Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Χρήστο Αναγνωστόπουλε ο ικανός φαίνεται όπως και ο κακός.Και δεν έχουν ανάγκη την πένα μου ούτε και την φωνή μου.

       Όταν το λουλούδι ανθίζει, οι μέλισσες έρχονται απρόσκλητες.

Sri Ramakrishna Paramahamsa, 1836-1886, Ινδός θρησκευτικός ηγέτης                                    

                                             

Κάποτε είχα γράψει κάτι για τον Ολυμπιακό Λουτρακίου και έσπευσε ο ποδοσφαιριστής του Χρήστος Αναγνωσόπουλος και πήρε θέση για να με διδάξει
δημοσιογραφία. κατά τον χειρότερο τρόπο Ισχυριζόμενος με γραπτό λόγο  ( ο χειρότερος που υπάρχει μια και τα γραπτά μένουν  ) ότι αυτά που γράφω μου τα υπαγορεύουν  οι προπονητές που μαζί τους  παρακολουθώ τους αγώνες του Ολυμπιακού. Για μένα ο χαρακτηρισμός αυτός εάν ευσταθεί είναι ότι το χειρότερο για έναν που ασχολείται με την ενημέρωση. του κόσμου Γιατί ο δημοσιογράφος αυτός είναι κατευθυνόμενος. Και οι προπονητές που ήταν δίπλα στον Γιώργο Παππά ( και όχι σε μένα ) ήταν:
Παντελής Κολλιάκος ( Προπονητής του Ζευγολατιού ) Τάσος Πέρρας ( Προπονητής της πρώτης ομάδας νομού  της Κορίνθου 06 συμπεριλαμβανομένου και του Οχλοκράτη ) Και ο τρίτος ήταν ο ξέμπαρκος ( χωρίς ομάδα ) ο Απόστολος  Καριώτης που πιστεύω ότι έχει την ικανότητα να παίρνει από τους παίκτες του αυτό που δεν μπορούν να πάρουν άλλοι.Και το πέρασμα του από το Σπαθοβούνι που την παρέλαβε με 4 βαθμούς και την παρέδωσε με επτά νίκες και μια ισοπαλία. Και η θητεία στην Θύελλα Πετρίου και που εκεί γνώρισα το έργο του. μια και πήγα να δω αυτή την ποδοσφαιρική κυψέλη  το χωριού με τους 300 κατοίκους που έχει ομάδα στην πρώτη κατηγορία που λέει βροντερό παρών 
Και εκεί είδα να κάνει προπόνηση ο Απόστολος Καριώτης και με την μικρή πείρα που διαθέτω διαπίστωσα είχα να κάνω με κάποιον που αγαπά το ποδόσφαιρο.Και το σπουδαίο ξέρει να το διδάσκει. Και δεν τον σταματάει στο έργο του ούτε καταρρακτώδη βροχή. 
Έμαθα ότι ο Αποστόλης Καριώτης ανέλαβε  τον Ισθμιακό χωρίς την δική μου βοήθεια αφού δεν γνωρίζω κανέναν και ούτε είμαι μάνατζερ των προπονητών.  Πιστεύω και το γράφω κ. Χρήστο Αναγνωστόπουλε έστω και αργά βρήκε ένα σωστό προπονητή στο πρόσωπο του Απόστολου Καριώτη η ομάδα του Ισθμού.. Και δεν είναι φίλος μου παρά του Γιώργου Παππά. Και είμαι υποχρεωμένος να γράφω πάντα αλήθειες .Βέβαια γνωρίζω ότι πειράζουν αλλά δεν με νοιάζει αφού οι διαφημίσεις είναι απαγορευτικές στο μπλοκ μου.