Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Αυτοί είναι οι πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγονται και από ψήφους των καμμένων

Οι λαοπρόβλητοι βουλευτές του Σ Υ Ρ Ι Ζ Α που 

έχουν ψηφιστεί από τους καμένους και έχουν γίνει...άφαντοι!!! Αποτέλεσμα εικόνας για Αριστείδη Μπαλτά,

Ο Αριστείδης Μπαλτάς (1943) είναι Έλληνας πανεπιστημιακός, καθηγητής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην θεωρία των επιστημών, βουλευτής και πρώην υπουργός.


Αποτέλεσμα εικόνας για Νάσο Αθανασίου,
Ο Νάσος Αθανασίου, γεννημένος στο Αιγάλεω στις 2/3/1951 είναι Έλληνας δημοσιογράφοςς.
Απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, έχει εργαστεί στις εφημερίδες «Έθνος», «Καθημερινή», «Ελεύθερος Τύπος» και στα περιοδικά «Ένα» και «Εικόνες»
Αποτέλεσμα εικόνας για Πάνο Σκουρολιάκο


Κατοικεί στην Ανάβυσσο του Δήμου Σαρωνικού.

Σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και θέατρο στις σχολές του «Λαϊκού Πειραματικού Θεάτρου» και «Πέλλου  Κατσέλη»

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Πάντζας

Ο Γιώργος Πάντζας γεννήθηκε στο Παγκράτι στις 22 Φεβρουαρίου 1937. Ήταν το μοναδικό παιδί των γονιών του. Ο πατέρας του, Σπύρος, ήτανποιητής, αλλά πέρασε λόγω των πολιτικών του φρονημάτων 17 χρόνια εξόριστος. Λόγω της απουσίας του πατέρα του μεγάλωσε στηνΚαισαριανή με το θείο του, γυμνασιάρχη Αναγνωστόπουλο.
Η πρώτη του ενασχόληση με τα κοινά ήταν με την ΕΔΑ το 1951. Αργότερα συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ με τη στήριξη του οποίου ήταν υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής το 1986. Το 1994 όμως αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ και εντάχθηκε στο ΔΗΚΚΙ, με το οποίο κατέβηκε υποψήφιος στη Β΄ εκλογική περιφέρεια Αθηνών σε διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις. Στις βουλευτικές εκλογές του 2007 ήταν υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια εκλογική περιφέρεια

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννη Δέδε. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ αττικής

Γιάννης Δέδες
Εκλέχτηκε βουλευτής Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές Ιανουαρίου 2015 και επανεκλέχτηκε τον Σεπτέμβριο του 2015. Αναπληρωματικός Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στις εθνικές εκλογές του 2012.
Διδάκτωρ Χε
ιρούργος Ορθοπαιδικός, Τέως Διευθυντής Ε.Σ.Υ Ορθοπαιδικού τμήματος Κ.Α.Τ, σήμερα Συνταξιούχος.
Σπουδές: Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Σήμερα οκτώ ( 8 ) μέρες από το ολοκαύτωμα είδατε κανέναν από αυτούς να πουν μια λεξούλα για το παιδάκι που δεν πρόλαβε να γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια Έφυγε από τον μάταιο αυτό κόσμο γιατί θα τον συντροφεύει η πολιτική ευθύνη του πρωθυπουργού. Θα μπορούσαν να πουν λόγια παρήγορα στη μάνα που έχασε δυο παιδιά και ως σύζυγος  τον άντρα της και να τους πείτε ότι ο πρωθυπουργός τους κάλυψε με την πολιτική του ευθύνη. Θα μπορούσα να γράψω πολλές περιπτώσεις αλλά θα γινόμουν κουραστικός  

Σας συνιστώ να διαβάσετε  δυο λεβέντικες παραιτήσεις 

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ανακοίνωσε την παραίτησή του ο αντιδημάρχος Ανάπτυξης και Έργων στο Μαραθώνα Βασίλης Τσουπράς .




μ.
Ουδέποτε υπήρξα πολιτικός και ουδέποτε θέλησα να γίνω πολιτικός. Από την πρώτη στιγμή ασχολήθηκα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για να βοηθήσω τον τόπο που μεγάλωσα. Το ίδιο προσπάθησα να κάνω και το μοιραίο απόγευμα της Δευτέρας.
Δεν ξέρω αν κάποιος στη θέση μου μπορούσε να τα καταφέρει καλύτερα ή χειρότερα. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι από το πρώτο λεπτό ήμουν στον τόπο της πυρκαγιάς και με όλες μου τις δυνάμεις έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να περιορίσουμε το μέγεθος της καταστροφής.
Η συνείδησή μου ότι υπάρχει περίπτωση να μπορούσε κάποιος να τα καταφέρει καλύτερα από μένα, με οδηγεί στην απόφαση να παραιτηθώ και από τη θέση του Αντιδημάρχου και από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και να πάω σπίτι μου.
Γι' αυτό τη Δευτέρα το πρωί θα καταθέσω με επίσημο έγγραφο στο Δήμο την ολοκληρωτική παραίτησή μου.
Με όση ψυχική και σωματική δύναμη μου έχει απομείνει θα προσπαθήσω ως ενεργός πολίτης αυτού του τόπου (όπως ανέκαθεν έπραττα) να βοηθήσω στη μάχη που έχει να δώσει ο τόπος μας για να επουλώσει τις πληγές που άφησε πίσω της η πρωτόγνωρη τραγωδία που ζήσαμε.
η αντιδήμαρχος Μαραθώνα, Δήμητρα Λαμπαρού. 
Νωρίτερα, την παραίτησή της για λόγους ευθιξίας ανακοίνωσε μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ η αντιδήμαρχος Μαραθώνα, Δήμητρα Λαμπαρού. «Εφόσον δεν το έκανε κάποιος άλλος, θα το κάνω εγώ» τόνισε χαρακτηριστικά
«Ντρέπομαι πραγματικά για όλους αυτούς που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης, αλλά δεν την πήρα ποτέ», πρόσθεσε η κ. Λαμπαρού, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στον δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη κατηγορώντας τον ότι δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. 
«Ντρέπομαι γιατί ο δήμαρχος δεν είναι μόνο για το Δημαρχείο και την καρέκλα. Ντρέπομαι που στήριξα έναν άνθρωπο που σε αυτή την καταστροφή φέρθηκε με αλαζονεία», είπε χαρακτηριστικά.
Βέβαια δεν έχω την απαίτηση να τους μισηθείτε γιατί αν αφήσετε ορφανή την καρέκλα σας στην βουλή θα υπάρχει κίνδυνος να σας κρυολογήσει. Ρωτώ εσείς οι επιφανείς θα μπορείτε να πλησιάσετε τα καμμένα στο υπόλοιπο του βίου σας; Όχι όπως πήγε ο αρχηγός σας βαθιά χαράματα;