Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Κύριε Αστυνομικέ Διευθυντή γιατί"προστατεύετε" ανοιχτά την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας;

Δεν είναι δυνατό να είσαι υπέρ της δικαιοσύνης για 

κάποιους ανθρώπους και να μην είσαι υπέρ της 

δικαιοσύνης για όλους τους ανθρώπους.
                                   Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ 
Διαβάζω

Ανακοίνωσης της ένωσης 

Το Δ.Σ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Μιχάλης Τσιχριτζής, από αγνώστους, την στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι του, καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη αυτή επίθεση και καλεί τις αρμόδιες αρχές να κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε να βρεθούν οι ένοχοι.
Δυστυχώς ένας ακόμη κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα των επιθέσεων σε ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, και δυστυχώς οι δράστες παραμένουν ακόμα στο σκοτάδι.
Εγκληματικές επιθέσεις, απειλές, φθορές περιουσιακών στοιχείων και ξυλοδαρμοί παραγόντων δεν έχουν καμία θέση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας, όπως το θέλουμε και τον ονειρευόμαστε.
Κάνουν τεράστιο λάθος όσοι νομίζουν ότι θα επιβάλουν όρους παρακράτους και παρανομίας στο ερασιτεχνικό Κορινθιακό Ποδόσφαιρο.
Το Δ/Σ και υπάλληλοι της Ε.Π.Σ. Κορινθίας καταδικάζουμε την άνανδρη και εγκληματική αυτή επίθεση σε βάρος του προέδρου μας και του ευχόμαστε να βγει από αυτή την περιπέτεια υγιείς και δυνατός να συνεχίσει το έργο του".

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Η αλήθεια και η δικαιοσύνη είναι έννοιες ευλογημένες από τον Χριστό και κανένας δεν μπορεί σταθεί εμπόδιο για να μη διασχίσει την λεωφόρο της δημιουργίας που οδηγεί  ιδίως στον αθλητισμό στην κατάκτηση του επάθλου.΄
Και αυτό που είναι στην κυριολεξία ανατριχιαστικό είναι η παράγραφος της ιστορικής ανακοίνωσης  της ένωσης                                                                          

Κάνουν τεράστιο λάθος όσοι νομίζουν ότι θα επιβάλουν όρους παρακράτους και παρανομίας στο ερασιτεχνικό Κορινθιακό Ποδόσφαιρο.

Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει παρακράτοςΤο παρακράτος  ή και Κράτος εν κράτει είναι σύνολο παράνομων κρυφών μηχανισμών που στέκουν δίπλα στην πολιτική εξουσία)
 και τι παράνομία (κάθε πράξη που παραβιάζει ή αντιτίθεται στους άγραφους και γραπτούς νόμους)
Όταν λοιπόν χρησιμοποιείς σε μια ανακοίνωση αυτές τις λέξεις είσαι υποχρεωμένος να μπορεί να τις αποδείξεις και να βοηθήσει την αστυνομία να τους βρει και καθαρίσει το ποδόσφαιρο από παράσιτα που είναι εγκληματικά και δεν έχουν θέση στο χώρο του αθλητισμού και του πολιτεύματός μας.

Αλλά έχουμε και άλλη παράγραφο της φοβερής ανακοίνωσης :

Δυστυχώς ένας ακόμη κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα των επιθέσεων σε ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, και δυστυχώς οι δράστες παραμένουν ακόμα στο σκοτάδι.

