Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος που γνωρίζει άριστα να πολιτεύεται και όχι να απονέμει δικαιοσύνη



Παρακολούθησα την εκπομπή την αθλητική  στο Σκάι  που την παρουσιάζουν έξη βασικοί παρουσιαστές -- δημοσιογράφοι και  άλλοι τόσοι που σπηκάρουν τους αγώνες . Που σημαίνει ότι έχουμε μια πολύ σοβαρή δαπάνη του καναλιού Και έναν καθηγητή της διαιτησίας που να μας λέει ότι ο διαιτητής Σιδηρόπουλος εκπνέει μια ηρεμία  Την οποία όμως δεν μας λέει ο προφέσορας αυτή την ηρεμία που την χρωστά. Μα στην αφεντιά σου κ. καθηγητή και στους δημοσιογράφους. Γιατί αν αυτά τα λάθη που έκανε ο Σιδηρόπουλος στον αγώνα Παναιτωλικού και Π Α Ο Κ τα έκανε ο δικός μας Γιώργος Δασκαλόπουλος θα ήταν πρωτοσέλιδα και γι αυτό και του πήρανε το κεφάλι και άφησαν τον Κύζα και τον Σιδηρόπουλο να αλωνίζουν  τας Ευρώπας. 
Και ερχόμαστε στον Σιδηρόπουλο που απολαμβάνει μια ανεξήγητη προστασία απ όλους για να γράψουμε τα πράγματα με το όνομα τους 
Ο Σιδηρόπουλος δεν έδωσε ένα πέναλτι υπέρ του Παναιτωλιοκού και το περνάνε οι σχολιαστές στα πολύ ψιλά. Το ίδιο έγινε και στον αγώνα Π Α Ο Κ -- Α Ε Κ κατά ποδοσφαιρική περίοδο που διανύομαι Δεν έδωσε ο Δωδεκανήσιος Διαιτητής  και σε ένα αγώνα Ολυμπιακού -- Α Ε Κ ένα πέναλτι υπέρ της Α Ε Κ.
Παρατηρώ ότι ο διαιτητής δεν είναι ικανός αλλά έξυπνος. Γιατί αδικεί σε έναν αγώνα τον πιο αδύνατο  Σήμερα απολαμβάνει της εκτίμησης του Π Α Ο Κ αφού έπνιξε δυο πέναλτι σε βάρος μιας ομάδας που έχε ικαι την πιο καυτή εξέδρα. 
Δεν ασχολούμαι με τον διαιτητή Κύζα επειδή τον θεωρώ ανίκανο διαιτητή