Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Όσοι πιστοί προσέλθετε αλλά και οι άπιστοι αξίζει να διαβάσουν τις αράδες αυτές μήπως καταλάβουν ότι τους πήραμε χαμπάρι!!!

Ομολογώ ότι χαίρομαι που οι απέναντι μου ευρισκόμενοι αντί να ασχοληθούν με αυτά που γράφω ασχολούνται με την ηλικία μου σαν να ψάχνω να βρω νύφη. 
Το ποδόσφαιρο το ερασιτεχνικό δεν το είδα ποτέ ως μέσον προβολής ή κονόμα. Λόγω πείρας έχω καταλάβει και διαχωρίσει αυτούς που νοιάζονται για τον βασιλιά των αθλημάτων αφιλοκερδώς και σε αυτούς που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο για την λαϊκή τους και άλλοι για τον χασάπη και τον μπακάλη και οι υψηλά ιστάμενοι ακόμα και για μια μικρή αλλά ουσιαστική κατάθεση στην τράπεζα.Δεν ασχολούμαι με αυτούς που πάνε να εισπράξουν 150 ευρώ δήθεν για οικονομική επιστασία ή εποπτεία σε θέματα τηλεόρασης.Αφού μια ζωή ήταν είναι και θα συνεχίσουν να είναι λιγούρια Αλλά η πολύ μεγάλη πλάκα είναι με αυτούς που τους έχουν βάλει στο γυναικωνίτη που σημαίνει ούτε αντίδωρο δεν τους δίνουν για να χρησιμοποιήσουμε εκκλησιαστικούς όρους.
Το τραγικό εδώ είναι να ακούς από παράγοντες κομμένους ( δεν πλησιάζουν στο πεζαχτά  να κατεβάζουν καντήλια σε άψογη Γαλλική προφορά Και να φωνάζεις με όλη την δύναμη της φωνής σου " Ω!!!λεβεντοπαράγοντες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου που κάνετε ...στριπτίζ για 150 ευρώ !!!Αλλά υπάρχουν και μικρότερα ποσά αλλά βάζω τα μεγαλύτερα για να τους ανεβάσω τους αγώνες των που γίνονται όχι για ψίχουλα αλλά για το ξεροκόμματο ρε γαμώτο όπως θα έλεγε και η ...Πατουλίδου.