Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Δημήτρη Μπινιάρη::ο σωστός ηγέτης απεχθάνεται την κολακεία που τον βγάζει από την σωστή πορεία. Τουλάχιστον τα τρία χρόνια μυαλό δεν σ έβαλαν.



Henri BéraudΗ δημοσιογραφία είναι ένα επάγγελμα στο οποίο περνάει κανείς τη μισή του ζωή μιλώντας για πράγματα που δεν ξέρει και την άλλη μισή σωπαίνοντας γι’ αυτά που ξέρει.


Διαβάζω
korinthosnews


Γι αυτό λοιπόν και ο ¨ΜΑΚΗΣ¨ αμέσως
αποφεύγοντας τους συμπαίκτες του έτρεξε στο σημείο της κερκίδας που καθόταν ο πρόεδρός του Δημήτρης Μπινιάρης και όχι μόνο του αφιέρωσε το γκολ που έδινε και την πρόκριση στην ομάδα του αλλά και τον απεκάλεσε ¨ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ¨ και μαζί με τους συμπαίκτες του έγινε ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας την πρόκριση…

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Κρείττον εις κόρακας ή εις κόλακας εμπεσείν. Οι μεν γαρ νεκρούς, οι δε ζώντας εσθίουσιν.
Καλύτερα να πέσεις σε κοράκια παρά σε κόλακες. διότι τα μεν τρώνε νεκρούς, οι δε ζωντανούς.

Δύο  δημοσιογράφοι επαγγελματίες είναι δίπλα στην προεδράρα και μάλιστα στο στενό περιβάλλον του Και όταν εγώ χαρακτήριζα ληστή του τίτλου του πρωταθλητή τον Μιχάλη Τσιχριτζή ο ευρισκόμενος δίπλα στην προεδράρα που είναι ο Γιάννης Λάμπρου που δικαιολόγησε όλα αυτά που έκανε ο Τσιχριτζής γιατί η ομάδα του Π Α Σ Οχλοκράτης ήταν της καρδιάς του Και αυτός παρακολουθεί τον αγώνα  Ηρακλής Ξυλοκάστου  με την Κόρινθο 06 για το Κύπελλο Κορινθίας δίπλα στην προεδράρα.
Και ο Νικηφόρος που έχει μηνυθεί από τον Λουδοβίκο 14 γιατί το χαρακτήρισε ότι λήστεψε τον τίτλο από την Κόρινθο 06 δεν έχει ούτε καλημέρα με την προεδράρα. Και ο λόγος είναι απλός γράφω την αλήθεια γιατί συχαίνομαι την κολακεία και δεν έχω ευρώπουλα να αγοράσω λιβάνι. 
Και έρχομαι στον άλλον κολλητό της προεδράρας επαγγελματία δημοσιογράφο Γιώργο Ναστούλη που αυτός  είναι επικεφαλής και δημοσιογραφικής ομάδας επομένως έχει καλύτερη πληροφόρηση να μας πει τι έγραψε για τα παρακάτω
1-- Που ο Παρατηρητής τάξεως Δημήτρης Δημόπουλος δεν έγραψε λέξη για το υβρεολόγιο εναντίον του Δημάρχου Κορινθίων ενώ του είχε επισημάνει ο ίδιος το γεγονός Ενώ αντίθετα έγραψε με κάθε λεπτομέρεια για δυο παράγοντες της Κορίνθου 06 και υπάρχουν και οι ανάλογες τιμωρίες. 
2-- Γιατί δεν έγραψε λέξη που στον αγώνα Π Α Σ Οχλοκράτης --Αστέρας Δερβενίου για τον σφαγιασμό που έκανε ο Διαιτητής Φραντζής σε βάρος του Αστέρα Και που να πανηγυρίσουν το τρίτο τέρμα οι φίλαθλοι  μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο Ενέργεια που τιμωρείται από πειθαρχικό κώ δικα της Ε Π Ο Υπό την προϋπόθεση ότι κάτι θα γράψει ο διαιτητής στο φύλλο του αγώνας. Και ο Φραντζής ως πιστό όργανο δεν έγραψε λέξη. 
3--Δεν γράψατε τίποτα που τρεις διαιτητές Καρακάσης --Καλαράς--Φραντζής διαιτήτευσαν από τέσσερις αγώνες ο καθέναςκαι ενώ υπάρχουν αξιολογημένοι που έναν οι κανένας αγώνα δεν διαιτήτευσαν.  Και ο μεν Καρακάσης δεν έκανε τον αγώνα Παννεμεατικού - Π Α Σ Οχλοκράτης λόγω βροχής Πριν να πάρει την απόφαση είχαμε την παρουσία στον αγώνα του προέδρου της ένωσης. Και κάνουμε το απλό ερώτημα ποιον άλλο αγώνα παρακολούθησε ο Τσιχριτζής του Παννεμεατικού Και όταν ο Καρακάσης δεν έκανε τον αγώνα την ίδια ώρα και ημέρα στο Πετρί που απέχει δέκα λεπτά από την Νεμέα ο αγώνας της τοπικής ομάδας έγινε κανονικά. Και στο άλλο σημείο της Κορινθίας στο Σοφικό γινόταν ο αγώνας κάτω από καταρρακτώδη βροχή ο αγώνας Πανσολυγειακού --Κόρινθος 06.Δεν γράψατε ούτε λεξούλα. Μόνο ο Νικηφόρος.Επίσης ήταν επόπτης του αγώνα Κόρινθος 06--με τον Οχλοκράτη και θεώρησε κανονικό ένα τέρμα που ήταν δυο μέτρα οφσάιντ 
Ο διαιτητής Καλαράς κατακρεούργησε την Κόρινθο 06 και γι αυτό ο Λουδοβίκος 14 τον πήρε ως αναγνώριση για το επίτευγμά του  να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από την θέση των επισήμων  παρέ του.Το έκανα τεράστιο θέμα ούτε λεξούλα από την αφεντιά σου. 
Ο Φραντζής έδωσε το παιχνίδι  με τον Αστέρα και βοήθησε στον επαναληπτικό αγώνα Παννεμεατικόυ --Οχλοκράτη έβαλε το χεράκι του. Μεταξύ των θεατών δεν ήταν παρών ο Λουδοβίκος Η διοίκηση του Παννεμεατικού κάλυψε τον διαιτητή με την σχέση συμψηφισμού. Και ο διαιτητής δεν έγραψε απολύτως τίποτα γι αυτά που είπαν οι φίλαθλοι σε βάρος του. 
 Εσείς ο απών από την αδικία σε βάρος της  Κορίνθου 06 ο εκλεκτός 
Ο Νικηφόρος που αγωνίζεται για την αλήθεια που κραυγαλέα είναι  υπέρ της Κορίνθου 06  δεν τον θέλουν γιατί δεν θα αποκαλέσει ποτέ τον Δημήτρη  Μπινιάρη προεδραρά