Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Αυτά έγραψε εναντίον μου π πρόεδρος του Ολυμπιακού Λουτρακίου

Δέδες Γεώργιος Είμαι λυπηρό, ανθρώπους σαν αυτούς που απαρτίζουν το διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, να τους αναγκάζεται να απαντούν σε κακοήθειες και ασήμαντες πληροφορίες που προέρχονται από δήθεν έμπιστά σας πρόσωπα. Έχω επιλέξει εγώ προσωπικά να μην σας απαντώ και να περιμένω να δω που θα φτάσει η φαντασιοπληξία σας εκφραζόμενη μέσα από το προσωπικό σας μπλοκ.
Στον αγώνα με το φιλικό σωματείο Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ δεν υπήρξε απολύτως κανένα θέμα και πληροφορήστε τις "πηγες" σας οτι η αλλαγή που έγινε ήταν του Στουλικα και όχι του Μπολετη. Επίσης πείτε στις "πήγές" σας ότι στον αγώνα υπήρχε διαιτητής και βοηθοί, που ήταν άψογοι καθ όλη την διαρκεια του αγωνα και δεν μπορείτε να τους απαξιώνεται με αυτόν τον τρόπο, κάτι που αποτελεί προσφιλή σας τακτικη. Δεν καταλαβαίνω την τακτική σας και την εμμονή σας πριν από ένα σημαντικό αγώνα για την ομάδα μας. Εκτός αυτού υπάρχει η Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και όλες οι νόμιμες οδοί να ακολουθήσετε. Και σας παρακαλώ να το κάνετε! Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
Αφήστε την ομάδα και τους ανθρώπους της να γράψουν την ιστορία της, μια ιστορία που βοηθήσατε και εσείς να γράφεται με μαύρα γράμματα μέχρι σήμερα...

Υ.Γ. Ραντεβού στη γενική συνέλευση...αν έρθετε...

ΔΕΔΕΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σ.Φ.Λ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


VIDEO ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