Και έχει απόλυτο δίκιο η σοφή ανακοίνωση γιατί ο πρώτος ξυλοδαρμός ( εμείς πολύ αμφιβάλουμε αν υπήρξε) έγινε στις 17 Μαρτίου 2018.Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έγινε μήνυση. γιατί τέσσερις κουκουλοφόροι πήγαν να σκοτώσουν τον Δημήτρη Γκρούτση.  Η αστυνομία πριν να εξετάσει το  παραμικρό έστειλε ένα έγγραφο το οποίο ποτέ δεν δημοσιεύτηκε  και απαιτούσε  όπως είπε σε συνέντευξη ο Άρχοντας Λουδοβίκος 14 ( Μιχάλης Τσιχριτζής ) την διακοπή των πρωταθλημάτων  Εμείς πιστεύουμε ότι δεν υπήρχαν οι λόγοι διακοπής και γι αυτό και δεν τολμούν να δημοσιεύσουν το έγγραφο.Από τότε έχουν περάσει 273 μέρες και δεν έχουμε καμία ενημέρωση επάνω στο τεράστιο θέμα που έχω δημιουργήσει με πολλά ερωτήματα. Και τα οποία απευθύνα στην Αστυνομία και μας περιφρόνησε με την σιωπή της που είναι ακαταμάχητο επιχείρημα. 
Και το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται  11 Σεπτεμβρίου του σωτηρίου έτους 2018 που ακόμα δεν γνωρίζουμε πόσοι ήταν αυτοί που κακοποίησαν τον πρόεδρο του φορέα του ποδοσφαίρου στο νομό μας. 
Εδώ έχουμε πραγματικό τραυματισμό του Μιχάλη Τσιχριτζή και μάλιστα πολύ βαρύ χωρίς να γνωρίζουμε γιατί η Αστυνομία δεν ζήτησε και πάλι διακοπή. Ενώ το ζήτησε στον ανύπαρκτο τραυματισμό του Γκρούτση 
Εδώ είναι εκτεθειμένη η αστυνομία που μας δίνει το δικαίωμα να υποστηρίξουμε χωρίς να κρατά τα προσχήματα καλύπτει την ένωση. 
Βέβαια γνωρίζουμε τον ρόλο που παίζουν οι συνδικαλιστές μια και έχουν καταντήσει μόνιμοι συνεργάτες των καναλιών Που σημαίνει τεράστια δύναμη.Και εδώ ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων είναι και πρόεδρος των διαιτητών του ποδοσφαίρου του νομού μας. Και που ο διπλό πρόεδρος αποτελεί το εξαπτέρυγο του Τσιχριτζή μια με ανακοινώσεις του χωρίς ίχνος ντροπής υποστήριζε έναν άνθρωπο που έχει τσαλαπατήσει κάθε κανονισμό και νόμον. 
Από την μέρα που έγινε η εγκληματική ενέργεια εναντίον του Λουδοβίκου 14 ( Μιχάλη Τσιχριτζή ) έχουν περάσει 100 ημέρες και δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα. 
Ο Πρόεδρος της ένωσης αν έχει υποβάλει μήνυση σ αυτούς που πήγαν να  τον σκοτώσουν και ποια είναι τα αποτελέσματα. Η δικαιολογία ότι η ανάκριση δεν επιτρέπει να γνωρίσουμε το παραμικρό δεν ευσταθεί μια και οι εκατό μέρες απαγορεύουν αυτό το επιχείρημα αυτό να χρησιμοποιηθεί 
Υπάρχει και μια εκδοχή ότι ο παθών δεν έχει υποβάλει μήνυση. Εμείς αυτή την εκδοχή δεν τολμούμε να την πιστέψουμε γιατί μας οδηγεί σε συμπεράσματα που  δεν μπορούμε να εξηγήσουμε. αλλά ούτε και να πιστέψουμε 

Κύριε Αστυνομικέ Διευθυντή 

Σ ένα  προκάτοχός σας τον ρώτησα αν είχε διαβάσει μια επιστολή που του έστειλα μέσω της εφημερίδας που τότε έβγαζα Και με απάντησε μ ένα ύφος κουρασμένο ότι δεν διαβάζει εφημερίδες. Από την αδιαφορία που δείχνετε στα διάφορα δημοσιεύματα στο μπλοκ μου βγάζω το συμπέρασμα ότι ούτε και εσείς διαβάζετε αυτά που σας αφορούν 
Επειδή διαπιστώνω μια τάση της Αστυνομίας να καλύπτει την ένωση είμαι υποχρεωμένος μετά τις γιορτές αν και πάλι δεν μας υπολογίσετε θα αναγκαστώ να αναφερθώ στους προϊσταμένους σας.