Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Οι ενώσεις βγάζουν το Δ Σ της Ε Π Ο και επομένως αυτές είναι η δύναμις και όχι η Ε Π Ο

Διαβάζω :
Μια άκρως αποκαλυπτική επικοινωνία φέρνει στο φως της δημοσιότητας σήμερα η εφημερίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στη «Livesport», οι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Μελισσανίδης είχαν τηλεφωνική επικοινωνία μετά τα γεγονότα της Λεωφόρου και τα όσα ακολούθησαν. 

Σ’ αυτή λοιπόν παρουσιάζονται να συμφώνησαν ότι μόνο δραστικές αλλαγές στην ομοσπονδία μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση και να επαναφέρουν την ισονομία: 

«Αν δεν αλλάξει αυτή η διοίκηση της ΕΠΟ, θα συνεχίσουμε να παίζουμε με σημαδεμένη τράπουλα. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος, αυτός πρέπει να είναι ο αγώνας που οφείλουμε να κάνουμε: Η προσπάθεια για την αλλαγή της συγκεκριμένης διοίκησης στην ομοσπονδία», είναι ο χαρακτηριστικός διάλογος που φέρονται να είχαν. 


Σύμφωνα, δε, με τις ίδιες πηγές, οι Αλαφούζος και Μελισσανίδης συμπλέουν και στην αντιμετώπιση από ‘δω και πέρα του Σταύρου Κοντονή. Γιατί η στάση του -ειδικά μετά τη δημόσια παραδοχή ότι συνομίλησε το Σάββατο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη- θεωρείται περίεργη και από την ΑΕΚ. Κάτι που σημαίνει ότι τηρεί πλέον, όπως και ο Παναθηναϊκός, σοβαρές αποστάσεις από τον υφυπουργό.


