Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Ολυμπιακός Λουτρακίου -- Ηρακλής Λεχαίου το Σάββατο στις 3 μ μ στο Θώδειο Στάδιο





      






ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 

Η ιστρορική ομάδα του Λουτρακίου ο Ολυμπιακός έφτασε στο σημείο αυτό που το είχα προβλέψει το 2004 Αλλά κάποιοι επαγγελματίες παράγοντες του ποδοσφαίρου αλλά και κάποιοι επιφανείς Λουτρακιότες ήθελαν να οδηγήσουν την ομάδα αυτή στην πλήρη διάλυση. Που παρουσίαζε ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες παράγοντες μέχρι που το καζίνο και ο Δήμος Λουτρτακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων τροφοδοτούσε με ευρώ και παλαιά με δραχμές. 
Τώρα όλοι αυτοί κάθονται από μακριά και λιάζονται και άφησαν σε κάποιους ιδεολόγους να αναγκαστούν να πιάσουν στα χέρια τους την καυτή πατάτα.
Και έτσι κινδυνεύει να υποβιβαστεί. 
Και από την άλλη η ομάδα του Ηρακλή Λεχαίου που είναι το αντίθετο του Ολυμπιακού. Εκεί υπάρχει ένας παράγοντας που δημιουργεί αφού χρόνια αμέτρητα λειτουργεί την δική του ποδοσφαιρική σχολή Και βγάζει ποδοσφαιριστές και η ομάδα του Ηρακλή θεωρεί το ποδόσφαιρο γιορτή και όχι για ανταγωνισμούς και δολοπλοκίες για την κατάκτηση  του πρωταθλήματος ή για υποβιβασμό. Γιατί θεωρεί ο Δημήτρης Κριτσελάς πρωταθλήτρια την ομάδα του αν μέσα στην σύνθεση παίζουν παιδιά από χαμόγελο του παιδιού. 
Το Σαββάτο 28 Νοεμβρίου του 2015 και στις τρεις η ώρα στο Θώδειο Στάδιο μπορείτε να απολαύσετε ένα παιχνίδι από μια λαβωμένη ομάδα και από μια άλλη που θεωρεί το ποδόσφαιρο γιορτή.