Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Πως έγινε πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος ο Τσιχριτζής

  
Μέρος Πρώτο


Αποτέλεσμα εικόνας για Σοφοκλής
Αλλ’ ουδν έρπει ψεύδος εις γήρας χρόνου.
μτφρ: κανένα ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο






Αποτέλεσμα εικόνας για Βολταίρος


Μιχάλη Τσιχριτζή
Είπατε στην Συνέντευξη σας ότι επειδή έχω εμμονές δεν μου επιτρέπετε να σας κάνω ερωτήσεις . Και εμμονές έχουν οι άνθρωποι που δεν είναι νορμάλ δηλαδή οι μηφυσιολογικοί
Νιώθω τον χαρακτηρισμό αυτόν ότι με προσβάλει και είσαστε υποχρεωμένος να το υποστηρίξετε ενώπιον κάθε αρμοδίας αρχής  που θα σας ζητηθεί να το κάνετε Γιατί τότε θα υποχρεωθείτε να απαντήσετε Και δεν θα υποχρεωθώ από τις δήθεν αγανακτισμένες φωνασκίες του Γενικού σας γραμματέα και του αναπληρωτή ταμία που με διέκοψαν ο μεν πρώτος φωνάζοντας ότι είμαι υβριστής και ο δεύτερος να με κατηγορήσει  ότι είμαι υβριστής και ψεύτης. Και αυτοί θα κληθούν να καταθέσουν για όλα αυτά που με κατηγορούν

Και έρχομαι σε σας που με απαγορεύσατε να σας κάνω ερωτήσεις  γιατί δεν είμαι φυσιολογικός άνθρωπος μια και κατέχομαι από εμμονές  και σας γνωρίζω τι έχω γράψει κατά καιρούς για σας για να μη ψάχνετε.

Πως γίνατε πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΡΙΝΘΟΣ ομάδα
Το 2004 γίνατε πρόεδρος του Π ΑΣ Κόρινθος με την βοήθεια ενός φαντάσματος  επενδυτή τον οποίο παρουσιάσατε στην Γενική Συνέλευση  και πήρατε την ψήφο των μελών αφού παρουσιάσατε μια επιταγή 220. 000 ευρώ. Για να αποκλείσετε τον Σωτήρη Γρανιτσιώτη που είχε και αυτός καταθέσει μια επιταγή 100.000 ευρώ στον πρόεδρο της Ε Π Σ Κορινθίας αείμνηστο  Σπύρο Νίκα  Ο Σωτήρης Γρανιτσιώτης δεν μπόρεσε να λάβει μέρος στις εκλογές γιατί δεν ήταν μέλος. Τις εκλογές τις κέρδισε  ο Μιχάλης Τσιχριτζής επειδή είχε δίπλα του έναν τεράστιο επενδυτή. Μετά τις εκλογές πήγαν στην τράπεζα για να γίνει η είσπραξη. Και εκεί κ. Τσιχριτζή διαπιστώσατε ότι όχι μόνο η επιταγή ήταν ακάλυπτη αλλά και μη υπαρκτής τράπεζας.
Το καθήκον σας κ. Τσιχριτζή ήταν να συγκαλέσετε νέα γενική συνέλευση και αφού εξηγήσετε τι πάθατε να προκηρύξετε  νέες εκλογές Εσείς όμως δεν είπατε τίποτα σε κανέναν και συνεχίσατε να παρουσιάζεστε ως πρόεδρος αλλά όμως σας λείπανε τα ευρώ. Που όμως ως κοινωνικό άτομο είχατε επαφές με άτομα με οικονομική επιφάνεια  Και βάλατε στόχο τα 100.000 ευρώ του Σωτήρη Γρανιτσιώτη τον οποίο εσείς δεν τον επιτρέψατε να λάβει μέρος στις εκλογές Ως κοινός φορέας που είσαστε είδατε ότι ο Σωτήρης θα μπορούσε να σας βοηθήσει και έτσι με την υπόσχεση ότι θα είναι ο διάδοχος  σας κατέθεσε  το ποσόν Υπόσχεση που ποτέ δεν τηρήσατε.
Έτσι αποκτήσατε τον τίτλο του προέδρου του Π Α Σ Κόρινθος και όπως εσείς οι νομικοί λέτε όχι με τον αρμόζοντα τρόπο. Αν αυτά που σας γράφω είναι εμμονές  και όχι γεγονότα ως δικηγόρος και μάλιστα έγκριτος πρέπει να μας τις παρουσιάσετε. Γιατί διαφορετικά με δυσφημείτε.

Συνέχεια