Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Πως χάσατε το πρωτάθλημα εικονικέ Μιχάλη Τσιχριτζή

Μέρος δεύτερο


Τι επιτύχατε ως πρόεδρος
Χάσατε ένα πρωτάθλημα που ζητά εξηγήσεις

Τσέροβίτς γιατί είδε πόρταΤζαναβάρας γιατί αντικαταστάθηκε









Εδώ κ. Τσιχριτζή έχουν συμβεί πολύ ωραία πράγματα που θα χρεωστώ την πολύτιμη βοήθεια σας  για να ερμηνεύσω όλα αυτά που παρακολούθησα ενώ η ομάδα του ΠΑ Σ Κόρινθος πήγαινε πρώτη και με τεράστια διαφορά από την δεύτερη Θήβα
Έγιναν κάτι ενέργειες από δική σας πρωτοβουλία που δεν συνηθίζονται στο ποδόσφαιρο. Αλλάξατε το προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα  που είχε την ομάδα πρώτη και με τεράστια διαφορά από την δεύτερη που ήταν η Θήβα.
Και καπάκι σ έναν εύκολο αγώνα της ομάδας που έγινε εντός έδρας με την ομάδα του Αίαντα Παραλίας Ασπροπύργου βάζει ο νέος προπονητής τον Καφαντάρη. Μέχρι εδώ κανένα πρόβλημα. Η ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος νίκησε άνετα με 3-0 !!!






Και όλοι με επικεφαλής εσάς κ. Τσιχριτζή πανηγυρίσατε για την νίκη αυτή. Και έρχεται ο πρόεδρος  του Αίαντα και σας προσγειώνει λέγοντας « Γιατί πανηγυρίζετε αφού γνωρίζετε ότι θα μηδενιστείτε αφού χρησιμοποιήσατε το τιμωρημένο Καφαντάρη.»
Το γνώριζε ο πρόεδρος του αντιπάλου σωματείου και δεν το γνωρίζατε εσείς κ. Τσιχριτζή. Αλήθεια όλα αυτά που κάνατε παρέα με τον κ. Λέκκα για αποδείξετε ότι έκανε λάθος ο διαιτητής και αυτοί θα μπορούσαν να το αποδείξουν με ηλεκτρονικά μέσα ήταν κάποιοι πολύ μακριά Και φτάσατε  μέχριΛαμία
Και είπε ο κ. Λέκκας χωρίς ίχνος ντροπής ότι «οι εφέτες δεν κοίταξαν καν το dvd το οποίο πήραμε σχεδόν με εισαγγελική παρέμβαση»
Γιατί κ. έγκριτέ νομικέ όταν πήγατε στην Λαμία πιστεύατε ότι θα είχατε θετικά αποτελέσματα; Καλά αυτό το σχεδόν πήραμε εισαγγελική παρέμβαση τι το θέλατε Πλήρως σας εξέθεσε. Και όπως έγραψα στην εφημερίδα Σήμερα με ανακρίβειες και σε αναφορά ψευδή γεγονότα  προσπαθήσατε να ενοχοποιήσετε τον γενικό αρχηγό Παπαδά  Και αυτό τον σκοπό είχε η εκδρομή μια και ένας δημοσιογράφος έτυχε να γνωρίζει τον Παπαδά. Και μάλιστα άφησε και υπονοούμενα για την δράση του. Και απορώ γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει μιλήσει κανένας ούτε από πλευράς Παπαδά ούτε από πλευράς Τσιχριτζή. Γιατί αυτή η αλληλόπροστασία; Μα δεν σταματήσατε εδώ κ. Τσιχριτζή αφού χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος όπως μας είπε στην συνέντευξη ο παίκτης Τσέροβιτς (και που την είχαν οργανώσει σύμβουλοι που σας είχαν εγκαταλείψει.) του δείξατε την πόρτα  Και όπως γνωρίζαμε έβαζε γκολ.
Και έρχεται ο τελικός και που με ισοπαλία έβγαινε πρωταθλήτρια η ομάδα του Π Α Σ και ενώ έχανε με 1-0 χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος ο τερματοφύλακας του γρονθοκόπησε  αντίπαλο  με αποτέλεσμα ο διαιτητής να τον αποβάλλει.

Μόλις τελείωσε το πρωτάθλημα ο παίκτης που αποβλήθηκε πήρε μεταγραφή. Εδώ γεγονότα αναφέρω και τα οποία χρήζουν μιας απάντησης