Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Η βαθμολογία του τοπικού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας.


Η χρησιμοποίηση  του Νικόλα Παπαφίλη  σ ένα αγώνα ύπαρξης φανερώνει ότι στον Α Ο Λουτρακίου υπάρχει διαφορετική νοοτροπία ποδοσφαιρικής σκέψης  

Αποτέλεσμα εικόνας για Π Α Ο Λουτράκι

Η βαθμολογία γραμμένη από τον Νικηφόρο.
Την κούρσα την οδηγεί στην 12 αγωνιστική η Κόρινθος 06 αλλά αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. Και όταν το Ζευγολατιό έκοψε πρώτο το νήμα προηγείτο η Κόρινθος 06 μέχρι στο μεταξύ τους αγώνα. Τι έγινε βγαίνει από την συνέντευξη του κ. Πισιμίση και την δική μου απάντηση που δεν τόλμησε να ακουμπήσει ο κ. Βιομήχανος.
Την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο δυο μπουμπούκια της Κορινθιακής διαιτησίας  Κωνσταντόπουλος Μπετσόγλου σταματάνε την πορεία της Κορίνθου για να τερματίσει πρώτος ο Οχλοκράτης. Με κακό υπολογισμό δεν μπορούσε να κόψει το νήμα πρώτος ο οχλοκράτης και τον έκαναν δώρο στον Πέλοπα με ένα πέναλτι που δόθηκε όταν η μπάλα ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου 
Και ερχόμαστε στην περσινή χρονιά που εδώ η Κόρινθος 06 έχασε το πρωτάθλημα χωρίς να έχει καμία ήττα. και το πήρε ο Οχλοκράτης που στις τέσσερις συναντήσεις με τγην Κόρινθο 06  ηττήθηκε τις τρεις και έφερε με την βοήθεια του εκδορέα διαιτητή Καλαρά ισόπαλο αποτέλεσμα στον τέταρτο αγώνα Και μετά μου έκανε μήνυση  ο Λουδοβίκος 14 ή εικονικός  ν α με μηνύσει επειδή τον χαρακτήρισα λήσταρχο  τίτλων. 
Η Κόρινθος 06 είναι πρώτη . 32 βαθμούς αφού έχει 11 νίκες και μια ισοπαλία αλλά και δυο βαθμοί δώρο του εκδορέα διαιτητή μας κάνουν 4 βαθμούς απώλεια. 
Να γιατί το Λουτράκι έχει την επαφή των τριών βαθμών από την κορυφή και κατέχει την δεύτερη θέση με 29 βαθμούς ( 9 νίκες 2 ισοπαλίες και 1 ήττα )
Τρίτο είναι το Ζευγολατιό με 24 βαθμούς αφού έχει 7 νίκες 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Θέλω να σταθώ στον αγώνα Α Ο Λουτρακίου με το Ζευγολατιό που  αξιόπιστοι γνώστες του ποδοσφαίρου μου είπαν ότι ο πρώτος Κορίνθιος διαιτητής Κέκερης τα έκανε μούσκεμα. Δεν μπορώ να πάρω θέση γιατί δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω τον αγώνα. Η παρουσία όμως του προέδρου της ένωσης ίσως να δικαιολογεί την ταραχή του διαιτητή Κέκερη. Ο καιρός θα δείξει. Οι οκτώ βαθμοί  είναι δύσκολο να καλυφθούν Αλλά όχι ακατόρθωτο αν θυμηθούμε την περίπτωση τοτ Οχλοκράτη με την Θήβα που ήταν  εννέα.βαθμοί διαφορά αλλά υπήρχε ο Μιχάλης Τσιχριτζής μέγιστος σκηνοθέτης.  
Τέταρτος είναι ο Τενεάτης με 22 βαθμούς ( 6 νίκες 4 ισοπαλίες και 2 ήττες)
Πέμπτος ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου  με 20 βαθμούς ( 6 νίκες 2 ισοπαλίες 4 ήττες) Έκτος ο Πέλοπας με 19 βαθμούς ( 5 νίκες 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. )
έβδομος ο Άγιος Γεώργιος με 16 βαθμός ( 5 νίκες 1 ισοπαλία και 6 ήττες)
Η Ελλάδα Βέλου με 14 βαθμούς ( 4 νίκες 2 ισοπαλίες και 5 ήττες ) βρίσκεται στην όγδοη θέση 
Στην ένατη θέση η Θύελλα Πετρίου με 13 βαθμούς 3 νίκες 4 ισοπαλίες και 5 ήττες.)την δέκατη θέση την μοιράζονται με 12 βαθμούς ο Παννεμεατικός ( 3 νίκες 3 ισοπαλίες και 6 ήττες) ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου με 2 νίκες 6 ισοπαλίες και 4 ήττες Και ο Σαρωνικό 3 νίκες 3 ισοπαλίες  και 6 ήττες
την δεκάτη τρίτη θέση ο Πανκαμαριακός με 11 βαθμούς ( 4 νίκες 2 ισοπαλίες και 6 ήττες )
την 14 θέση με 10 βαθμούς ο Αστέρας; Δερβενίου με 3 ήττες 1 ισοπαλία και 8 ήττες 
Και 15 η Κλένια με 9 βαθμούς  2 νίκες 3 ισοπαλίες 7 ήττες 
Και την 16 θέση οι Άγιοι Θεόδωροι με 6 βαθμούς 1 νίκη 3 ισοπαλίες και 8 ήττες.