Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος του τοπικού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας

Άναψε το πρωτάθλημα 

Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος η Κόρινθος 06 αφού στους
33 το απόλυτο έχει 29 βαθμούς ενώ έχει μόνο μια ισοπαλία και δέκα νίκες και έχει πετύχει τριάντα δυ τέρματα και έχει δεχτεί μόνο έξι Γνωρίζουμε ότι αφαιρούμε δυο βαθμούς από αυτούς που έπρεπε να έχει η Κόρινθος 06.Δικαιολογημένα μια και πληρώνει χρωστούμενα από την ποδοσφαιρική περίοδο 2017--2018 Δώρο Λουδοβίκο 14--Καλαρά 

Μετά από τον αγώνα Κόρινθος 06 -- Α Ο Λουτρακίου που αν το αποτέλεσμα ήταν πολύ μεγάλο σε βάρος του Α Ο Λ και παρακολουθούσε τον αγώνα καμία εντύπωση δεν θα εντυπωσίαζε Και επειδή γνώριζα την ομάδα του Λουτρακίου έγραψα " Ψηλά το Κεφάλι Α Ο Λ " Και σήμερα να απέχει τρεις βαθμούς από την κορυφή με βαθμούς είκοσι έξι ( οκτώ νίκες δυο ισοπαλίες και μία ήττα)

Αυτοί οι δυο επί του παρόντος μονομάχοι που πιστεύω ότι μέχρι σήμερα έχουμε μια σωστή αντιμετώπιση των ομάδων της πρώτης κατηγορίας από πλευράς διαιτησίας.Δηλαδή δεν υπάρχολυν τα περσινά εγκλήματα.
Ακολουθεί στην τρίτη θέση  το Ζευγολατιό. με 24 βαθμούς Στην τέταρτη θέση ο Τενεάτης με 22 βαθμούς. Στην πέμπτη  θέση ο Πέλοπας με 19 βαθμούς Την έκτη θέση την μοιράζονται με 17 βαθμούς ο Πανκαμαριακός με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Ακολουθεί στην όγδοη θέση ο Άγιος Γεώργιος με 15 βαθμούς.
Στην ένατη θέση βρίσκεται η Θύελλα Πετρίου. Ενώ η Ελλάδα Βέλου κατέχει την δέκατη θέση.Ακολουθεί στην ενδέκατη θέση με βαθμούς 10 βαθμούς ο Αστέρας Δερβενίου Την δωδέκατη θέση την μοιράζονται με 9 βαθμούς ο Παννεμεατικός ο Π Α Σ Κλένια ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου και ο Σαρωνικός Γαλατακίου 
Και κλείνει τον βαθμολογικό πίνακα η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων με 2 βαθμούς.