Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Αν οι διαιτητές ανεξαρτητοποιηθούν τότε οι παράγοντες θα μοιάζουν σκορδαλιά χωρίς ...σκόρδο!!!

Στην Φωτογραφία είναι ο πρόεδρος της Ε Π Σ Μακεδονίας που είπε στην εκπομπή του Σκάι η Δίκη της Δευτέρας 

Για την διαιτησία: «Είναι μεγάλο το πρόβλημα της διαιτησίας. Το ζήτημα δεν είναι ο διαιτητής, αλλά ο παράγοντας. Αν αφήσουν τον διαιτητή... να αναπνεύσει, είναι προφανές πως θα αποδώσει καλύτερα. Το πρόβλημα είναι να φτιάξουμε αξιόπιστο ποδόσφαιρο, να έχουμε τους παράγοντες που πρέπει, να κάτσουμε όλοι κάτω και να μιλήσουμε. Μακροπρόθεσμα η σωστή αντιμετώπιση του ελληνικού ποδοσφαίρου από τους επενδυτές του, μόνο όφελος θα φέρει σε όλους. Είναι λάθος η άποψη να κυριαρχήσω κόντρα στον αντίπαλο, χωρίς να με ενδιαφέρει τι θα κάνει. Για ποιο ποδόσφαιρο θα μπορεί να μιλάει ο εκάστοτε επενδυτής όταν ο πρωταθλητής Ελλάδας θα φτάσει να παίζει προκριματικά στην Ευρώπη από τον Ιούλιο;»

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Νομίζω κ. πρόεδρε της ένωσης Μακεδονίας ότι ή είσαστε τελείως άσχετος με το ποδόσφαιρο ή μας περνάτε για χαζούς  Σήμερα ο διαιτητής Παπαδόπουλος έχει διαιτητεύσει δυο φορές αγώνα του Ολυμπιακού χωρίς να είναι και διαιτητής πρώτης γραμμής όταν ένδεκα συνάδελφοι του δεν σφύριξαν ούτε έναν αγώνα της ομάδας του λιμανιού.
Και με πρόεδρο της ένωσης κάποιον που προορίζεται να καταλάβει την Ε Π Ο. Και ο επόπτης Δημητριάδης έχει οριστεί τέσσερις φορές μέχρι σήμερα.Θα μου πείτε ότι είναι διεθνής  Μα και ο δικός μας ο Μιχάλης Καρσιώτης που είναι διεθνής και ο πρώτος επόπτης αφού ποτέ δεν έδωσε αφορμή να σχολιαστεί αρνητικά ούτε μια φορά δεν ορίστηκε επόπτης σε αγώνα του Θρύλου ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016
Και το σπουδαιότερο η δική μας η ένωσης έχει πρόεδρο που κάνει ακόμα και τραπέζια σε προέδρους της Ε Π Ο μετά την νίκη τους στις εκλογές. Αλλά επειδή είναι ανεξάρτητος δεν υποχρεώνεται για να προωθήσει τους διαιτητές του Και έτσι έχουμε και αποκεφαλισμούς και στασιμότητες διαιτητών μας . Βέβαια αυτός τσιμπάει κάτι θέσεις παρατηρητή τάξεως που σημαίνει για την λαϊκή και το σούπερ μάρκετ. 
Εδώ όμως η διαιτησία στο νομό μας έχει πλήρως ανατεθεί σε ορισμένα δικά μας σωματεία που με δικά τους έγγραφα τιμωρούν διαιτητές.Και αυτό σημαίνει ολική καταστροφή των πάντων 
Αν αύριο θέλουν οι παράγοντες και σας αναδείξουν πρόεδρο της Ε Π Ο και σας έχουν πάρει την διαιτησία θα μοιάζετε με επιταγή που είχε εκδώσει κάποτε ένας επενδυτής για να κάνει πρόεδρο του Π Α Σ Κόρινθος τον σημερινό σας συνάδελφο στην Ένωση  Κορινθίας. Που την χρησιμοποίησε για να γίνει πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Π Α Σ Κόρινθος και δεν υπήρχε τράπεζα που την είχε εκδώσει Και κάθισε επάνω στην εκλογή του που έγινε κατά τρόπο μη νόμιμο γιατί έχουμε εξαπάτηση του σώματος. 
Η δύναμης λοιπόν των παραγόντων είναι η διαιτησία και το οποίο το 2009 το επιβεβαίωσε και ο Δημήτρης Γκούτσης σε συνέντευξη που έδωσε σε τοπική εφημερίδα και βεβαίωσε ότι η ομάδα της Κορίνθου δεν μπόρεσε να πάει ψιλά γιατί ο τότε πρόεδρος της ένωσης Σπύρος Νίκας  του έκανε αντιπολίτευση Και σήμερα ο άνθρωπος αυτός είναι ο εθνικός παρατηρητής διαιτησίας;.
Αυτά τα ολίγα κ. πρόεδρε της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Μακεδονίας από έναν άνθρωπου που ξέρει τι σημαίνει παράγοντας της Ε Π Ο και των ενώσεων και τι παράγοντας των σωματείων . Επίσης την δύναμη που έχουν οι διαιτητές