Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Μπορεί η ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας να φέρει σε πέρας τον αγώνα Α Ο Ζευγολατιού --Κόρινθος 06 ;



Κόρινθος 06 πρώτη με 67 βαθμούς



Α Ο Ζευγολατιού  δεύτερη με 65 βαθμούς 









Το Σάββατο  19 Μαρτίου 2016 στο γήπεδο του Ζευγολατιού η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει την ομάδα Κόρινθος 06 για το πρωτάθλημα. 
Και η Κόρινθος 06 είναι πρώτη με εξήντα επτά ( 67 ) βαθμούς που σημαίνει ότι έχει είκοσι δυο ( 22) νίκες μια ισοπαλία και μια ήττα. 
Και η ομάδα του Α Ο Ζευγολατιού που είναι δεύτερη με εξήντα πέντε  (65 ) βαθμούς αφού έχει εξήντα πέντε (65) είκοσι μια ( 21 ) νίκες δυο ισοπαλίες ( 2 )και μια ήττα. 
Νομίζω ότι η ομάδα Κόρινθος 06 ζει στον κόσμο της γιατί η ένωσης έριξε τον Α Ο Λουτράκι και το αναφέρω γιατί σήμερα έχουμε Τρίτη και ίσως μέχρι το Σαββάτο καταλάβουν αυτοί που στην κυριολεξία αγαπούν και ματώνουν για την ομάδα ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. 
Η ένωσης για να κάνει το θέλημα του κ. Βιομήχανου όρισε τον τελικό σε ένα γήπεδο αντικανονικό αφού δεν υπήρχε ηλεκτρισμός στα δημοσιογραφικά και η απονομή έγινε στα μουλωχτά Και οι ομάδες του τελικού ήταν ο Α Ο Λουτράκίου Α Ο Ζευγολατιού που οι παράγοντες της πρώτης τέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα στην παρεούλα  του κ Τσιχριτζή
 Ενώ αντίθετα φαινομενικά ο κ. Πισιμίσης ήταν αντίθετος και υποψήφιος του ψηφοδελτίου Νέα Πορεία. Και όμως η Ένωσης τέθηκε δίπλα στην ομάδα του Α Ο Ζευγολατιού αφού οφείλει την εκλογή του στον κ. Θάνο. και επειδή δεν είναι  αχάριστος ο κ. Τσιχριτζής συμψηφίζει υποχρεώσεις 
Με νίκη της ομάδας του Α Ο Ζευγολατιού το πρωτάθλημα τελείωσε γιατί δεν υπάρχει ομάδα ικανή να κόψει βαθμούς. Και ζωντανό παράδειγμα που ο Πέλοπας Κιάτου υποδέχτηκε την Κόρινθο 06 μετά πανό και κροτίδων Ενώ την ομάδα του Ζευγολατιού την αντιμετώπισε με ...αγάπη.
Γι αυτό να προσέξει ο κ. πρόεδρος της Κόρινθο 06 τον ρόλο που παίζουν κάποιοι που θέλουν να τα έχουν καλά με όλους μια και αυτό ξέρουν να κάνουν μια ολόκληρη ζωή. 
Εμείς πιστεύουμε ότι ο κ. Τσιχριτζής και αυτοί που έμειναν και διοικούν την ένωση δεν θα μπορέσουν να να τελειώσουν ομαλά τον αγώνα του Σαββάτου.