Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Το παραγάδι του Νικηφόρου



Δειλά αλλά σταθερά κάποια διαιτητικά φαντάσματα κατευθυνόμενα από τον Μιχάλη Τσιχριτζή έσφαξαν τις ομάδες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Οχλοκράτης  Γιατί είναι αδιανόητο ο διαιτητής Φραντζής να συνεχίζει να διαιτητεύει αγώνες και μάλιστα μεγάλης σημασίας.όπως αυτός για το κύπελλο Κορινθίας μεταξύ Α Ο Λουτρακίου και του Ατρόμητο ίΧιλιομοδίου. ΄
Επίσης και ο διαιτητής Καλαράς δεν πρέπει να διαιτητεύει μετά τον αγώνα Π Α Σ Οχλοκράτη --Κόρινθος 06 που το μόνο που δεν έκανε να βάλει την μπάλα μέσα στα δίχτυα της Κορίνθου 06 Και για αυτό το επίτευγμα του όλοι γνωρίζουμε ποιο ήταν το έπαθλο του Να παρακολουθήσουν Τσιχριτζής --Καλαράς τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας παρέα στο ΟΑΚΑ και από  στις θέσεις των επισήμων. Η προκλητικότητα στον υπέρτατο βαθμό. 
Μα αυτό είναι και το μοναδικό προσόν Να δείχνει την δύναμη του κατά τον χειρότερο τρόπο.  

Και ο οχλοκράτης πήρε το πρωτάθλημα με αυτές τις αβάντες και όταν έφτασε να αντιμετωπίσει τις ομάδες χωρίς αβάντες φάνηκε η γύμνια του και στολίζει τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 
Μα αυτό που αξίζει εδώ να επισημάνουμε  ο κόσμος δεν ακολουθεί τον οχλοκράτη και οι αγώνες παρουσιάζουν πολύ άσκημη εικόνα. Αφού τον τελευταίο αγώνα τον παρακολούθησαν εβδομήντα ( 70 ) φίλαθλοι.