Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

το παραγάδι του Νικηφόρου



Ρε παιδιά  εκεί στο Καμάρι δεν σας φταίει  ο Γιώργος ο Καλλιόλιας όταν εσείς δεν μπορείτε να υπολογίσετε πόσα κάνουν ένα και ένα και μηδενίζεστε γιατί δεν είσαστε σωστοί στις αλλαγές και μπερδεύεστε . Μα εσείς πρέπει να ξέρετε ότι έχετε και μπάρμπα στην οδό Νοταρά 48 που δεν φτουρά μπροστά του ο Καλλιόλιας. Αφού αυτόν που προτιμήσατε σε βάρος του γιατρού κρατά και μάχαιρα αλλά και μπαλτά. 


Αλήθεια πόσες μέρες πέρασαν από τότε που ο Αστέρης Βαζέχα συκοφάντησε τον άψογο κ. Γ@Μ@Ω και ακόμα δεν μάθαμε αν του έκανε μήνυση ο πρωτομάστορας του Κορινθιακού ποδοσφαίρου που τόλμησε να χαρακτηρίσει τον Αλέκο Πνευματικό Νεκροθάφτη  του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Μάλλον την ώρα που έκανε τον χαρακτηρισμό αυτόν θα έβλεπε μέσα σε καθρέπτη. 


Παρακολουθώ τις υποδομές και βλέπω αλήθεια πόσα παιδιά πηγαίνουν χαμένα. Αυτό είναι ένα ποδοσφαιρικό έγκλημα αλλά δυστυχώς διαρκείας.Και εδώ είμαι υποχρεωμένος να σταθώ στην ομάδα του Α Ο Λουτρακίου που το περασμένο Σάββατο με το Ζευγολατιό την εστία της ομάδας την εμπιστεύθηκε στο νεαρό Νίκο Παπαφίλης από τις υποδομές της ομάδας όπως και άλλοι της ενδεκάδας