δεν υπάρχει δημοκρατία στο ποδόσφαιρο  Θεωρώ τον Διαιτητή Κεφιλή ότι ανήκει στους σωστούς ανθρώπους και ικανούθς διαιτητές  Πρέπει να δημοσιεύσετε την συμπληρωματική έκθεση για να μάθουμε τι ρόλο παίζει και αυτός διότι αν και αυτός έχει γίνει όργανο εντεταλμένο ( που εγώ δεν το πιστεύω ) τότε δεν υπάρχει ούτε πυγολαμπίδα στο  τούνελ.
Βέβαια ήμουνα σίγουρος ότι τίποτα δεν θα σεβαστεί ο άνθρωπος που ως πρόεδρος της ομάδας Π Α Σ Κόρινθος πήγε να ξεγελάσει το Κράτος με ένα εικονικό τιμολόγιο. Μετά από αυτό όλα είναι δυνατά Και μη ξεχνάτε ότι αθλητικός δικαστής είναι ο κ. Γιάννης Γεροβασίλης που ως πρόεδρος της ομάδας του Σπαθοβουνίου πέτυχε μέγιστο άθλο Τιμωρήθηκε το Σπαθοβούνι  να απέχει για ένα χρόνο από κάθε αγωνιστική εκδήλωση.Σπουδαία πείρα για ένα αθλητικό δικαστή.
Αγαπητοί  φίλοι του Αστέρα Δερβενίου 
Είχατε το θράσος να διεκδικήσετε την νίκη στον αγώνα με τον Π Α Σ Κόρινθο στον πρώτο γύρο  και μετά τα εντεταλμένα  όργανα της ένωσης να σας σέβονται Βέβαια αυτά που γίνονται στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο προκαλούν γέλια και τα σωματεία που συμμετέχουν πρέπει να διοικούνται από αφελείς μια και ο πρωταθλητής έχει βγει πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος ..