Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Κύριε Υπουργέ του Αθλητισμού να μη ξεχνάτε ότι οι νέοι είναι οι καλοί αγωγοί της θερμότητας των ιδεών

Η απειρία και μόνο αυτή δημιουργεί άσκημες καταστάσεις γιατί αντιμετωπίζονται όχι σωστά 
οι επαγγελματίες παράγοντες του ποδοσφαίρου 

Μεταξύ άλλων  ο κ.Υπουργός αθλητισμού επισημαίνει:. 

Τονίζουμε δε προς πάσα κατεύθυνση πως αποτελεί πρωταρχικό στόχο μας η επιβολή της νομιμότητας και η απόλυτη εφαρμογή των υφισταμένων κανονισμών, προκειμένου τα πάντα να κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους και σε ατμόσφαιρα που παραπέμπει στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, που τόσο μνημονεύουμε.

Η Πολιτεία παρακολουθεί στενά, και θα παρέμβει άμεσα, σε περίπτωση που διαπιστώσει ακόμα και την ελάχιστη καταστρατήγηση των κανονισμών. Η δικαιοσύνη και η ισονομία, όπως αυτές εμπεδώνονται από τις συντονισμένες νομοθετικές παρεμβάσεις της Κυβέρνησης, θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της αξιοπιστίας του ποδοσφαίρου. Η προσπάθεια είναι συνεχής και οι παρεμβάσεις θα γίνονται άμεσα όταν διαπιστώνονται αδικίες και έκνομες ενέργειες.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Κύριε Υπουργέ μάλλον δεν έχετε καταλάβει που βρίσκεστε γιατί δεν θα κάνατε αυτές τις δηλώσεις. 
Το Σαββάτο παίζουν δυο ομάδες που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ των 
Ο Παναθηναϊκός περνάει μια πολύ μεγάλη κρίση από την ημέρα που έφυγε από τα διοικητικά η οικογένεια Βαρδινογιάννη 
Από την άλλη υπάρχει η ομάδα του Ολυμπιακού που μη έχοντας κανένα πρόβλημα σαρώνει τα πάντα. 
Από την άλλη υπάρχει η Ε Π Ο η οποία αποτελείται από επαγγελματίες παράγοντες ότι το χειρότερο που υπάρχει στο χώρο του ποδοσφαίρου 
Αυτοί λοιπόν οι τύποι χρησιμοποιούν τους διαιτητές για να αποκτήσουν δύναμη και έτσι έχουν φτιάξει αυτούς τους δικαστές των γηπέδων. Που τους βαθμολογούν κάποιοι που είναι πολύ χειρότεροι και φέρουν τον τίτλο Παρατηρητές διαιτησίας.  Και αυτοί δυστυχώς που ακολουθούν από τις άλλε κατηγορίες για να τους διαδεχθούν είναι αξιοθρήνητοι . 
Αυτό σε γενικές γραμμές είναι το Ελληνικό επαγγελματικό  ποδόσφαιρο. 
Και δυστυχώς αυτή η κατάστασης επικρατεί όχι στα μεγάλα μόνο σωματεία αλλά και στα πιο μικρά Και εδώ το ρόλο της Ε Π Ο το παίζουν οι ενώσεις.  
Το Ελληνικό ποδόσφαιρο δυστυχώς πάσχει και χρειάζεται αγώνας και μάλιστα πολύ μεγάλος.  Και πάνω απ όλα με την πειθώ και όχι με την φοβέρα 
Σήμερα κύριε Υπουργέ υπάρχουν 53 ενώσεις και αν υπολογίσουμε ότι η κάθε μια διαθέτει κατά μέσο όρο 50 ομάδες έχουμε ένα σύνολο 2.650 σωματείων Αν αυτά τα σωματεία έχουν 50 ποδοσφαιριστές κατά μέσο όρο έχουμε σύνολο ποδοσφαιριστών 132.500 Αν τώρα κάθε ένας ποδοσφαιριστής ανήκει σε μια τετραμελή οικογένεια έχουμε 530.000 Έλληνες που έχουν άμεση σχέση με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. 
Αυτή είναι η δύναμης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Που δυστυχώς δεν την γνωρίζουν ούτε οι παράγοντες του. 
Γιατί αυτοί που διοικούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο γνωρίζουν να αντιμετωπίζουν τους ερασιτέχνες μια και μέσα σε αυτούς υπάρχουν οι επαγγελματίες που διοικούν τιε ενώσεις. 
Φαύλος κύκλος επομένως και γι αυτό κανένας δεν μπόρεσε να κάνει απολύτως τίποτα και έχουμε στην Ε Π Ο συμβούλους που έχουν συμπληρώσει συντάξιμα χρόνια.