Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Να γιατί έχει αυτά τα χάλια η Ελληνική Διαιτησία κ. Άσχετε Υπουργέ Αθλητισμού

 Το αυτοκίνητο του διαιτητή  Τζήλου                          4660660

Τι είπε ο διαιτητής Τζήλος στην Αστυνομία για τους δράστες της επίθεσης


Στις 9:10 το πρωί της Τετάρτης (19/12) ο διεθνής διαιτητής, Θανάσης Τζήλος, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από κουκουλοφόρους καθώς έβγαινε από το σπίτι του. Οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας έκαναν λόγο για «δολοφονική επίθεση»!
Ο κ. Τζήλος στην κατάθεση του στην αστυνομία έκανε λόγο για τρεις δράστες στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του, τους οποίους περιγράφει ως άνδρες με... θηριώδεις διαστάσεις. 
Όπως τόνισε «ο ένας με κρατούσε και άλλοι δύο με χτυπούσαν με ορμή και δύναμη». Ήταν σοκαρισμένος και γενικά σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Αποτέλεσμα εικόνας για Διαιτητής Τζήλος

Διοικεί κ. υπουργέ το κόμμα σας τέσσερα χρόνια και δεν νομίζω ότι έχετε πάρει είδηση τι σημαίνει διαιτησία στην Ελλάδα. Βέβαια υπάρχουν και τα άλλα κόμματα που διοίκησαν και πολλαπλάσια χρόνια από τα δικά σας και αυτά είχαν μαύρα μεσάνυχτα. 
Αλλά αυτά τα κατηγορούσατε ότι υπηρετούν  την διαπλοκή  ενώ εσείς δηλώνετε είσαστε πεντακάθαροι από αυτού του είδους τις ασθένειες. Και όμως επί ημερών σας η διαιτησία έφτασε στο σημείο να έρχονται διαιτητές από το εξωτερικά ένα φρούτο που είχαμε να το γευτούμε πάνω από σαράντα χρόνια. Και μας το φέρατε εσείς κ υπουργέ. 
Σας γνωρίζω κ. υπουργέ ότι οι Έλληνες διαιτητές είναι πολύ καλοί αλλά "καθαρίζονται" στις ενώσεις . Που σημαίνει αυτοί που εκτελούν τις εντολές προχωράνε και οι άλλοι απογοητευμένοι εγκαταλείπουν 
Θα σας αναφέρω ένα τοπικό παράδειγμα διαιτητή που ενώ έφτασε να διαιτητεύει αγώνες Σούπερ Λίγκα έπρεπε να είχε διαγραφεί από τα παραπτώματα που έχει υποπέσει για να ευνοήσει μια ομάδα με υπόδειξη του προέδρου και κάλυψη αυτού. Και δεν είναι δυστυχώς μια η περίπτωση αλλά πολλές. 
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κορινθίας  ονομάζεται Μιχάλης Τσιχριτζής και λεηλατεί τους τίτλους πάντα με την συνεργασία των διαιτητών. 
Και ο διαιτητής ονομάζεται Γιάννης Νεοφυτιάδης που στην ποδοσφαιρική χρονιά 2018--2019 υποβιβάστηκε. στη Football League 
Αυτή είναι η Ελληνική διαιτησία κ. Υπουργέ  και δεν αλλάζει ότι και να κάνετε αφού η εξουσία ασκείται από τις ενώσεις Και αυτές εκλέγονται από τοπικούς παράγοντες οι οποίοι είναι πιο έξυπνοι από εσάς;.