Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Κύριε Άρη Κατσαβέ λυπάμαι που ασχολήθηκα μαζί σου

Γράφει ο Άρης Κατσαβριάς που θέλει να το παίζει αντικειμενικός και ανεξάρτητος :Φίλε μου Γιώργο μπορεί να υπάρχει οποιοδήποτε παρασκήνιο πίσω το οποίο πραγματικά να μην γνωρίζω, απέχω συνειδητά απο το ποδόσφαιρο, για τους γνωστούς σε όλους λόγους, ομως στο χθεσινό παιχνίδι ο διαιτητής ήταν άψογος δεν υπήρχε δόλος σε οτιδήποτε.
Λυπάμαι πραγματικά για μια ομάδα σαν την Κόρινθο που απο το πρώτο λεπτό ο τερματοφύλακας της και ένα μπακάκι που θέλει να είναι και αρχηγός σε μια τέτοια ομάδα να πέφτουν κάτω να κάνουν καθυστέρηση και να πιστεύουν πως θα κλέψουν τον βαθμό με αυτό τον τρόπο "

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Λυπάμαι που νόμισα ότι νοιάζεσαι για το ποδόσφαιρο ενώ εσύ με χρησιμοποίησες για να βγάλεις τα απωθημένα σου μια και δεν μπόρεσες να ανέβεις ποδοσφαιρικά και ζηλεύεις όπως αποδείχτηκε τα τεράστια ταλέντα. Γιατί όταν χαρακτηρίζεις τον Βασίλη Φίλη ( που δεν τολμάς να γράψεις το όνομα του ) μπακάκι φανερώνει ότι όσα γράφεις είναι για πολύ γέλιο Αν ο Βασίλης Φίλης έπαιζε σε ομάδα των Αθηνών θα ήταν παίκτης της Εθνικής. Δυο μεγάλα αριστεροπόδαρα είδα στην Κορινθία τον Τάκη Γιαννούλη και τον Βασίλη Φίλη.Στην εισαγωγή γράφεις ότι απέχεις συνειδητά από το ποδόσφαιρο και στην συνέχεια κάνεις κριτική της ποδοσφαιρικής αξίας του ενός τρομερά προικισμένου παίκτη. Δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν Η δεν γνωρίζεις την σημασία των λέξεων απέχω συνειδητά ή αφάνταστα σε πειράζουν οι ποδοσφαιρικά προικισμένοι ποδοσφαιριστές που εσύ δεν μπόρεσες ούτε στον ύπνο σου να φτάσεις. Έκανα λάθος που ασχολήθηκα σοβαρά μαζί σου.