Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Ένας παππούς που παρεξήγησε τα γραπτά μου επειδή αγαπά υπερβολικά τον εγγονό του

Δεν ήξερα ότι ο μικρός Παναγιώτης Πούλος είναι εγγονός του Στέλιου Δόξα  Οι παρακάτω φωτογραφίες μου το έκαναν γνωστό 


Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, ποτό και εσωτερικός χώρος

Εκτιμώ τα προσόντα του τερματοφύλακα Παναγιώτη Κιούλο γιατί την αξία του την
διαπίστωσα μόνος μου χωρίς να γνωρίζω ούτε καν το όνομα του. Γι αυτό και η κρίσης μου ήταν πέρα για πέρα αντικειμενική. Μετά έμαθα ότι είναι παιδί του Κώστα Κιούλου που αν δεν ήταν ένα φορτηγό φέτα που έπρεπε να το ξεφορτώσει και να μη πάει να τον δουν στον Ολυμπιακό σήμερα η ζωή του είναι βέβαιο  θα ήταν διαφορετική  Γιατί ο Κώστας αν πήγαινε στο ραντεβού αυτό για να δοκιμαστεί σήμερα θα ήταν παλαίμαχος της εθνικής Ελλάδος. Και αυτά που γράφω δεν υπάρχει ίχνος υπερβολής μια και τα προσόντα του πατέρα Κιούλου δεν αξιοποιήθηκαν.
Όταν έμαθα ότι το μωρό που υπερασπιζόταν το τέρμα του Ατρόμητου Χιλιομοδίου ήταν  παιδί του άδικα χαμένου από το Ελληνικό ποδόσφαιρο Κώστα Κιούλου το παίξιμο του μωρού ( ναι του μωρού ) έπαψε να με εντυπωσιάζει γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός μας το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει.
Όταν έμαθα ότι έφυγε από τον Α Ο Λ ο μικρός Παναγιώτης στεναχωρήθηκα και αυτό το έγραψα στο μπλοκ μου. Τα γραπτά μου δεν τα διάβασε σωστά ο Στέλιος Δόξας Και ψάχνοντας στο Facebook βρήκα τους αρραβώνες του Στέλιου Δόξα που ούτε την φυσιογνωμία του δεν έχω δει και διαπίστωσα την τεράστια ομοιότητα του Στέλιου με τον Παναγιώτη Και έψαξα και βρήκα ότι ο μικρός Παναγιώτης είναι  εγγονός του Στέλιου Δόξα. Και επομένως τον δικαιολογώ που δεν μπόρεσε να καταλάβει την επιθυμία μου να δω τους Κιούλο και Παπαφίλη να υπερασπίζονται το τέρμα του Α Ο Λουτρακίου.