Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Ενώ έχετε γελοιοποιηθεί κύριοι της ένωσης συνεχίζετε να διοικείτε

.Η Διοίκησης του Π Α Σ Κόρινθος 

συν διοικεί μαζί με τους 

εκλεγμένους συμβούλους της 

Ένωσης το Κορινθιακό ποδόσφαιρο 

Ντροπή!!!



Διαβάζω σε μπλοκ 

φιλικό προς την 

ένωση: 

Αγώνας Π Α Σ Κόρινθος --

Παννεμεατικός 
Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν σωστά πέναλτι, καθώς μετά από κεφαλιά του Κοντογιάννη, η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Σγούρου, με τον κ. Ψυχογιό να αφήνει το ματς λανθασμένα να συνεχιστεί.
Λίγο αργότερα σε μια φάση διαρκείας, η κοντινή κεφαλιά του Βλάσση έφυγε άουτ, με τους φιλοξενούμενους να ζητούν πέναλτι, σε σπρώξιμο πάνω στον αμυντικό τους.
Η φάση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες σημειώθηκε ελάχιστα πριν το τέλος, όταν ο Αναγνωστόπουλος «τσίμπησε» με το κεφάλι την μπάλα, ανατράπηκε από τον Κρούγιο, αλλά και πάλι ο κ. Ψυχογιός άφησε λανθασμένα το ματς να συνεχιστεί, με τους παίκτες και τους φιλάθλους της Νεμέας να τα βάζουν έντονα με τον ρέφερι της αναμέτρησης.
Να σημειωθεί, ότι μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Αναγνωστόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να έχει υποστεί κάτι ανησυχητικό

Σχολιασμός Νικηφόρου 



Καλά δεν έχετε καταλάβει εκεί στην Νεμέα ότι και πολύ σας είναι που κατέχετε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να έχετε κάνει δέκα τέσσερις ( 14) νίκες και δυο ισοπαλίες και να έχετε σαράντα τέσσερις ( 44 ) βαθμούς έξη παραπάνω από τον Πέλοπα που διδάσκει ποδόσφαιρο στην Κορινθία όχι με την μπάλα αλλά με τα πανό.και το σπάσιμο των κεφαλών Όλα όμως δικαιολογούνται όταν έχεις μπάρμπα στην οδό Νοταρά 48. Τώρα θα μου πείτε ότι και εσείς είχατε τον Νεμεάρχη αλλά λάκισε και επειδή δεν πατούσε σε κανένα συμβούλιο δεν το διέγραψαν επειδή δεν είχαν αναπληρωματικό αλλά  τον υποβίβασαν και τον έκαναν απλό σύμβουλο  Και στη θέση του έβαλαν τον καθηγητή των καλών τρόπων 
Για να καταλάβετε την δύναμη που έχει στην ένωση ο Π Α Σ Κόρινθος μια επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε στην ένωση τιμώρησαν τον διαιτητή Γερανάκη . Και ο πρόεδρος του ανύπαρκτου συνδέσμου είχε το θράσος να δώσει στον διαιτητή Γερανάκη την επιστολή του Π Α Σ Κόρινθος και επάνω σ αυτή να απολογηθεί ο διαιτητής.Και μετά από την ενέργεια αυτή έχετε την απαίτηση να σημειώσει πέναλτι σε βάρος της Κορίνθου ο διαιτητής Ψυχογιός Και πρέπει να προσέχουν οι διαιτητές και τους δυνατούς όταν πλέον δεν πάνε για σταδιοδρομία αλλά για το μεροκάματο.
Αλήθεια τι γράφει στην έκθεση της η κ. Καλπακίδη που ως εν ενεργεία διαιτητής ήτα άψογη.