Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Εαν εμείς δεν ενδιαφερθούμε για τα προβλήματα μας γιατί να νοιαστούν τρίτοι ...

Κύριε Δήμαρχε του Δήμου Λουτρακίοτ Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

Είμαι δημότης του δήμου σας και έχω  να σας υποβάλω ορισμένα ερωτήματα 
Μένω στη θέση Καρμπουνάρι και μπροστά στον κοινόχρηστο χώρο υπάρχει ένα φως. Οι κάδοι των σκουπιδιών απέχουν από την κατοικία μου 500 μέτρα ακριβώς.
Δεν υπάρχει αποχετευτικό και αυτό σημαίνει βόθροι δηλαδή πρόσθετα έξοδα. Ενώ οι ευρισκόμενοι εντός του Λουτρακίου απολαμβάνουν προνομίων που εμείς οι μη γηγενείς τα στερούμεθα.
Και μαζί με τους λογαριασμούς της Δ Ε Η έχω πληρώσει για τον δήμο το ποσό των 228. ευρώ ή σε δραχμές 77.520 για ένα χρόνο. 
Επίσης  πληρώνουμε ακριβότερα το νερό. Και καλά εσείς κ. δήμαρχε ως γηγενής Λουτρακιότης γιατί να ενδιαφερθείτε για μας αφού οι περισσότεροι έχουν τα εκλογικά τους δικαιώματα εκτός του δήμου μας 
Αλλά αυτούς που ανοιχτά κατηγορώ είναι οι αναρίθμητοι πρόεδροι των διαφόρων συλλόγων που κανένας δεν σκέπτεται  να βοηθήσει τα μέλη που τους ψήφισαν επάνω σε ουσιαστικά θέματα  Δυστυχώς αρέσκονται σε γιορτές και πανηγύρια. Καιρός να γίνει μια συγκέντρωση όλων των συλλόγων  με ένα μόνο θέμα Ίσα δικαιώματα  και ίσες υποχρεώσεις.να έχουμε και οι εκτός του Λουτρακίου ευρισκόμενοι     











 β