Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και δεν έχει την ανάγκη την βοήθεια επαγγελματιών παραγόντων και ανίκανων διαιτητών


Διαβάζω :Aπό νωρίς το πρωί οι οπαδοί του Ολυπιακού δημιούργησαν ουρές στο "Γ. Καραϊσκάκης"  για να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για το μεγάλο ματς με την Άρσεναλ, το οποίο θα κρίνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Οι οπαδοί των Πειραιωτών σχημάτισαν μεγάλες ουρές, περιμένοντας να φτάσει η στιγμή που θα δηλώσουν τα στοιχεία τους και να πάρουν ένα «μαγικό χαρτάκι» για τον αγώνα με τους Λονδρέζους στις 9 Δεκεμβρίου.

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Και βλέποντας αυτό το παγκόσμιο φαινόμενο αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν ο πρόεδρος τουτ Ολυμπιακού ένας πανέξυπνος άνθρωπος να αφήνει τους επαγγελματίες παράγοντες να διοικούν το ποδόσφαιρο. 
Με αυτό το ηλίθιο πέναλτι που έδωσε ο Κύζας κανένας δεν θα γράψει το απίθανο σύστημα κατενάτσιο που έπαιζε ο Αστέρας της Τρίπολης 
Το κατενάτσιο (ιταλ.: catenaccio) είναι μια ποδοσφαιρική τακτική, η οποία δίνει έμφαση στην άμυνα. Η λέξη είναι ιταλική και σημαίνει "αμπαρωμένη πόρτα". Ως ποδοσφαιρικός όρος καθιερώθηκε να σημαίνει την πολύ καλά οργανωμένη και σφιχτή άμυνα, η οποία είναι προσαρμοσμένη να μην δίνει στον αντίπαλο ευκαιρίες για γκολ.
Το σύστημα έγινε διάσημο από τον Αργεντινό προπονητή Χελένιο Χερέρα, ο οποίος το εφάρμοσε στην ιταλική Ίντερ τη δεκαετία του ’60, με σκοπό να νικά με 1-0 τους αντιπάλους της στο ιταλικό πρωτάθλημα. Το κατενάτσιο δεν είναι θεαματικό και συχνά χαρακτηρίζεται ως αντιποδόσφαιρο
Και μέσα σε αυτό έχουμε και τα κλαδέματα και όλα αυτά ξεχάστηκαν με έναν ανίκανο διαιτητή που νόμισε ότι δίνοντας το πέναλτι βάζει υποθήκη. 
Και για να καλύψει το λάθος του δίνει στο τέλος που γελάσανε όσοι δεν γέλασαν στο πρώτο πέναλτι