Σχολιασμός Νικηφόρου 

Ο Πλούταρχος στα πολιτικά του παραγγέλματα 807Β αναφέρει "...ούτε ποιητής σπουδαίος είναι όποιος συνθέτει ποιήματα παραβιάζοντας το μέτρο ούτε άρχοντας άξιος όποιος χαρίζεται παραβιάζοντας το νόμο."
Και εδώ έχουμε με την τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Υπουργου με παράγοντες του Ολυμπιακού παραβίαση των πάντων. 
Ο διαιτητής είναι ο απόλυτος άρχοντας όπως και ο δικαστής όταν ανεβαίνει στην έδρα Που σημαίνει ότι ο ειρηνοδίκης στην επάνω Παναγιά όταν συνεδριάζει δεν έχει δικαίωμα ούτε ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου να δεχτεί τηλεφώνημα για την δίκη αυτή 
Ο κ. Κοντονής και αυτό το έχω επισημάνει από τις πρώτες μέρες που ανέλαβε τα καθήκοντα του Υπουργού του Αθλητισμού μας παρουσίασε μια εικόνα ανθρώπου που όλη τη ζωή την έχει ζήσει μέσα στον αθλητισμό. Και εγώ του είχα γράψει ότι ο χώρος του ποδοσφαίρου και ιδίως οι επαγγελματίες παράγοντες που ζουν από το ποδόσφαιρο.είναι πολύ επικίνδυνοι γιατί δεν μπορείς να τους αντιμετωπίσεις  Και όταν υποστηρίζω ζουν από το ποδόσφαιρο δεν είναι απαραίτητα μόνο το οικονομικό αλλά και η κοινωνική αναγνώριση 
Το Δ Σ της Ε Π Ο δεν έχει καμία σχέση με την δύναμη  η οποία πηγάζει από τις ενώσεις Που εκεί είναι η δύναμης 
Και θα σας αναφέρω για την δική μας την ένωση της Κορινθίας. 
Ο δικός μας πρόεδρος ονομάζεται Μιχάλης Τσιχριτζής Δικηγόρος το Επάγγελμα. Που λόγω σωματικών προσόντων είναι θεωρητικός του ποδοσφαίρου αφού ούτε ως παιδάκι δεν έπαιξε με το τόπι.
Το 2004 έγινε πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος χρησιμοποιώντας ένα λαμόγιο ως επενδυτή που κατέθεσε  στο προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης  μια επιταγή 220.000 ευρώ ή σε δραχμές 74.800.000 Στην ίδια Γενική Συνέλευση  ένας άλλος υποψήφιος κατέθεσε στον πρόεδρο τότε της Ε Π Ο μια επιταγή 100.000 ευρώ ως τα πρώτα έξοδα της ομάδας. Ο δεύτερο επενδυτής δεν μπόρεσε να λάβει μέρος στη γενική συνέλευση γιατί δεν ήταν μέλος. Και ο επενδυτής του κ. Τσιχριτζή αποδείχτηκε ότι  ήταν "πέτσινος' που σημαίνει ότι η επιταγή όχι δεν είχε αντίκρισμα αλλά ήταν και άγνωστης Τράπεζας. Ο κ. Τσιχριτζής αντί να επιστρέψει την εντολή μια και δεν υπήρχε επενδυτής  πλησίασε τον δεύτερο υποψήφιο που ο ίδιος τον είχε αποκλείσει και με την υπόσχεση ότι θα είναι ο διάδοχος του υπόσχεση που ποτέ δεν τηρήθηκε. 
Την ποδοσφαιρική περίοδο 2005- 2006 η ομάδα της Κορίνθου πήγαινε μπροστά από την Θήβα για το πρωτάθλημα της Δ κατηγορίας εννέα ( 9 )βαθμός Απολύει ο κ. Τσιχριτζής χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος τον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Τζαναβάρα αν και η ομάδα πήγαινε μπροστά έτη φωτός από την δεύτερη Θήβα  Και σε έναν αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Κορίνθου χρησιμοποίησε ο κ. Τσιχριτζής εν γνώσει του τιμωρημένο ποδοσφαιριστή. Χάνει τέσσερις βαθμούς πλην όμως η ομάδα πηγαίνει πάλι μπροστά Και τότε κάνει άλλη κίνηση ο κ. Τσιχριτζής Διώχνει από την ομάδα τον εκτελεστή τον ποδοσφαιριστή Τσέροβιτς . Και χάνει το πρωτάθλημα 
Το την ποδοσφαιρική περίοδο 2007- 2008  η ομάδα τους Π Α Σ Κόρινθος ενώ θα μπορούσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας ενδιαφέρθηκε να πάρει την δεύτερη θέση που ήταν προνομιούχος η ιστορική ομάδα της Ηλιούπολης. 
Αυτός λοιπόν ο τεράστιος πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος χωρίς να ρωτήσει κανέναν και παραβιάζοντας το καταστατικό παραχώρησε την ομάδα στον Παντελή Μπιτούνη που τον είχε διώξει από την ομάδα της Καλλιθέας ο αείμνηστος Νίκος Σαλευρής. Αυτή η παράνομη συναλλαγή υπήρξε η αρχή που οδήγησε τον Π Α Σ Κόρινθος στης διάλυση του και ποδοσφαιρικά αλλά και ηθικά ( πλαστογραφία)
Και το 2009 ο κ. Τσιχριτζής πηγαίνει στην ένωση και διοικεί το Κορινθιακό ποδόσφαιρο και στην κυριολεξία το διαλύει 
Και γίνονται οι δεύτερες εκλογές το 2013 και οι δυο παρατάξεις έρχονται ισόπαλες μετά την ακύρωση τριών ψηφοδελτίων από την παράταξη της Νέας Πορείας Και στις δεύτερες εκλογές τις επαναληπτικές θριαμβεύει ο κ. Τσιχριτζής αφού πήρε πολλές πρωτοβουλίες ο κ. Δήμαρχος Κορινθίων  
Αυτοί λοιπόν οι διάφοροι Τζιχριτζήδες διοικούν αφού εκλέγουν την Ε Π Ο .
Μόνο με την διαφώτιση και με την πολιτεία ανεξάρτητο διαιτητή θα μπορέσει να έρθει η αλλαγή στο ποδόσφαιρο μας

Κύριε Αλαφούζο  Κύριε Μελισσανίδη  

Σας παρουσίασα το ποδοσφαιρικό ιστορικό του Μιχάλη Τσιχριτζής που είναι ένας από τους πενήντα τρεις προέδρους των ενώσεων που βγάζουν το πανίσχυρο Δ Σ της Ε Π Ο 
Αλήθεια νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε την αλλαγή στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ( Ε Π Ο ) όταν υπάρχουν αυτοί οι ψηφοφόροι;