Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Κύριε Επειδής αφήστε την ενημέρωση σ άλλους γιατί θα έχουμε μηδενισμούς

Ζαν-Πωλ ΣαρτρΈχω συνειδητοποιήσει ότι όλα μας τα προβλήματα προκύπτουν από την αποτυχία μας να χρησιμοποιήσουμε μια απλή και ξεκάθαρη γλώσσα.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος μια ενημέρωση ( μπέρδεμα ) του κ. Επειδής 



Τώρα το μεγάλο ερώτημα που εδώ μπαίνει αν έχει δοθεί παράτα ( όρος του επικοινωνιολόγου γενικού γραμματέα κ. Επειδής ) η δεν έχει δοθεί.
Θα σας έκανα μια πρόταση δίπλα στον επικοινωνιολόγο να βάλετε και έναν μεταφραστή που θα διαλύει τις απορίες Εμείς μια φορά τον είδαμε στο γήπεδο της Πουλίτσας που έβριζε τον Λουδοβίκο 14 και τον θαυμάσαμε. Και είχε το θράσος να χαρακτηρίσει εμένα υβριστή μαζί με τον άτυπο αναπληρωτή προέδρου Νίκο Μαργέτη ( πρόσεξε μήπως την πάθεις όπως ο Σωτήρης Γρανιτσιώτης ) που αν δεν ήταν ο πατέρας του να τον βάλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα είχε χειροτονηθεί ο Λουδοβίκος 14. Και ο λόγος ήταν μια δήλωση του τότε Προέδρου του Π Α Σ Οχλοκράτη κυρ--Μιχάλη  ότι στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ( τότε έπαιζε στην τέταρτη κατηγορία ) έχασε ο Πέλοπας Κιάτου με κάτω τα χέρια. 
Η εξουσία τους ενώνει Μα και οι δυο έχουν ξεχάσει ότι η εξουσία είναι γένους θηλυκού και σου φεύγει χωρίς να το καταλάβεις.

VIDEO