Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα του Περιστερίου Ατρόμητος -- Πανθρακικός = 1-2 !!!


Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο Πανθρακικός έπειτα από 12 αγωνιστικές, καθώς επικράτησε μέσα στο Περιστέρι του Ατρόμητου (2-1) που δεν λέει να σηκώσει... κεφάλι. 

Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έδειχναν να θέλουν περισσότερο το παιχνίδι από τους γηπεδούχους οι οποίοι παρέμειναν στους 9 βαθμούς με 9 ήττες. 

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, με καμία εκ των δύο ομάδων να δημιουργούν κάποια αξιόλογη φάση. Ο Πανθρακικός άνοιξε τελικώς το σκορ λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου έπειτα από κόρνερ του Χαβίτο και προβολή του Μελίσση. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός συνεχίστηκε να είναι μέτριος με τους φιλοξενούμενους να κρατάνε το πολυπόθητο 1-0 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 78' ο Ατρόμητος έφτασε στην ισοφάριση με απευθείας χτύπημα φάουλ του Ναπολεόνι δίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον στο ματς. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο απάντησαν... άμεσα με τον Ηλιάδη να παίρνει σκοράρει στο κενό τέρμα έπειτα από εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του Ντιγκινί. 

Ο Ατρόμητος πίεσε για την ισοφάριση, η άμυνα του Πανθρακικού όμως κράταγε με... νύχια και με δόντια το διπλό, το οποίο τελικώς ήρθε.