Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Την υποψηφιότητα του γιατρού Βασιλείου να μη την πολεμάτε με κουτσομπολιά.

Μπορώ, Θέλω, Γνωρίζω: Τρεις λέξεις που κυβερνούν τον κόσμο.



Τον γνώρισα με το ποδόσφαιρο τότε που ήταν πρόεδρος της Περαχώρας. Μπορεί ακόμα να είναι αλλά δεν το γνωρίζω Με εντυπωσίασε που σ έναν αγώνα της
ομάδας του αγανακτισμένος για την άνιση αντιμετώπιση της ομάδας του από πλευράς διαιτητή. Από μακριά φαινόταν ότι δεν γνώριζε από παρασκήνια του ποδοσφαίρου πλην όμως έχοντας μεθοδικότητα αυτός που δεν γνώριζε ούτε το άλφα του ποδοσφαίρου Αμέσως κάνει συνέντευξη την οποία την σαμποτάρουν οι εξαρτημένοι από την ένωση δημοσιογράφοι Και η εξάρτηση έχει πολλά πλοκάμια Και όπως θυμάμαι μάλιστα ήρθε κάποιος που θεωρεί τον εαυτό του ότι είναι μεγάλος παράγοντας του ποδοσφαίρου του Λουτρακίου και διέκοψε την συνέντευξη μάλλον γιατί δεν ζήτησε την άδεια του για να μιλήσει στους δημοσιογράφους. 
Η ιστορία επαναλαμβάνεται τώρα που ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Πάραχώρας αποφάσισε να διεκδικήσει τον Δήμο Λουτρακίου Πέραχώρας Αγίων Θεοδώρων  Ο Νευροχειρουργός Δημήτρης  Βασιλείου ( αυτός είναι ο πρόεδρος ) έγινε ο φρατζόλας ( παρατσούκλι που απέκτησε όταν ήταν παιδάκι ) και κυκλοφορούν ως υποψήφιους στο ψηφοδέλτιο τα πλέον αστεία ονόματα του Δήμου.
Ρε μάγκες  γιατί δεν βγαίνετε στο ξέφωτο και να παρουσιάσετε τα ελαττώματα του φρατζόλα.
Είναι διακεκριμένος γιατρός που σημαίνει μια προσωπικότητα γνωστή στο Πανελλήνιο Βέβαια αυτό για μερικούς που το κουτσομπολιό είναι το μοναδικό τους προσόν δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ο γιατρός χορτασμένος από αναγνωρισιμότητα αυτά όλα τον αφήνουν αδιάφορο.
Καθαρά και ξάστερα να βγείτε και να του πετάξετε κατάμουτρα ότι δεν κάνει για Δήμαρχος.  Αλλά εσείς όταν βρεθείτε μαζί με άλλους δεν κάνετε κριτική του γιατρού αλλά κουτσομπολιό  Ντροπή σας.      .