Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Η οφειλή των 250,86 ευρώ δεν είναι ικανή για να γίνεις φήμαρχος

Διαβάζω: Η ένσταση κατατέθηκε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Χρήστο Ζάχο και ο λόγος ήταν το γεγονός ότι ο κ. Ανδριανάκος χρωστούσε την ημέρα της ορκωμοσίας και εγκατάστασης του νέου δημοτικού συμβουλίου (1-9-2014), το ποσό των (250,86) ευρώ για τέλη ύδρευσης στο Δήμο, που είχαν λήξει τον Απρίλιο του 2014."

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Τον αξιότιμο κ. πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νεμέας δεν έχω την τιμή να γνωρίζω Και αυτό είναι φυσιολογικό γιατί εγώ ποτέ δεν είχα κανένα αξίωμα στη ζωή μου και τώρα που έχω κάποια ηλικία είναι αδύνατον να αποκτήσω Τους ανθρώπου που του ψηφίζει ο λαός  τους καμαρώνω γιατί είναι οι εκλεκτοί ενώ εμείς οι άσημοι που δεν μας γνωρίζει κανένας και να κάνουμε κάτι που δεν είναι σωστό θα περάσει απαρατήρητο. 
Αλλά εσείς ο δεύτερος μετά τον δήμαρχο στην ιεραρχία  πολίτης στην πανέμορφη  Νεμέα   να κάνετε ένσταση γιατί χρωστούσε από νερό 250 ευρώ και 86 λεπτά ο πρώην δήμαρχος και νυν συνάδελφος σας Και μη μου πείτε ότι τηρείτε το γράμμα του νόμου γιατί δεν θα γίνετε πιστευτός.  Αλλά μάλλον όλα αυτά τα κάνετε  γιατί θέλετε να βγάλετε από την πολιτική σκηνή έναν αντίπαλο σας   Και σας δικαιολογώ μια και θα είσαστε μάλλον ο υποψήφιος δήμαρχος της Νεμέας της ερχόμενες εκλογές Να προσέξετε γιατί και εδώ στο Λουτράκι στο Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας και τώρα και Αγίων Θεοδώρων το ίδιο έκαναν και στον Γιώργο Γκιώνη και σάρωσε στις εκλογές. 
Γιατί ο κόσμος ξέρει να ξεχωρίζει τον οφειλέτη από τον κακό πληρωτή 
Παρακολούθησα μια εκπομπή στην τηλεόραση και άκουσα από έναν στιχουργό 
( είναι αυτός που γράφει τα λόγια στα τραγούδια ) ότι " ...καλύτερα να κοιμάσαι  το βράδυ με ένα παράπονο παρά να ξυπνάς το πρωί με τύψεις"