Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΣ Κόρινθος - Πανκαμαριακός και οι δυο αγωνίζονται για να μη μπουν σε περιπέτειες

















ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ

Όταν γράφω για την ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος εγώ ο εχθρός της δεν νιώθω και πολύ καλά. Τώρα όμως με την δημιουργία υποδομή για πρώτη φορά από το 2001 που είμαι στην Κορινθία η ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος έχει αλλάξει σελίδα.
Και γι αυτό έχουν κάποιοι πετάξει τις μάσκες που μέχρι σήμερα φορούσαν και τα έχουν βάλει με αυτούς που έχουν επαναστατήσει και πηγαίνουν να δημιουργήσουν μια καινούργια Κόρινθο που να μη έχει καμία σχέση με το παρελθόν . 
Και εδώ πρέπει να σταθούμε με σεβασμό και στην ομάδα του Πανκαμαριακού που προέρχεται από ένα χωριό και στέκεται με αξιοπρέπεια στο πρωτάθλημα 
Ο Π Α Σ Κόρινθος έχει μέχρι τώρα που γράφονται αυτές οι αράδες δώσει εννέα αγώνες και 'εχει  πετύχει δυο ( 2 )  νίκες τέσσερις ( 4 ) ισοπαλίες και τρεις ( 3 ) ήττες βαθμούς 10 και απέχει από την κορυφή δέκα πέντε ( 15 ) βαθμούς. 
Και η ομάδα του Πανκαμαριακού και αυτή αγωνίζεται για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Έχει πετύχει μέχρι σήμερα δυο ( 2 )  νίκες τρεις (3 )ισοπαλίες και έχει υποστεί τρις ( 3 ) ήττες Βαθμοί 9