Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Ασκώ κριτική και περιμένω να με κρίνουν Βρίζουν αυτοί στερούνται επιχειρημάτων

Κρίνουμε με στοιχεία  για κριθούμε με  αποκυήματα της φαντασία των δυνατών 
                                Αποτέλεσμα εικόνας για Ολυμπιακός Λουτρακίου 

Ο πρώτος γύρος στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας τέλειωσε και προηγούνται δυο ομάδες άστεγες που ενώ έχουν γήπεδο από διάφορους λόγους παραμένουν σ αυτή την κατάσταση με αποτέλεσμα να τους λυπούνται ακόμα και
οι αντίπαλοι των.Αναφέρομαι στον Ολυμπιακό Λουτρακίου και στην Πέραχώρα που και οι δυο ανήκουν στον ίδιο αθλητή Δήμαρχο που όπως φαίνεται δεν συμπαθεί τους στεγασμένους  συλλόγους 

Ολυμπιακός Λουτρακίου  

Έχει δώσει δέκα τρεις ( 13 ) αγώνες και αν ήταν όλοι με τρίποντα θα είχε τριάντα εννέα (39 ) βαθμούς Τώρα έχει είκοσι οκτώ έχει απώλεια ένδεκα ( 11 ) βαθμούς και μοιράζεται την πρώτη θέση με την Πέραχώρα.
Που τους έχασε τους βαθμούς.  Τρεις με τον Ολυμπιακό Άσσου. Αγώνα που παρακολούθησα και έγραψα ότι δεν υπήρχε ομάδα του Λουτρακίου. Παίζει με την ομάδα του Πανσολυγειακού που από το Σοφικό πέρασαν όλες οι ομάδες νικηφόρα εκτός από τον Ολυμπιακό Και παίζει με τον Α Ο Λεχαίου και φέρνει ισόπαλο αποτέλεσα και στο βαθμολογικό πίνακα έχει την 13 θέση δηλαδή την προ τελευταία Όταν χάνεις τέσσερις βαθμούς από αυτές τις δυο ομάδες δεν πρέπει να λειτουργεί σωστά η ομάδα σου.  Και ο πρόεδρος της ομάδας που ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο μεγάλος αντί να δει το πρόβλημα μας άσκησε κριτική προσβάλλοντας μας. 

Πέραχώρα 

Εμείς βγάζουμε το καπέλο στην ομάδα της Πέραχώρας που ταλαιπωρείται με το γήπεδο και ανθίσταται Γιατί εδώ ο αγωνιστικός χώρος που απουσιάζει από το πανέμορφο χωριό είναι λόγος διάλυσης της ομάδας. Και αν δεν ήταν πέρσι το Σπαθοβούνι που έχασε έξι ( 6 ) βαθμούς άδικα σήμερα θα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Παρακολούθησα τον αγώνα Πέραχώρας -- Σπαθοβουνίου να σφάζουν την ομάδα της Πέραχώρας γιατί ο πρόεδρος της γιατρός Βασιλείου  ψήφισε τον συνάδελφό του Γκουρβέλου για πρόεδρο της ένωσης Και μετά μου έκανε μήνυση ο Λουδοβίκος επειδή τον χαρακτήρισα λήσταρχο τίτλων   Τους 11 βαθμούς τους έχασε δικαιολογημένα εκτός από τον εθνικό Ξυλοκέριζας  γιατί οι άλλε ισοπαλίες με τον Πανευρωστηνιακό πέμπτος Θύελλα Κ Διμηνιού  έβδομη και με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου. και ηττήθηκε από τον Ισθμιακό.